kirileman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 45 minutes ago, spirosR7 said: Λοιπόν εγώ δοκίμασα πάλι σήμερα το απόγευμα και είχα πάλι θέματα με το buffering με την ίδια ταινία ίδιο αρχείο κλπ. Άρα το συμπέρασμα μου είναι ότι μπουκωνει από τους πολλούς χρήστες και σέρνεται σε ώρες αιχμής; Μάλλον δε μπορεί να ανταπεξέλθει στον αριθμό χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι. Για πες αρχείο. Στείλε pm
touristen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε και με πιον τροπο τα κατεβαζω απο τον σερβερ; Με το να πατήσεις πάνω στο αρχείο, όπως έκανες. Θα σου βγάλει το μνμ που σου έβγαλε, ότι κάνει download torrent και καααποια στιγμή θα είναι ready to download μέσα από το dashboard του torbox, οπότε είτε το κατεβάζεις ως αρχείο στον υπολογιστή σου, είτε το κάνεις stream από το stremio. Μάλιστα, αν είσαι εσυ αυτός που θα κατεβάσεις το αρχείο, εκτός από (instant) στο stremio θα στο παρουσιάζει και ως (your media).
iliata2410 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, touristen είπε Με το να πατήσεις πάνω στο αρχείο, όπως έκανες. Θα σου βγάλει το μνμ που σου έβγαλε, ότι κάνει download torrent και καααποια στιγμή θα είναι ready to download μέσα από το dashboard του torbox, οπότε είτε το κατεβάζεις ως αρχείο στον υπολογισ Κατάλαβα μπορεί και κάνα μισάωρο να κάνει να κατεβάσει από ότι φαίνεται
iliata2410 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 χρησιμοπιοντας την υπηρεσια αυτη εδω και 3 ημερες διαπιστωνο δυστηχως οτι δέν λειτουργει καλά ,όπως το RD .Στο stremio λειτουργει σχεδον καλυτερα ,απο οτι η χρηση σε kodi.Σε kodi στα 2 προσθετα το pov και το blacklodge εκτος οτι ταινια και αν βαλλω κολλαει,στο δευτερο προσθετο οταν παταω πανω σε μια ταινια ενω με εμφανιζει 176 πηγες την ωρα της αναζητησης, για παραδειγμα με εμφανιζει μονο 5 στο τέλος δεν ξερω τι φταιει.Υπαρχει καποιο προσθετο να δοκιμασω αλλου που να λειτουργει τελεια; θα δω πως θα παει το πραμα και θα απαοφασισω αν θα διακοψω την συνδρομη η οχι.
spirosR7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, iliata2410 είπε χρησιμοπιοντας την υπηρεσια αυτη εδω και 3 ημερες διαπιστωνο δυστηχως οτι δέν λειτουργει καλά ,όπως το RD .Στο stremio λειτουργει σχεδον καλυτερα ,απο οτι η χρηση σε kodi.Σε kodi στα 2 προσθετα το pov και το blacklodge εκτος οτι ταινια και αν βαλλω κολλαει,στο δευτερο προσθετο οταν παταω πανω σε μια ταινια ενω με εμφανιζει 176 πηγες την ωρα της αναζητησης, για παραδειγμα με εμφανιζει μονο 5 στο τέλος δεν ξερω τι φταιει.Υπαρχει καποιο προσθετο να δοκιμασω αλλου που να λειτουργει τελεια; θα δω πως θα παει το πραμα και θα απαοφασισω αν θα διακοψω την συνδρομη η οχι. Αυτό λέω και εγώ αλλά για το stremio.. Πιστεύω ότι είναι πιο ασταθές και αδύναμο από το real debrid. Σε πολλές ταινίες έχω θέματα buffering κάτι που με real debrid σπάνια γινόταν. Με το torbox γίνεται σχεδόν συνέχεια. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από spirosR7
iliata2410 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, spirosR7 είπε υτό λέω και εγώ αλλά για το stremio. το αντίθετο εγώ στο stremio όλα οκ μέχρι στιγμής στο kodi όχι.Δυστηχώς και τα mega debrid ,all debrid και debrid link ειναι στην Γαλλια και αυτα.Δεν ξερω κατι παρομοιο αν υπάρχει ,και τοσο φτηνό στην τιμή οπως το rd και να ειναι αλλού.
MitsosMitsaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πάρει δοκιμαστική συνδρομή στο Tor, και το έχω περάσει μέσω webdav στο kodi. Αλλά σε μια ταινία που το δοκιμάζω, η αναπαραγωγή σταματάει από μόνη της χωρίς λόγο, ή χωρίς να μου έχει κάνει κάποιο buffering. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλο αυτό; Το αρχείο είναι ένα bluray rip 1080p γύρω στα 24gb. Η σύνδεση μου είναι 200άρα VDSL Το αρχείο είναι από ανεβασμένο torrent. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από MitsosMitsaras
iliata2410 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, MitsosMitsaras είπε Εγώ έχω πάρει δοκιμαστική συνδρομή στο Tor, και το έχω περάσει μέσω webdav στο kodi. Αλλά σε μια ταινία που το δοκιμάζω, η αναπαραγωγή σταματάει από μόνη της χωρίς λόγο, ή χωρίς να μου έχει κάνει κάποιο buffering. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλο αυτό; Το αρχείο είναι ένα bluray rip 1080p γύρω στα 24gb. Η σύνδεση μου είναι 200άρα VDSL Το αρχείο είναι από ανεβασμένο torrent. τα ίδια λέω και παραπάνω.σε όποιο πρόσθετο του kodi και να δουλέψει το torbox σταματαει η αναπαραγωγή δυστηχως.Είναι ασσύμβατο για kodi μόνο για stremio κάνει.
Ampalon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Καμια σχεση η ευκολια του torbox με το rd στο stremio. Νομιζω δεν αξιζει καν τον κοπο. Αρκετα πιο δυσχρηστο και αργο και μακαρι να ηξερα τί εκανα, στην προσπαθεια μου να το ρυθμισω, αλλα δουλευει ξανα και απροβληματιστα το rd!!!
iliata2410 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Ampalon είπε αλλα δουλευει ξανα και απροβληματιστα το rd!!! Και να δουλεύει φίλε μου το rd πλέον με την αλλαγή των νόμων καλύτερα ας μην ξαναχρησιμοποιουμε αυτήν την υπηρεσία.Εδω απειλούν τον κόσμο ότι θα τους δώσουν στεγνά.
MitsosMitsaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε τα ίδια λέω και παραπάνω.σε όποιο πρόσθετο του kodi και να δουλέψει το torbox σταματαει η αναπαραγωγή δυστηχως.Είναι ασσύμβατο για kodi μόνο για stremio κάνει. Επομένως είναι άχρηστο, γιατί στο stremio δεν μπορείς να βάλεις δικούς υπότιτλους :/ Τις πιο πολλές φορές αυτούς που φέρνει από το open, είναι για τα πανηγύρια...
paiktaras69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 https://www.premiumize.me/ ρίξτε του μία ματιά για αντικαταστάτη του RD
iliata2410 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, paiktaras69 είπε ρίξτε του μία ματιά για αντικαταστάτη του RD Έχει ίδιους όρους χρήσης όπως το RD για πνευματικά δικαιώματα κλπ,με την μόνη διαφορά ότι είναι στην Μαλαισία, όπου προς το παρόν δεν έχουν Αυστηρούς νόμους.Ενα μειον είναι η συνδρομή πιο ακριβή, σε σχέση με το RD . Όποιος το χρησιμοποιεί ας μας γράψει εδώ να μας πει τις εντυπώσεις του Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από iliata2410
paiktaras69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Έχει ίδιους όρους χρήσης όπως το RD για πνευματικά δικαιώματα κλπ,με την μόνη διαφορά ότι είναι στην Μαλαισία, όπου προς το παρόν δεν έχουν Αυστηρούς νόμους.Ενα μειον είναι η συνδρομή πιο ακριβή, σε σχέση με το RD . Όποιος το χρησιμοποιεί ας μας γράψει εδώ να μας πει τις εντυπώσεις του ένα ακόμα θέμα είναι τι ισχύεί με τους σέρβερ, οκ η έδρα είναι στην Μαλαισία αλλά έχει σέρβερ στο βέλγιο και ίσως και αλλού στην Ευρώπη
iliata2410 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, paiktaras69 είπε ένα ακόμα θέμα είναι τι ισχύεί με τους σέρβερ, οκ η έδρα είναι στην Μαλαισία αλλά έχει σέρβερ στο βέλγιο και ίσως και αλλού στην Ευρώπη Όντως πριν κάνουμε οτιδήποτε λίγο καλύτερο ψάξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις