Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος μου σε αυτό που ειπα πριν, ειχα δει και υπολόγισα ανά  1 χρόνο. 4,4 για δύο χρόνια είναι εξαιρετικά. 

Επεξ/σία από slobou
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το torbox έχει ενεργοποιήσει τις πληρωμές, όχι όμως τις καινούργιες εγγραφές αλλά μπορείς να πληρώσεις μόνο με crypto. Έχουν βγάλει την πληρωμή μέσω PayPal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 13/12/2024 στις 5:21 ΜΜ, spirosR7 είπε

Ξέρει κανείς πότε θα ξανά ανοίξουν οι εγγραφές στο torbox;

Η εγγραφές ανοίξανε στο torbox

Επεξ/σία από geosoftgr
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, geosoftgr είπε

Η εγγραφές ανοίξανε στο torbox

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή και γράφει συνέχεια invalid login credentials. Η κάτι κάνω λάθος που δεν νομίζω η ακόμα down είναι από τις πολλές εγγραφές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ (ξανα)γράφτηκα κανονικά πριν από 2 λεπτά.

Το subscription πριν γινόταν μέσω paypal. Τώρα μέσω κάρτας. Όταν έχεις ενεργό subscription σου εμφανίζει στις ρυθμίσεις σχετικό κουμπί για να την διαχειριστείς ακυρώσεις. Δεν μου εμφάνιζε τίποτα. Τη διέκοψα στο Paypal και έκανα στον καινούριο λογαριασμό ετήσια συνδρομή (23 ευρώ είναι κλοπή) σε Revolut. Delete ο παλιός.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, ισως ακουστει χαζο, αλλα στο torbox βλεπω και ενα  free plan. με αυτο μπορουμε να το χρησιμοποιουμε και δωρεαν στο stremio; εστω για μικρα αρχεια και 10 φορες το μηνα(φανταζομαι downloads=streams) ή καταλαβαινω λαθος;

προφανως το $2.1/mo για το μικρο πακετο δεν ειναι τιποτα απλα ρωταω απο περιεργεια

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
41 minutes ago, greekboy said:

(φανταζομαι downloads=streams) ή καταλαβαινω λαθος;

Νομίζω ότι αυτό είναι το Hoster downloads, που δε στο δίνει στο δωρεάν πακέτο.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και εγώ για stremio αλλά σε μεγάλα αρχεία 70gb και πάνω έχω θέματα buffering και σε μερικά πετάει ένα error. Η 300αρα που έχω δε φτάνει η είναι από τη πλευρά τους το πρόβλημα;

Δημοσ.

καλημερα ομαδα πως ακριβως λειτουργει το torbox κανεις εγραφη και μετα πως βλεπεις ποιο ποκετο συμφαιρει το βαζεις στο κοδι και βλεπεις οπως και στα αλλα addon η θελει αλλη διαδικασια

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Και εγώ σε Αφρικής πλήρωσα..Σε κινητό μόνο δεν ξέρω πως να κάνω copy το api code στο Kodi..

8 λεπτά πριν, michalis412 είπε

καλημερα ομαδα πως ακριβως λειτουργει το torbox κανεις εγραφη και μετα πως βλεπεις ποιο ποκετο συμφαιρει το βαζεις στο κοδι και βλεπεις οπως και στα αλλα addon η θελει αλλη διαδικασια

https://support.torbox.app/en/articles/10106546-how-to-watch-torbox-content-with-kodi-pov-addon

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα τις ερωτήσεις...

33 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Τελικά τα κατάφερα και εγώ για stremio αλλά σε μεγάλα αρχεία 70gb και πάνω έχω θέματα buffering και σε μερικά πετάει ένα error. Η 300αρα που έχω δε φτάνει η είναι από τη πλευρά τους το πρόβλημα;

Έχω 100αρα και παίζει μια χαρά μέχρι 20-25gb αρχεία οπότε δε νομίζω να φταίει η 300αρα σου.

Εκτός κι έχεις θέμα.Έχεις πληρώσει να φανταστώ έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...