Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα παιζει ασταματητα το RD ανεκαθεν. Και stremio και απο torrent που βαζω λινκ για να κατεβασει (οταν δεν εχει seeding).
Mονο με το τορεντιο ειχα θεμα :) 

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Εγγραφή έχω κάνει εδώ και 3 εβδομάδες.

μα παω να κάνω εγγραφή και μου λεει αυτό.

We have disabled sign ups until our service has been stabilized. We thank you for your patience.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

μα παω να κάνω εγγραφή και μου λεει αυτό.

We have disabled sign ups until our service has been stabilized. We thank you for your patience.

Ναι εγώ πρόλαβα την εγγραφή και την έκανα γύρω στις 20 Νοεμβρίου..Την πληρωμή δεν δέχτηκε ποτέ.Τωρα έχει κλείσει και τις εγγραφές.

Λογαριασμό έχω κανονικά αλλά δεν μπορώ να δω κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Εκμεταλλεύτηκα" την προσφορά του BF και έκανα συνδρομή για 2 χρόνια στο premiumize.

Πάντα ήταν ακριβή υπηρεσία, οπότε μετά τα προβλήματα με RD ήταν η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μετά από τα 2 χρόνια βλέπουμε....

Επεξ/σία από enterhere
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, enterhere είπε

"Εκμεταλλεύτηκα" την προσφορά του BF και έκανα συνδρομή για 2 χρόνια στο premiumize.

Πάντα ήταν ακριβή υπηρεσία, οπότε μετά τα προβλήματα με RD ήταν η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μετά από τα 2 χρόνια βλέπουμε....

Πόσο σου βγήκε ; 

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν αξίζει ή όχι, αλλά αν θα μπεις στη διαδικασία να δώσεις μπροστά 1-2 χρόνια που θέλουν στην προσφορά.

Δημοσ.

Premiumize δεν έχω ακούσει παράπονα γενικά. Το αντίθετο μάλιστα και νομίζω υποστηρίζει και Usenet .

Όπως βλέπω βέβαια βγαίνει 5-6 ευρώ μηνιαίως πιο ακριβά από RD. Φαντάσου σε non BF πόσο θα ήταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...