Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έκανα εγγραφή,προσπάθησα με pazy να πληρώσω ,δυστηχώς απορρίφθηκε η συναλλαγή οσες φορές προσπάθησα 39 zar 2 ευρω και μεσα η κάρτα έχει 5 ευρώ σύνολο.Υπάρχει θέμα με τις προπληρωμένες;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

https://support.torbox.app/en/articles/10106546-how-to-watch-torbox-content-with-kodi-pov-addon

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τις ερωτήσεις...

Έχω 100αρα και παίζει μια χαρά μέχρι 20-25gb αρχεία οπότε δε νομίζω να φταίει η 300αρα σου.

Εκτός κι έχεις θέμα.Έχεις πληρώσει να φανταστώ έτσι;

Ναι εννοείται πως πλήρωσα έτσι για δοκιμή να δω τι παίζει. Με real debrid δεν είχα ποτέ θέματα buffering πάντως ότι και αν έβαζα να παίζει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

έκανα εγγραφή,προσπάθησα με pazy να πληρώσω ,δυστηχώς απορρίφθηκε η συναλλαγή οσες φορές προσπάθησα 39 zar 2 ευρω και μεσα η κάρτα έχει 5 ευρώ σύνολο.Υπάρχει θέμα με τις προπληρωμένες;

εμενα με revo περασε αμεσως η πληρωμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανώς δέν είναι συμβατή η pazy.θα δοκιμάσω με πιστωτική.update με πιστωτικη eurobank visa ολα οκ.

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
3 hours ago, spirosR7 said:

Ναι εννοείται πως πλήρωσα έτσι για δοκιμή να δω τι παίζει. Με real debrid δεν είχα ποτέ θέματα buffering πάντως ότι και αν έβαζα να παίζει.

Δώσε του λίγο χρόνο. Κάποιες φορές συναντώ και εγώ θέματα με buffering. Νωρίτερα έβαλα Gladiator 68GB Remux και το έπαιξε τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kirileman είπε

Νομίζω ότι αυτό είναι το Hoster downloads, που δε στο δίνει στο δωρεάν πακέτο.

Εννοεις ότι με το free δεν μπορείς να κάνεις stream, σωστά? 

Δημοσ.

κατάφερα και πέρασα το torbox στο steremio.παρατηρώ ομως στις παλιές ταινίες ενώ υπάρχουν ροές ,δέν παιζουν .μηπως κανω κατι λάθος;εδω και τα στηγμιοτυπα .

Spoiler

ice_screenshot_20241215-202020.png.54024b5ff75e493b6d63b9524fe7ee8a.pngice_screenshot_20241215-202211.png.4ba12916de3e855efbec28544a64f347.png

Δημοσ.
2 hours ago, greekboy said:

Εννοεις ότι με το free δεν μπορείς να κάνεις stream, σωστά? 

Ναι. Φτιάξε, όμως, έναν λογαριασμό τώρα που άνοιξε και δοκίμασε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

κατάφερα και πέρασα το torbox στο steremio.παρατηρώ ομως στις παλιές ταινίες ενώ υπάρχουν ροές ,δέν παιζουν .μηπως κανω κατι λάθος;εδω και τα στηγμιοτυπα .

Απόκρυψη περιεχομένων

ice_screenshot_20241215-202020.png.54024b5ff75e493b6d63b9524fe7ee8a.pngice_screenshot_20241215-202211.png.4ba12916de3e855efbec28544a64f347.png

ότι έχει σε παρέθεση (instant) είναι cached, δλδ παίζει απευθείας. τα άλλα πρέπει να κατέβουν στον σέρβερ του torbox, γι αυτό και σου έβγαλε torbox is downloading this torrent.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ δοκίμασα πάλι σήμερα το απόγευμα και είχα πάλι θέματα με το buffering με την ίδια ταινία ίδιο αρχείο κλπ. Άρα το συμπέρασμα μου είναι ότι μπουκωνει από τους πολλούς χρήστες και σέρνεται σε ώρες αιχμής; Μάλλον δε μπορεί να ανταπεξέλθει στον αριθμό χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, touristen είπε

ότι έχει σε παρέθεση (instant) είναι cached, δλδ παίζει απευθείας. τα άλλα πρέπει να κατέβουν στον σέρβερ του torbox, γι αυτό και σου έβγαλε torbox is downloading this torrent.

και με πιον τροπο τα κατεβαζω απο τον σερβερ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...