Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντας χρήστης όλων των ειδών συσκευών του Apple οικοσυστήματος τα τελευταία περίπου 6 χρόνια και συνεχίζοντας να έχω από δεκαετίες και Win, Linux, κα μηχανήματα, είναι ξεκάθαρο ότι η Apple δεν τα πάει καλά στα WiFi connectivity θέματα.

Νομίζω είναι η αχίλλειος πτέρνα της στην εμπειρία χρήστη στο οικοσύστημά της και η απόδειξη ότι ακόμα κι αν έχεις πολλά χρήματα σαν εταιρεία, δεν μπορείς να είσαι ο καλύτερος σε όλες τις υποκατηγορίες αξιολόγησης απόδοσης των προϊόντων σου.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείς ή να δοκίμασες κάποιο VPN; Το έχω πετύχει σε τέτοια περίπτωση και η λύση ήταν να διαγραφεί κάθε είδους vpn και να περαστεί πάλι.

Δημοσ.

Τα ίδια προβλήματα έχω με το iphone 13 της μικρής μου, ενώ φαίνεται συνδεμένο φουλ σήμα, δεν έχει inernet!

Τι μπορώ να κάνω ? Συνδέεται σε ένα Tenda AC10.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Τα ίδια προβλήματα έχω με το iphone 13 της μικρής μου, ενώ φαίνεται συνδεμένο φουλ σήμα, δεν έχει inernet!

Τι μπορώ να κάνω ? Συνδέεται σε ένα Tenda AC10.

Αν και το tenda μπορεί να βρίσκεται στα τελευταία του, δοκίμασε να το κανείς reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και setup ξανά . 
Επισης στις ρυθμίσεις του Mac OS ή του iOS ελέγξτε αν είναι υπάρχει περιορισμός ανίχνευσης του MAC address. Πολλά router δεν συνεργάζονται καλά με συσκευές που έχουν ενεργοποιημένη την απόκρυψη.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την λύση που έδωσα, αφαίρεσα τον περιορισμό ανίχνευσης αλλά με το που έφευγε από το σπίτι και επέστρεφε τα ίδια!

Έβαλα ένα σταθερό κανάλι ( το 10) στο tenda και όλα οκ!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill987 είπε

Να πω την λύση που έδωσα, αφαίρεσα τον περιορισμό ανίχνευσης αλλά με το που έφευγε από το σπίτι και επέστρεφε τα ίδια!

Έβαλα ένα σταθερό κανάλι ( το 10) στο tenda και όλα οκ!!!

Επειδή δεν κατέχω πολλά το tenda τι είναι; Γιατί και στο google που το έψαξα δεν κατάλαβα πράμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kritikaka21 είπε

Επειδή δεν κατέχω πολλά το tenda τι είναι; Γιατί και στο google που το έψαξα δεν κατάλαβα πράμα. 

Ένα router, tenda ac10, που χρησιμοποιώ για να έχουν internet τα δωμάτια των κοριτσιών μου, με το οποίο είχα θέμα στο iphone της μικρής μου!

Πιο router χρησιμοποιείς και έχει πρόβλημα με το mac???

Επεξ/σία από bill987
  • Like 1
Δημοσ.

Σε Μ1 με το Sequoia σε συγκεριμένο cafe που πηγαίνω, έχω το ίδιο θέμα με το wifi (δειχνει συνδεδεμενο αλλά δεν βγαίνει στο internet), ενώ με το Sonoma ήταν μια χαρά. Επίσης στο ίδιο cafe το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με το iOS 18 ενώ με το 17 κάνενα πρόβλημα. 

Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 1:23 ΜΜ, Dr.Fuzzy είπε

Σε Μ1 με το Sequoia σε συγκεριμένο cafe που πηγαίνω, έχω το ίδιο θέμα με το wifi (δειχνει συνδεδεμενο αλλά δεν βγαίνει στο internet), ενώ με το Sonoma ήταν μια χαρά. Επίσης στο ίδιο cafe το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με το iOS 18 ενώ με το 17 κάνενα πρόβλημα. 

Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση,μπορεί να γίνει επαναφορά στο προηγούμενο is;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...