barman_ Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 hours ago, ckom26 said: Πως μπορούμε να πάρουμε μια ιταλική κάρτα με roaming 10gb 1 ευρώ?
prokomeni Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 hours ago, lakis_eo said: Δεν έχει 200. Έχει μέχρι 200, ανάλογα και ίσως και μπορεί. Μην είσαι θύμα ψάξου Δεν εχω αναγκη να ψαχτω ειμαι απο τους τυχερους που με καλυπτει οπτικη. Εσυ να ψαχνεις πριν γραφεις κατι δημοσια γιατι οσοι το εχουν δεν συμφωνουν μαζι σου
christos2413 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πήρα ένα zte 5g router, εβαλα μια κάρτα nova, αντικατέστησα το σταρλινκ με 120 ping και 180 mbps ταχύτητα και τώρα έχω 680mbps up κ 30 ping και πληρώνω 25€. Το starlink δυστυχώς δεν δούλεψε για μένα.
lost2 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 hours ago, thanosAIAS said: Βάλε και το ρεύμα.... 35 W μέση κατανάλωση ως τώρα, τον χειμώνα μπορεί να ανέβει λίγο λόγο χιονιού (αν ρίξει) , αλλά πλέον δεν κάθομαι να δω αν έγινε η πληρωμή γιατί κόπηκε το ίντερνετ πατώντας την έγκριση, δεν φωνάζουν οι καθηγητές γιατί στο διαδίκτυακο μάθημα έβγαινε συνέχεια το παιδί, δεν περιμένω 5 λεπτά να κάνει εππανεκινηση του ρούτερ μπας και έχω ίντερνετ για να δω αυτό που θέλω ή να ψάξω αυτό που θέλω. Σίγουρα αν ήμουν από τους τυχερούς που είναι δίπλα σε καμπίνα ή έχουν οπτική δεν θα αγόραζα strlink, αλλά είμαι στην πλειοψηφία των 3τοκοσμικων στην μπανανία , οπότε για εμένα είναι λύση και πολύ καλή αλλα όχι συμφέρουσα . Υ.Γ. ούτε εμένα με περισσεύουν τα 400 που έδωσα για εξοπλισμό ούτε τα 40 που δίνω κάθε μήνα , αλλά είπαμε όταν ζεις σε μπανανία με ακατάλληλους πολίτες την πατάς. 1
primeragt Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 24 minutes ago, lost2 said: 35 W μέση κατανάλωση ως τώρα, τον χειμώνα μπορεί να ανέβει λίγο λόγο χιονιού (αν ρίξει) , αλλά πλέον δεν κάθομαι να δω αν έγινε η πληρωμή γιατί κόπηκε το ίντερνετ πατώντας την έγκριση, δεν φωνάζουν οι καθηγητές γιατί στο διαδίκτυακο μάθημα έβγαινε συνέχεια το παιδί, δεν περιμένω 5 λεπτά να κάνει εππανεκινηση του ρούτερ μπας και έχω ίντερνετ για να δω αυτό που θέλω ή να ψάξω αυτό που θέλω. Σίγουρα αν ήμουν από τους τυχερούς που είναι δίπλα σε καμπίνα ή έχουν οπτική δεν θα αγόραζα strlink, αλλά είμαι στην πλειοψηφία των 3τοκοσμικων στην μπανανία , οπότε για εμένα είναι λύση και πολύ καλή αλλα όχι συμφέρουσα . Υ.Γ. ούτε εμένα με περισσεύουν τα 400 που έδωσα για εξοπλισμό ούτε τα 40 που δίνω κάθε μήνα , αλλά είπαμε όταν ζεις σε μπανανία με ακατάλληλους πολίτες την πατάς. Που να δεις εδώ που είμαι στη τρύπα των οπτικών. Γύρω γύρω 6 καμπίνες με οπτικές και στη μέση στέλνουν από 2 κμ μακρυά μόνο χαλκό. Η πιο κοντινή καμπίνα στην πολυκατοικία είναι σε απόσταση 10 μέτρων και δίνει στα 2 απέναντι τετραγωνα.
