thn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Για εμένα πάντως το stremio δεν ταιριάζει. Βασικό πρόβλημα, εκτός του interface που μου ξενίζει πολύ, είναι το integration με το trakt. Μιλάμε για χάλι. 1
spirosR7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 10:00 ΜΜ, MitsosMitsaras είπε Προσωπικά, δεν είχα καθόλου θέμα με το RD όλο αυτό το διάστημα, ίσως επειδή έβλεπα μόνο κάποια "δικά" μου ανεβασμένα torrents εκεί. Για τους νόμους τώρα, απλά οι Γαλλικές αρχές έστειλαν "εξώδικο" στο RD, να αρχίσει να συμμορφώνεται με τους νόμους περί πειρατείας και να αρχίσει να μπλοκάρει υλικό με πνευματικά δικαιώματα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πολύ απίθανο να δώσει τα στοιχεία από τόσους χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το πιο πιθανό για να έχει αρχίσει να δουλεύει πάλι, είναι ή ότι έγιναν κάποια updates στα addons για να "αποφεύγουν" τα κλειδώματα, ή να έχει μεταφέρει τους server σε κάποια χώρα που δεν έχει τόσο αυστηρούς νόμους για την πειρατεία. Μάλλον το πρώτο είναι πιο πιθανό Και μια κριτική για το Torbox. Από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου, είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από παρόμοια υπηρεσία. Τα streams σταματάνε ξαφνικά και χωρίς λόγο σε όποια εφαρμογή και να έχω δοκιμάσει (VLC, Nova, Kodi, Stremio). Να φανταστείτε ότι μέχρι και τα direct downloads σταματάνε αφού ο FDM μου βγάζει συνέχεια μηνύματα "resource changed". (Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και κατά το streaming.) Ψάχνω ήδη εναλλακτική λύση. Επιτέλους κάποιος το είπε. Σε πολλά αρχεία και μένα μου κολλάει και έχω θέματα με buffering άρα γιατί να κάνει κάποιος συνδρομή ενώ μπορεί και χωρίς συνδρομή να έχει buffering; Δυστυχώς καμία σχέση με το rd, σκαλιά κατώτερο του είναι.
iliata2410 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, spirosR7 είπε Επιτέλους κάποιος το είπε. Σε πολλά αρχεία και μένα μου κολλάει και έχω θέματα με buffering άρα γιατί να κάνει κάποιος συνδρομή ενώ μπορεί και χωρίς συνδρομή να έχει buffering; Δυστυχώς καμία σχέση με το rd, σκαλιά κατώτερο του είναι. και εγώ θα σταματήσω την συνδρομή,εκτός και άν υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση η καποια κόλπα για να μήν υπάρχει αυτό το buffering.Δεν μπορουμε να βρουμε κάποιον πλήρες οδηγό για torbox με ολες τις ρυθμισεις και τα κόλπα του;
kirileman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) To rd ήταν πάντοτε άψογο. Παρόλ' αυτά, τις τελευταίες μέρες βλέπω καθημερινά ταινία ή σειρές απο torbox και δεν έχω θέμα. Είδα: Matrix REMUX, Avatar 2 REMUX, Red One, Gladiator REMUX και Alien Romulus (στην αρχή είμαι ακόμα) χωρίς buffering. Έχει ενδιαφέρον το πως συμπεριφέρεται ο player του stremio (κάποια στιγμή που προχώρησα την ταινία με το ποντίκι ζήτησε 500+ Mbps) σε σχέση με το VLC (που ήταν σταθερά στα 60-70 Mbps). Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman
iliata2410 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kirileman είπε . Παρόλ' αυτά, τις τελευταίες μέρες βλέπω καθημερινά ταινία ή σειρές απο torbox και δεν έχω θέμα με kodi μπορεσες να δεις τιποτα; εγω με kodi δεν μπορω να δω.κατα δεύτερον το stremio με torbox οταν βαζεις με vlc να παιξει δεν εχει υποτιτλους ,πρεπει χειροκινητα στο διαδικτυο να τους βρεις να τους περασεις. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από iliata2410
kirileman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, iliata2410 said: με kodi μπορεσες να δεις τιποτα; εγω με kodi δεν μπορω να δω.κατα δεύτερον το stremio με torbox οταν βαζεις με vlc να παιξει δεν εχει υποτιτλους ,πρεπει χειροκινητα στο διαδικτυο να τους βρεις να τους περασεις. Δεν έχω πια Kodi στο tv box. Στο pc δεν το χρειάζομαι.
Fronimitis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Σας το κάνει κι εσάς το torbox αυτό; Σε πολλά αρχεία το βγάζει και μου σπάει λίγο τα νεύρα.Η πλάκα είναι ότι έχω 1000αρα γραμμή με καλώδιο στην τηλεόραση μου.
iliata2410 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Σας το κάνει κι εσάς το torbox αυτό; Ναι και σε μένα το κάνει.Αρχιζω και καταλαβαίνω, ότι το torbox δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για streaming πρέπει να κατεβει η ταινία από την σελίδα του και ύστερα να την παρακολουθήσεις .το ίδιο και για kodi παγώνει η αναπαραγωγη.Πολλοι στο διαδίκτυο κάνουν λόγω για το debridlink ,αλλά η Debrid-link μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη για να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά του, εάν αυτό ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από iliata2410
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, Fronimitis said: Σας το κάνει κι εσάς το torbox αυτό; Σε πολλά αρχεία το βγάζει και μου σπάει λίγο τα νεύρα.Η πλάκα είναι ότι έχω 1000αρα γραμμή με καλώδιο στην τηλεόραση μου. Αν δεν αναφέρεσαι σε αρχείο που έχει την ένδειξη "instant", τότε η γραμμή σου δεν παίζει κάποιο ρόλο. Έχει να κάνει με το κατέβασμα της ταινίας από τους seeders στον server του torbox. 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/12/2024 στις 9:55 ΠΜ, Fronimitis είπε Σας το κάνει κι εσάς το torbox αυτό; Σε πολλά αρχεία το βγάζει και μου σπάει λίγο τα νεύρα.Η πλάκα είναι ότι έχω 1000αρα γραμμή με καλώδιο στην τηλεόραση μου. Είναι φυσιολογικό αυτό. Γινόταν και στο real debrid. Συμβαίνει όταν δεν υπάρχει το συγκεκριμένο torrent στους servers της υπηρεσίας. Το θέμα είναι ότι στο real debrid το έβλεπες σπάνια μιας και στους servers του ήταν κατεβασμένο το 99,8% του Internet 😂😂😂 2 1
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Όποιο torrent έχει το + είναι ήδη cached. Δεν έχω συναντήσει ταινία/επεισόδιο σειράς που να μην έχει τουλάχιστον καμιά 10ρια αρχεία με +. Καλά, δεν τα έχω ψάξει και όλα. 1
touristen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Τώρα λοιπόν που έχει περάσει καιρός από την ανακοίνωση του RD και έχει βγει το TB στο προσκήνιο... το ερώτημα είναι.... τι κάνουμε; Παραμένουμε στο RD όπως πριν, αφού η υπηρεσία δείχνει να δουλεύει κανονικά όπως δούλευε και πριν; Ή πηγαίνουμε στο TB, το οποίο προφανώς δεν έχει φτάσει στα επίπεδα του RD (και πολύ δύσκολα θα φτάσει);
thn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Το θέμα είναι τι θα κάνει το Rd σε περίπτωση που ελληνικές αρχές ζητήσουν κάτι. Όπως και να εχει, άνοιξα το θέμα για να μάθουν και άλλοι το πρόβλημα και το έχουμε πάει σε προγράμματα, ρυθμίσεις και πάει λέγοντας. Θα έλεγα το θέμα αυτό πλέων δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης και ο καθένας έχει την δική του αντίληψη στο τι θα κάνει. Καλή συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις