Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακρυά από rd. Πάντα ήταν κ#λόπαιδα από πίσω του, άλλα δεν ήταν δικό μας πρόβλημα από τη στιγμή που δούλευε. Δεν θα διστάσουν να σας δώσουν όλους για να σώσουν το κ#λο τους αν πιεστούν κι άλλο από τις γαλλικές αρχές.

Ήδη άρχισαν τις απειλές σε χρήστες.

Μην κάνετε συνδρομές και στο alldebrid ή στο debrid link γιατί κι αυτά είναι στη Γαλλία.

Το Premiumize είναι στο Βέλγιο και δεν κινδυνεύει αρκεί οι βελγικές αρχές να μην αποφασίσουν να κάνουν τα ίδια με τις γαλλικές. Το torbox φαίνεται για την ώρα η καλύτερη επιλογή γιατί είναι μακρυά από την Ευρώπη.

https://www.reddit.com/r/RealDebrid/comments/1h2xbzf/love_realdebrid_but_sharing_user_details_with/

DvEMRrg.jpeg

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Nευριάστηκα με αυτούς.Απο την μία εισπράταν λεφτά και απο την άλλη απειλούν; Σημερα διέγραψα και εγώ τον λογαριασμό μου και δειτε την απάντηση τουα υτοματοποιημένου εμαιλ.

Spoiler

ice_screenshot_20241130-124748.png.70e8d1081a63c419abef087e46173794.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Nευριάστηκα με αυτούς.Απο την μία εισπράταν λεφτά και απο την άλλη απειλούν; Σημερα διέγραψα και εγώ τον λογαριασμό μου και δειτε την απάντηση τουα υτοματοποιημένου εμαιλ.

Απόκρυψη περιεχομένων

ice_screenshot_20241130-124748.png.70e8d1081a63c419abef087e46173794.png

πως τον διεγραψες?

Δημοσ.

τι ιστοριες για αγριους βγαλατε παλι... 
Ποιος πειρατης ειναι καλο παιδι και δεν το ξερω ;
και στην τελικη και να μην σε δωσουν αυτοι εινια πολυ ευκολο να σε βρουνε μονες τους οι αρχες πλεον :P 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

και στην τελικη και να μην σε δωσουν αυτοι εινια πολυ ευκολο να σε βρουνε μονες τους οι αρχες πλεον

Την στιγμή που εισπράταν συνδρομές ,ήτανα αυτοί παράνομοι,και τώρα την γυρνάνε την μπιφτέκα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

τι ιστοριες για αγριους βγαλατε παλι... 
Ποιος πειρατης ειναι καλο παιδι και δεν το ξερω ;
και στην τελικη και να μην σε δωσουν αυτοι εινια πολυ ευκολο να σε βρουνε μονες τους οι αρχες πλεον :P 

Τι λες; Οι άνθρωποι πίσω από το alldebrid δεν είναι κωλόπαιδα. Κάνουν refunds σιωπηλά, σε ενημερώνουν αν θες και δεν έχουν βγει στη γύρα να απειλούν κόσμο. Δείχνουν κάποιο σεβασμό στο κόσμο που τους ταΐζει τόσα χρόνια, αυτοί δεν είναι πειρατές; Οι του rd είναι κωλόπαιδα γιατί είναι κωλόπαιδα, τόσο απλά.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Έλα βρε παιδιά καλοί και κακοί..Τα λεφτά μας θέλουν όλοι και λόγω των καλών τους υπηρεσιών τους στηρίζουμε..Ναι στο χέρι του καθενός είναι αν θα σταματήσει να τους στηρίζει.Αλλά μην λέμε ότι θέλουμε.Αν θέλουν να μας βρουν οι κακοί αστυνομικοί θα μας βρουν.

Δημοσ.
2 hours ago, aypnia said:

Τι λες; Οι άνθρωποι πίσω από το alldebrid δεν είναι κωλόπαιδα. Κάνουν refunds σιωπηλά, σε ενημερώνουν αν θες και δεν έχουν βγει στη γύρα να απειλούν κόσμο. Δείχνουν κάποιο σεβασμό στο κόσμο που τους ταΐζει τόσα χρόνια, αυτοί δεν είναι πειρατές; Οι του rd είναι κωλόπαιδα γιατί είναι κωλόπαιδα, τόσο απλά.