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 51 λεπτά πριν, lost2 είπε 35 W μέση κατανάλωση ως τώρα, τον χειμώνα μπορεί να ανέβει λίγο λόγο χιονιού (αν ρίξει) , αλλά πλέον δεν κάθομαι να δω αν έγινε η πληρωμή γιατί κόπηκε το ίντερνετ πατώντας την έγκριση, δεν φωνάζουν οι καθηγητές γιατί στο διαδίκτυακο μάθημα έβγαινε συνέχεια το παιδί, δεν περιμένω 5 λεπτά να κάνει εππανεκινηση του ρούτερ μπας και έχω ίντερνετ για να δω αυτό που θέλω ή να ψάξω αυτό που θέλω. Σίγουρα αν ήμουν από τους τυχερούς που είναι δίπλα σε καμπίνα ή έχουν οπτική δεν θα αγόραζα strlink, αλλά είμαι στην πλειοψηφία των 3τοκοσμικων στην μπανανία , οπότε για εμένα είναι λύση και πολύ καλή αλλα όχι συμφέρουσα . Υ.Γ. ούτε εμένα με περισσεύουν τα 400 που έδωσα για εξοπλισμό ούτε τα 40 που δίνω κάθε μήνα , αλλά είπαμε όταν ζεις σε μπανανία με ακατάλληλους πολίτες την πατάς. Δε διαφωνώ, μη με παρεξηγείς. Και γω το σκέφτομαι για το χωριό. Απλά λέω, είναι ΚΑΙ αυτό, να το έχει υπόψη οποίος το σκέφτεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 7 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες 29 minutes ago, primeragt said: Που να δεις εδώ που είμαι στη τρύπα των οπτικών. Η Καστορία που μένει (σύμφωνα με το προφίλ) ο lost2, έχει αξιοπρεπές ποσοστό κάλυψης FTTH κι από το 2020 & 2021 κιόλας. Σκέψου ότι το Περιστέρι ακόμα τρίβουν εξαιτίας του Παχατουρίδη, πόσο μάλλον το κέντρο του δήμου της Αθήνας... Spoiler
unforgiven Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Νομίζω πως ο συλλογισμός "να ξεφύγουμε από τα καρτέλ της χώρας μας και να πάμε όλοι, παγκοσμίως σε έναν και μόνο πάροχο" πάσχει. 1
lost2 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 hour ago, Thresh said: Η Καστορία που μένει (σύμφωνα με το προφίλ) ο lost2, έχει αξιοπρεπές ποσοστό κάλυψης FTTH κι από το 2020 & 2021 κιόλας. Σκέψου ότι το Περιστέρι ακόμα τρίβουν εξαιτίας του Παχατουρίδη, πόσο μάλλον το κέντρο του δήμου της Αθήνας... Reveal hidden contents Καστοριά έχουν βάλει σε ένα μικρό πόστο αλλά γίνετε επέκταση με πολλά άλλα , σε ποια περιοχή είσαι κλπ. Αλλά εκεί που είμαι εγώ για το 26 και βλέπουμε από ότι με ενημέρωσαν , οπότε μονόδρομος οι εναλλακτικές που δεν είναι και πολλές, βέβαια τώρα μπαίνει στο δορυφορικό παιχνίδι και άλλος παίχτης αλλά μέχρι να γίνει προσιτός ο Ελον είναι μονόδρομος. 8 minutes ago, unforgiven said: Νομίζω πως ο συλλογισμός "να ξεφύγουμε από τα καρτέλ της χώρας μας και να πάμε όλοι, παγκοσμίως σε έναν και μόνο πάροχο" πάσχει. Όταν το άλλο καρτέλ σου παρέχει τουλάχιστον αυτά που λέει (και κάτι παραπάνω ) γιατί όχι, εδώ μου λέγανε ότι 3 με 5 διακοπές την ημέρα (διακοπές ίντερνετ όχι χάλια συγχρονισμό) δεν το θεωρούν καν βλάβη , τι να λέμε , συγχρονιζα στα 5mbps και μου έλεγαν ότι δεν το δίνουν βλάβη γιατί είναι μη επιλυσημο το θέμα μου. Ρε όλοι Ελον και να τα κλείσουν τα μπουρδέλα τους, μακάρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 27 minutes ago, lost2 said: Καστοριά έχουν βάλει σε ένα μικρό πόστο αλλά γίνετε επέκταση με πολλά άλλα , σε ποια περιοχή είσαι κλπ. Καστοριά έχουν βάλει εκεί που βλέπεις τις κόκκινες τελίτσες. Κάποια από το 2020, άλλα από το 2021 και τα latest με διαθεσιμότητα την Παρασκευή 29/11/24. Καλώς ή κακώς, με το μάτι, είναι πάνω από το 50% των κτιρίων της πόλης. Σκέψου ότι τα Γιάννενα δεν έχουν ούτε ένα κτίριο...
lost2 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, Thresh said: Καστοριά έχουν βάλει εκεί που βλέπεις τις κόκκινες τελίτσες. Κάποια από το 2020, άλλα από το 2021 και τα latest με διαθεσιμότητα την Παρασκευή 29/11/24. Καλώς ή κακώς, με το μάτι, είναι πάνω από το 50% των κτιρίων της πόλης. Σκέψου ότι τα Γιάννενα δεν έχουν ούτε ένα κτίριο... Στη 2η τώρα τις περνάνε και σύνδεση κάπου μέσα στο 25
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 minute ago, lost2 said: Στη 2η τώρα τις περνάνε και σύνδεση κάπου μέσα στο 25 Άρα μια χαρά τις βλέπουμε όπως είπα, απλά είσαι άτυχος και δεν έχουν φτάσει ακόμα στη δική σου γειτονιά.
lost2 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, Thresh said: Άρα μια χαρά τις βλέπουμε όπως είπα, απλά είσαι άτυχος και δεν έχουν φτάσει ακόμα στη δική σου γειτονιά. Μα αυτό λέω σε εμένα αν έρθει μετά το 26 , γιατί λέει το έργο το πήρε η τέρνα και δεν την ενοχλεί κανένας, αλλά ο ξάδελφος με 100 οπτική να πληρώνει 26 εγώ με από 5 μέχρι 50 26Ε και να κολλάει - κλείνει συνέχεια, ε! (και 5 € να έδινα πάλι θα έφευγα ) λέω πλέον και ευχαριστώ τον Μανσκ που με έφερε πάλι στον πολιτισμό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 minute ago, lost2 said: Μα αυτό λέω σε εμένα αν έρθει μετά το 26 Τώρα το λες αυτό, αρχικά ήταν "ότι ναναι σε τεχνολογικό forum για ακόμη μια φορά." 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα