NiKoSmile Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Στις οπτικές, απλά ρίχνεις επιπλέον ίνες, στο κάθε είδους ασύρματο αν δεν βάλεις κι άλλες συχνότητες no κούκου... Δηλαδή εσύ με το κινητό σου όπου πας σέρνεις πίσω και μια ίνα? 😅
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 15 minutes ago, NiKoSmile said: Δηλαδή εσύ με το κινητό σου όπου πας σέρνεις πίσω και μια ίνα? 😅 My bad, ο Hetfield είπε μονο για ασύρματα δίκτυα, νομιζα πως έβαλε και τα ενσύρματα μέσα. 1
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εδώ στην "Ελληνική" επαρχία που είμαστε ξεχασμένοι, θα γίνει μονόδρομος το Starlink αν η τιμή πέσει γύρω στα 30 ευρώ. Αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός τρόπος για αξιοπρεπές upload που είναι και το σημαντικό για επαγγελματική χρήση. Τώρα, το αν θα είναι 2 Gigabit ή ή 100mb, μικρή σημασία έχει, όταν το upload των υπολοίπων σέρνεται σε ρυθμούς χελώνας.
Cocomel Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε Η ΕΕ δεν έχει σταματήσει να κάνει μηνύσεις σε όλες τις μεγάλες εταιρίες της Αμερικής για να τους ζητάει χρήματα ή να τους βάζει πρόστιμα. Στην Ελλάδα έχουμε τα πιο ακριβά καύσιμα και οτιδήποτε έρχεται από το εξωτερικό έχει κρατικό καπέλο. Συμφέρει να αγοράσεις κάτι από μισή γη μακριά (Κίνα, Αμερική κτλ) παρά να αγοράσεις κάτι από τοπικό κατάστημα αρκετές φορές. αυτο γίνεται για να τροφοδοτεί το άχρηστο ρλληνικο δημόσιο... καθε φορά που έβγαινε ότι θα κάνουν κάτι ιδιωτικό θα το πουλήσουν πχ ολυμπιακή ΟΤΕ δεη βγαίνατε στο δρόμο και κατατε διαδηλώσεις.... οταν θα καταλάβετε οτι τα διόδια που είναι τόσο πολλα τα πληρώνεις για να εχει χρήματα το δημόσιο και να πληρώνει ολους τιυς κηφινες τοτε θα είναι αργα
giorgoslouk Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prokomeni είπε Μα ηδη ερχονται 200, Τι ακριβως λες; Ποιά 200; 382 έπιασα την περασμένη εβδομάδα που εγκατέστησα το Starlink ενός φίλου. Τα 350 του εξοπλισμού τσούζουν + 100 για τη βάση τοίχου + 150 για το 45άμετρο καλώδιο που του χρειαζόταν. 600 είναι πάρα πολλά...... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από giorgoslouk
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, Cocomel said: αυτο γίνεται για να τροφοδοτεί το άχρηστο ρλληνικο δημόσιο... καθε φορά που έβγαινε ότι θα κάνουν κάτι ιδιωτικό θα το πουλήσουν πχ ολυμπιακή ΟΤΕ δεη βγαίνατε στο δρόμο και κατατε διαδηλώσεις.... οταν θα καταλάβετε οτι τα διόδια που είναι τόσο πολλα τα πληρώνεις για να εχει χρήματα το δημόσιο και να πληρώνει ολους τιυς κηφινες τοτε θα είναι αργα Μα το γνωρίζω, πρώτος πρώτος έκραξα το κυβερνητικό καρτέλ.
lost2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 hours ago, lakis_eo said: Elon musk. Οταν υπόσχεται κάτι, διαιρούμε την ταχύτητα δια είκοσι και αλλάζουμε την μονάδα. 2 gigabit υπόσχεται, 100mbit θα έχετε. Είπα και εγώ χάθηκαν με το κρύο οι haters, εγώ ξέρω ότι λέει θα πιάνω 100 με 200 και από τότε που έβαλα starlink έχω από 200 μέχρι 400, δεν κόπηκε ώς τώρα το internet , με τις τρελές βροχές και τον τρελό αέρα εχθές και προχθές έπιανα μέχρι 90 αλλά χωρίς διακοπές λόγο καιρού όπως με έλεγαν τα υπόλοιπα Ελληνικά λαμόγια. Εσύ συνέχισε να βγάζεις χολή με τους υπόλοιπους και άσε εμάς να τον πληρώνουμε και να έχουμε τις παροχές που πληρώνουμε (και κάτι παραπάνω ως τώρα) . 2 hours ago, Thresh said: Στις οπτικές, απλά ρίχνεις επιπλέον ίνες, στο κάθε είδους ασύρματο αν δεν βάλεις κι άλλες συχνότητες no κούκου... Ναι τόσο εύκολο είναι δεν βλέπεις , οπτικές ακούμε εδώ και 5 χρόνια και οπτικές δεν βλέπουμε, ότι ναναι σε τεχνολογικό forum για ακόμη μια φορά. 1 hour ago, giorgoslouk said: Ποιά 200; 382 έπιασα την περασμένη εβδομάδα που εγκατέστησα το Starlink ενός φίλου. Τα 350 του εξοπλισμού τσούζουν + 100 για τη βάση τοίχου + 150 για το 45άμετρο καλώδιο που του χρειαζόταν. 600 είναι πάρα πολλά...... το κόστος εξοπλισμού έτσουξε και σε εμένα αλλά την βάση έκανα πατέντα σε σιδερά με 30 ευρώ, καλώδιο ξέρω ότι μπορείς να βάλεις cat6 και πάνω και είσαι μια χαρά απλά θέλει να κλείσεις καλά την υποδοχή στην κεραία για την υγρασία, οπότε γλυτώνεις από εκεί, ΑΛΛΑ όταν πληρώνεις τα άλλα τα λαμόγια για 50άρα και έχεις κάθε λίγο διακοπές και ταχύτητες μέχρι 50άρα από 5άρα, ε! λες δεν γαμ..αι .
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 minutes ago, lost2 said: Ναι τόσο εύκολο είναι δεν βλέπεις , οπτικές ακούμε εδώ και 5 χρόνια και οπτικές δεν βλέπουμε, ότι ναναι σε τεχνολογικό forum για ακόμη μια φορά. Πιο εύκολο από το να προσθέσεις συχνότητες που μπορεί να χρησιμοποιούνται από άλλα πράγματα. Βλέπουμε, δυστυχώς δεν είσαι σε περιοχή που έχουν βάλει.
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 22 λεπτά πριν, lost2 είπε Είπα και εγώ χάθηκαν με το κρύο οι haters, εγώ ξέρω ότι λέει θα πιάνω 100 με 200 και από τότε που έβαλα starlink έχω από 200 μέχρι 400, δεν κόπηκε ώς τώρα το internet , με τις τρελές βροχές και τον τρελό αέρα εχθές και προχθές έπιανα μέχρι 90 αλλά χωρίς διακοπές λόγο καιρού όπως με έλεγαν τα υπόλοιπα Ελληνικά λαμόγια. Εσύ συνέχισε να βγάζεις χολή με τους υπόλοιπους και άσε εμάς να τον πληρώνουμε και να έχουμε τις παροχές που πληρώνουμε (και κάτι παραπάνω ως τώρα) . Ναι τόσο εύκολο είναι δεν βλέπεις , οπτικές ακούμε εδώ και 5 χρόνια και οπτικές δεν βλέπουμε, ότι ναναι σε τεχνολογικό forum για ακόμη μια φορά. το κόστος εξοπλισμού έτσουξε και σε εμένα αλλά την βάση έκανα πατέντα σε σιδερά με 30 ευρώ, καλώδιο ξέρω ότι μπορείς να βάλεις cat6 και πάνω και είσαι μια χαρά απλά θέλει να κλείσεις καλά την υποδοχή στην κεραία για την υγρασία, οπότε γλυτώνεις από εκεί, ΑΛΛΑ όταν πληρώνεις τα άλλα τα λαμόγια για 50άρα και έχεις κάθε λίγο διακοπές και ταχύτητες μέχρι 50άρα από 5άρα, ε! λες δεν γαμ..αι . Βάλε και το ρεύμα....
ckom26 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 hours ago, Diavolos666 said: Τον φόρο στα κινητά, στο ίντερνετ και το ότι συμφώνησαν να έχουν φραγή εισερχομένων στους 4 μήνες και ελάχιστη ανανέωση με 13 ευρώ μια χαρά τα έκαναν όλοι μαζί. 1
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, ckom26 said: Και σε άλλα είμαστε πίσω, χαμηλές ταχύτητες, ακριβά προϊόντα, χαμηλούς μισθούς κτλ. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Diavolos666
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα