Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εχει γινιε με το RD ρε παιδια? πριν κανα μηνα ειχε σταματησει που ειχε γινει χαμος εδω και καιρο μου λειτουργει κανονικα και πριν 1-2 ωρες εβλεπα. Τι ακριβως λετε για τους νομους και οτι θα δωσει στεγνα??

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά, δεν είχα καθόλου θέμα με το RD όλο αυτό το διάστημα, ίσως επειδή έβλεπα μόνο κάποια "δικά" μου ανεβασμένα torrents εκεί. 

Για τους νόμους τώρα, απλά οι Γαλλικές αρχές έστειλαν "εξώδικο" στο RD, να αρχίσει να συμμορφώνεται με τους νόμους περί πειρατείας και να αρχίσει να μπλοκάρει υλικό με πνευματικά δικαιώματα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πολύ απίθανο να δώσει τα στοιχεία από τόσους χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. 

Το πιο πιθανό για να έχει αρχίσει να δουλεύει πάλι, είναι ή ότι έγιναν κάποια updates στα addons για να "αποφεύγουν" τα κλειδώματα, ή να έχει μεταφέρει τους server σε κάποια χώρα που δεν έχει τόσο αυστηρούς νόμους για την πειρατεία. Μάλλον το πρώτο είναι πιο πιθανό

Και μια κριτική για το Torbox. Από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου, είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από παρόμοια υπηρεσία. Τα streams σταματάνε ξαφνικά και χωρίς λόγο σε όποια εφαρμογή και να έχω δοκιμάσει (VLC, Nova, Kodi, Stremio). Να φανταστείτε ότι μέχρι και τα direct downloads σταματάνε αφού ο FDM μου βγάζει συνέχεια μηνύματα "resource changed". (Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και κατά το streaming.) Ψάχνω ήδη εναλλακτική λύση.

Επεξ/σία από MitsosMitsaras
  • Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, MitsosMitsaras said:

Και μια κριτική για το Torbox. Από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου, είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από παρόμοια υπηρεσία. Τα streams σταματάνε ξαφνικά και χωρίς λόγο σε όποια εφαρμογή και να έχω δοκιμάσει (VLC, Nova, Kodi, Stremio). Να φανταστείτε ότι μέχρι και τα direct downloads σταματάνε αφού ο FDM μου βγάζει συνέχεια μηνύματα "resource changed". (Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και κατά το streaming.) Ψάχνω ήδη εναλλακτική λύση.

Τι ώρες δοκίμασες και σε ποια αρχεία;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι ώρες δοκίμασες και σε ποια αρχεία;

Το δοκιμάζω εδώ και 3-4 μέρες, σε αρχεία WEB-DL 1080p H264. (Που να έβαζα τίποτα αρχεία bluray rip ή remux δηλαδή...).Τα αρχεία ζήτημα να έχουν μέγεθος το πολύ 10gb, ενώ η σύνδεση μου είναι 200mbps. 

Ούτε τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα, ούτε η σύνδεση αργή. Παράδειγμα πριν από λίγο κατέβαζα ένα αρχείο από αυτά με FDM με ταχύτητα κοντά στα 800kbps...  Επομένως, μάλλον φταίει το Tor. 

Δημοσ.
1 minute ago, MitsosMitsaras said:

Το δοκιμάζω εδώ και 3-4 μέρες, σε αρχεία WEB-DL 1080p H264. (Που να έβαζα τίποτα αρχεία bluray rip ή remux δηλαδή...).Τα αρχεία ζήτημα να έχουν μέγεθος το πολύ 10gb, ενώ η σύνδεση μου είναι 200mbps. 

Ούτε τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα, ούτε η σύνδεση αργή. Παράδειγμα πριν από λίγο κατέβαζα ένα αρχείο από αυτά με FDM με ταχύτητα κοντά στα 800kbps...  Επομένως, μάλλον φταίει το Tor. 

Έχω δει κάποιες ταινίες τις τελευταίες μέρες στο stremio, όλες 4k REMUX πάνω από 50GB, χωρίς προβλήματα. 500άρα γραμμή, γύρω στα 100 Mbps τραβάει στο streaming ανά μερικά δεύτερα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kirileman είπε

Έχω δει κάποιες ταινίες τις τελευταίες μέρες στο stremio, όλες 4k REMUX πάνω από 50GB, χωρίς προβλήματα. 500άρα γραμμή, γύρω στα 100 Mbps τραβάει στο streaming ανά μερικά δεύτερα.

