schumi46 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες μετα απο ενα πρωτο τσεκ, μου εμφανιζονται τα ακολουθα. τι με συμβουλευετε? ο εξωτερικος 500αρης μπορει να κ 8 ετων. κ εχει φουλ σημαντικα αρχεια μεσα..
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες στη γενική επισκόπηση τι σου γράφει; εφόσον μιλάμε για φουλ σημαντικά αρχεία κακώς που τα έχεις ΜΟΝΟ σε εναν δίσκο και εξαρτάσαι απο αυτόν. Τον κλείνεις, Δευτέρα πρωί αγοράζεις εναν 2ο και μεταφέρεις τα πάντα εκει πέρα. 1
schumi46 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε στη γενική επισκόπηση τι σου γράφει; εφόσον μιλάμε για φουλ σημαντικά αρχεία κακώς που τα έχεις ΜΟΝΟ σε εναν δίσκο και εξαρτάσαι απο αυτόν. Τον κλείνεις, Δευτέρα πρωί αγοράζεις εναν 2ο και μεταφέρεις τα πάντα εκει πέρα. ειναι ο δευτερος παλαιοτερος εξωτερικος μου κ απο τοτε μπαινανε εκει ολα τα σημαντικα... ψαχνω να βρω φιλε δισκο μεγαλης χωρητικοτητας ειτε 2.5, ειτε 3.5, αλλα διαβαζω σε ολους πολλες κριτικες ενος αστεριου σε δισκους που εχουν 5 αστερια βαθμολογια κ εχω χαθει μεσα σ αυτες. σε στο σκρουτζ κ στο αμαζον. απογοητευση, δεν μπορω να βγαλω ακρη...
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες το μεγαλης χωρητικότητας είναι σχετικό, για μένα μεγάλη χωρητικότητα ειναι τα 4+ΤΒ και εσενα το 1ΤΒ. Κανείς δίσκος δεν θα είναι πάντα αξιόπιστος εφόσον λέμε για ηλεκτρονικά κυκλώματα. Σήμερα λειτουργεί ΟΛΗ την ημέρα, αύριο νεκρός. Δε παει να έχει 50€ είτε 5000€ και εφόσον μιλάμε και για εξωτερικό δίσκο με usb ένα παραπάνω. τα 32 bad sectors μπορεί να μην είναι τίποτα και να μείνουν έτσι για άλλα 8 χρόνια, μπορεί αύριο να γίνουν 1200 και να χάσεις και αρχεία αν τελειώσει η καβάτζα που βάζει ο κατασκευαστής για αυτό το πρόβλημα.
schumi46 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε το μεγαλης χωρητικότητας είναι σχετικό, για μένα μεγάλη χωρητικότητα ειναι τα 4+ΤΒ και εσενα το 1ΤΒ. Κανείς δίσκος δεν θα είναι πάντα αξιόπιστος εφόσον λέμε για ηλεκτρονικά κυκλώματα. Σήμερα λειτουργεί ΟΛΗ την ημέρα, αύριο νεκρός. Δε παει να έχει 50€ είτε 5000€ και εφόσον μιλάμε και για εξωτερικό δίσκο με usb ένα παραπάνω. τα 32 bad sectors μπορεί να μην είναι τίποτα και να μείνουν έτσι για άλλα 8 χρόνια, μπορεί αύριο να γίνουν 1200 και να χάσεις και αρχεία αν τελειώσει η καβάτζα που βάζει ο κατασκευαστής για αυτό το πρόβλημα. ψαχνω για 8ΤΒ+, γτ εχω πολλους δισκους 2.5.. οι 3.5 ειναι πιο ανθεκτικοι απ τους μικρους? με usb εννοεις οτι ειναι πιο επιρρεπεις σε αστοχια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα