Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι μπας και προλάβει κανείς και δεν κάνει ανανέωση. Τουλάχιστον όσοι το χρησιμοποιούσαν με τρίτα προγράμματα και όχι απευθείας. 

Εμένα έτυχε σήμερα να έχει τελειώσει η συνδρομή και μην παίρνοντας απαντήσεις στον scrapper έκανα ανανέωση με πλήρη αδιαφορία για το παρακάτω μύνημα που βγάζει. 

Για καλή μου τύχη μου έκαναν δεκτό το αίτημα για refund αφού δεν είχα κάνει χρήση αφότου είχα πληρώσει. 

https://x.com/RealDebrid/status/1859673163681960169?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1859673163681960169|twgr^3a2f073334423ba904c7502b351e0607c7a495e1|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Freal-debrid.com%2Fpremium

Following a formal notice from the FNEF (https://fnef.fr/les-adherents/), Real-Debrid is strengthening its anti-piracy measures. As you already know, we actively comply with DMCA and are already blocking a certain number of infringing torrents. In the coming hours: - audiovisual files available on a number of cyberlockers listed on the USTR blacklist or listed in the European "CCounterfeit and Piracy Watch List" will all be blocked. - a filtering by file name will also be applied, in accordance with the request of the FNEF, this may unfortunately lead to false positives that we will process manually. - a blocking of all torrents hashes of private torrent trackers mentioned in cases at the Paris judicial court - a complete purge of files potentially cached on the previously mentioned criteria - the deactivation of the API endpoint /instantAvaibility - a blocking of counterfeit Kodi / Stremio applications to the extent that they are identifiable

Απλά λοιπόν δεν θα δουλεύουν τα scrapper και δεν θα φέρνουν αποτελέσματα. Λογικά και το δεύτερο αδερφο debrid που έχει έδρα στην γαλλία θα ακολουθήσει?

Το τέλος λοιπόν και για πολλά addon. Πολύ διαφήμιση είχε πέσει και τα αποτελέσματα είναι εδώ. Να δούμε τι και αν θα ξεπεταχτεί στο μέλλον στην θέση του.

• Like 1
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν έχεις και την κουτση Μαρία να το διαφημίζει και να το δίνει στο πιάτο στον κάθε άσχετο (no offence) ήταν λογικό και επόμενο να συμβεί.

• Like 3
Δημοσ.

Ενω βρισκει τα λινκς δεν παιζει τιποτα. Ελπιζω να ειναι προσωρινο. Γραφτηκα και alldebrid βεβαια και βλεπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αγορασα συνδρομη 6 μηνων πριν 1μιση μηνα.Αραγε αν ζητησω μερικη επιστροφη θα το δεχτουν?

Αιτημα για refund πως το κανατε?

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εγω το χρησιμοποιω για  rapidgator links.Απο εκει που κατεβαζω ολα τα λινκς δουλευουν και κατεβαζω κανονικα.Απο αλλη πηγη που δοκιμασα να κατεβασω κατι, βγαζει μηνυμα infringing file και δεν  κατεβαινει το αρχειο.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Προφανώς και έχεις το κλασικό torrentio. Πρόβλημα έχει το torrentio και όχι το real debrid.

Εγώ βλέπω τα πάντα κανονικά από stremio και δουλεύω και exrernal links

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...