Οπότε τα 1080p το πολύ που βλέπω εγώ (δεν με ενδιαφέρει και τόσο ή ανάλυση) τραβάνε πολύ λιγότερο. Επομένως υπάρχει θέμα με την υπηρεσία. 

Το πρόβλημα όμως με το Stremio, είναι ότι δεν μπορώ να δω κάποια ταινίες με υπότιτλους που έχω εγώ. Επομένως μου είναι άχρηστο. Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν υπότιτλοι της πλάκας και της κακιάς ώρας, οπότε...

Δημοσ.

για ποιο λογο δεν χρειαζεται?ολες οι torrent υπηρεσιες θελουν vpn.και σε πολλους οδηγους εγκαταστασης ,συστηνουν vpn περα απο διαφημιστικους λογους.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MV_B είπε

για ποιο λογο δεν χρειαζεται?ολες οι torrent υπηρεσιες θελουν vpn.και σε πολλους οδηγους εγκαταστασης ,συστηνουν vpn περα απο διαφημιστικους λογους.

Για λόγους ασφαλείας και απόκρυψης της ip. Δεν είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει όμως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βαλει συνδρομη και στο torbox και στο premiumize.Ρωταω γιατι με αυτα που εγιναν με τη rd,η λυση μηπως ειναι το vpn.παντως εγω τα δουλευω με surfshark σε kodi stremio.απλα ρωτησα ,λογω της φυσης των εφαρμογων αν εχουν καποια δικλειδα ασφαλειας για το χρηστη.Επισης δεν ξερω αν ειναι λογω  ωρας που βλεπω,αλλα με 50αρα ταχυτητα δεν εχω θεμα σε παρακολουθηση 4κ με atmos ταινιων.Παντα με vpn

Επεξ/σία από MV_B
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MV_B είπε

εχω βαλει συνδρομη και στο torbox και στο premiumize.Ρωταω γιατι με αυτα που εγιναν με τη rd,η λυση μηπως ειναι το vpn.παντως εγω τα δουλευω με surfshark σε kodi stremio.απλα ρωτησα ,λογω της φυσης των εφαρμογων αν εχουν καποια δικλειδα ασφαλειας για το χρηστη.Επισης δεν ξερω αν ειναι λογω  ωρας που βλεπω,αλλα με 50αρα ταχυτητα δεν εχω θεμα σε παρακολουθηση 4κ με atmos ταινιων.Παντα με vpn

Το θέμα είναι κατά πόσο είναι εφικτό να κινήσουν διαδικασίες εαν το θελήσουν μιας και η αγορά της ΄΄υπηρεσίας΄΄ γίνεται με κάρτα που είναι στο ονομά σου .

Δημοσ.

δεν απαγορευεται να αγοραζουμε υπηρεσιες απο εταιρειες που λειτουργουν νομιμα.το πως χρησιμοποιει ο καθενας τις υπηρεσιες που πληρωνει ειναι αλλο θεμα.σορυ αν ηταν off topic οι αποριες μου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MV_B είπε

δεν απαγορευεται να αγοραζουμε υπηρεσιες απο εταιρειες που λειτουργουν νομιμα.το πως χρησιμοποιει ο καθενας τις υπηρεσιες που πληρωνει ειναι αλλο θεμα.σορυ αν ηταν off topic οι αποριες μου.

Καθόλου off topic, απλά πρεπει να λάβουμε υπόψη μας ότι αγοράζοντας υπηρεσία φαίνεται ο διαμοιρασμός του περιεχομενου που προβάλεται στην οθόνη, άρα τα στοιχεία μας είναι εκτεθημένα 

Δημοσ.

Σβήνετε από το dashboard του torbox τα torrents που έχετε δει και τέλος.

Και γω με VPN βλέπω.

3 hours ago, MitsosMitsaras said:

Οπότε τα 1080p το πολύ που βλέπω εγώ (δεν με ενδιαφέρει και τόσο ή ανάλυση) τραβάνε πολύ λιγότερο. Επομένως υπάρχει θέμα με την υπηρεσία. 

Το πρόβλημα όμως με το Stremio, είναι ότι δεν μπορώ να δω κάποια ταινίες με υπότιτλους που έχω εγώ. Επομένως μου είναι άχρηστο. Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν υπότιτλοι της πλάκας και της κακιάς ώρας, οπότε...

Τώρα θυμήθηκα ότι είχα θέματα με 2 επεισόδια γνωστής σειράς που θα προβάλει ο Άλφα. Τα κατέβασα στο φτερό και τα είδα. Αυτό πριν από 10 μέρες. Το ΣΚ σίγουρα θα χρησιμοποιήσω stremio, οπότε θα πω εντυπώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...