και απο rd διαβασα για refund πισω... Εγω παντως απολαμβανω με 2,66€ οτι ταινια και σειρα υπαρχει, χωρις να δινω ενα τσουβαλι λεφτα για καθε συνδρομη ξεχωριστα. Και αν με το κοψουν αυτο εχω apple tv τουρκικο για να νοικιαζω με 0.25€ ταινια.
Οσο καιρο ηταν ολα καλα δεν ειχατε παραπονα και τωρα φοβαστε μηπως μπει το fbi σπιτι σας και ξεχωριζεται τον καλο και τον κακο απαταιωνα.
Anyway, ο καθενας κανει οτι θελει όπως ειχε γινει και με τα σπασμενα μποξακια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

και απο rd διαβασα για refund πισω... Εγω παντως απολαμβανω με 2,66€ οτι ταινια και σειρα υπαρχει, χωρις να δινω ενα τσουβαλι λεφτα για καθε συνδρομη ξεχωριστα. Και αν με το κοψουν αυτο εχω apple tv τουρκικο για να νοικιαζω με 0.25€ ταινια.
Οσο καιρο ηταν ολα καλα δεν ειχατε παραπονα και τωρα φοβαστε μηπως μπει το fbi σπιτι σας και ξεχωριζεται τον καλο και τον κακο απαταιωνα.
Anyway, ο καθενας κανει οτι θελει όπως ειχε γινει και με τα σπασμενα μποξακια

Επειδή εσύ απολαμβάνεις με 2,66€ ότι ταινία και σειρά υπάρχει, πάει να πει τι ακριβώς; Ότι δεν είναι καθίκια πίσω από αυτή την υπηρεσία; Καθίκια είναι απλά δεν σε νοιάζει αρκεί να κάνεις τη δουλειά σου. Συνέχισε να τη κάνεις αλλά δεν θα μας οδηγήσετε στο Δρομοκαΐτειο . Κωλοπαίδια είναι πίσω από το rd, θέλεις δε θέλεις να το δεις γιατί απολαμβάνεις με 2,66€ ότι ταινία και σειρά υπάρχει.

Και αυτό το οτι ταινία και σειρά υπάρχει ξέχασε το, μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τι έχει συμβεί, αυτό εβδομάδες μετράει εξάλλου γιατί θα πέσει το dcma σύννεφο στα hashes όλων των παλαιότερων torrents. Σκοπός των forums είναι να ενημερωθεί ο κόσμος πριν πάει να ανανεώσει σε κανένα rd χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί και κλαίει τα λεφτά του μετά. Πλέον είναι μια "πειρατική" υπηρεσία σκυλάκι των γαλλικών αρχών, της ustr και του dcma.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aypnia είπε

Πλέον είναι μια "πειρατική" υπηρεσία σκυλάκι των γαλλικών αρχών, της ustr και του dcma.

Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από aypnia

Καλά και το torbox είναι.Ελπιζω να μην έχει και αυτό παρόμοια τυχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Καλά και το torbox είναι.Ελπιζω να μην έχει και αυτό παρόμοια τυχη

Αυτό από που προκύπτει ακριβώς;

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τους όρους χρήσης του και ιδιαίτερα αυτό

https://torbox.app/privacy

Data TorBox does not collect
Your IP. No need to use a VPN with TorBox, or do, who cares?
Your activity on TorBox. We don't store logs at all.
Your location. That's basically just your IP, but we thought we should mention it anyways.
Your interests. No, we don't look at all the "Linux ISOs" you download to know what type of clothes you like to buy. We don't sell you ads. We don't care who you are, but we care about you <3.

Ούτε φακελώνει τα πάντα όλα ούτε διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει όλη σου τη δραστηριότητα ακόμη και 1 χρόνο μετά του κλεισίματος του λογαριασμού σου όπως το rd καλή ώρα.

Επίσης

https://torbox.app/terms#dmca

Καμία σχέση με τη σημερινή κατάσταση του rd.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως το torbox έχει ακόμα την ανακοίνωση επάνω,σάν να σε λεει δέν είμαστε έτοιμοι ακόμα.Επι ευκαιριας η συνδρομή των 3,5 ευρω τον μηνα επαρκει η οχι,καλυτερα να παρεις την πιό ακριβή;θέλω να καταλήξω η δουλειά που κάναμε με το rd την καλυπτει η συνρομη των 3,5; για παράδειγμα λέει στην συνδρομή των 7 ευρώ,μέγιστο μέγεθος λήψης 500 gb .Αυτό σημαινει πχ ότι 500 γιγα τον μήνα πρέπει να κατεβάσω; update :Στραβομάρα ,αφου γράφει απεριόριστες λήψεις,προφανώς το μέγεθος του αρχειου εννοει.

Επεξ/σία από iliata2410
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...