alan boy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Εγώ πάντως σκέφτομαι το xiaomi 14 t στα 380 ευρώ εμεσα με επιστροφή eurobank
tsimisdel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ababa641 είπε Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση κινητού ανάμεσα στο motorola edge 50 fusion, xiaomi redmi note 13 pro plus και poco f6. Το realme δεν το είχα στα υπόψη. Έχω μπερδευτεί αρκετά. Από την μια το motorola έχει πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω από φωτογραφίες τι ποιότητα έχουν. Τα άλλα έχουν καλύτερο επεξεργαστή αλλά και περίπου 100 ευρώ πάνω. Από φωτογραφίες έχει κάποιος άποψη πως τα πάνε? Το realme έχει καλύτερη κάμερα από τα παραπάνω? Το 13 Pro Plus, φημίζεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες. Κοίταξε, είναι καλό, βέβαια, τα 200 Mpx περισσότερο για να εντυπωσιάζουν ως νούμερο είναι, από προσωπική εμπειρία που είχα μαζί του, πιστεύω ότι είναι υπερβολικά επεξεργασμένες οι φωτογραφίες για να φανεί ότι είναι όντως 200 Mpx, δεν μου φαινότανε τόσο φυσικές, ήταν αρκετά έντονα τα χρώματα σε πολλές περιπτώσεις, αυτό έχω να παρατηρήσω. Τα Poco γενικά δε φημίζονται για τις φωτογραφικές ικανότητες τους βέβαια, δεν θα έλεγα ότι είναι και για τον καιαδα. Επίσης, το συγκεκριμένο δεν έχει και καλή αυτονομία απ’ όσο ξέρω. Το Motorola δεν ξέρω που κυμαίνεται, νομίζω παραπλήσιο του redmi σε ικανότητες είναι το Edge 50 Neο, ίσως το Edge 50 Pro να είναι πραγματικά δυνατό από φωτογραφικής άποψης. Το Realme, θα έλεγα ότι είναι παραπλήσιο του Redmi, ίσως ελαφρώς υποδεέστερο, ειδικά σε σταθεροποιητή βίντεο. Για να μη γελιόμαστε, όταν λέμε φωτογραφικές ικανότητες, δε μιλάμε για κονταρομαχίες επιπέδου iPhone. 2
ilias43 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δεν είναι ντροπή να δεις και το Sony Xperia 10vi...😋 Μιλάμε για καταπληκτικές φωτογραφίες! 2
Petros Electron Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, ilias43 είπε Δεν είναι ντροπή να δεις και το Sony Xperia 10vi...😋 Μιλάμε για καταπληκτικές φωτογραφίες! Εγω πήρα το μοτορολα αλλά τώρα που ειδα και το sony φαίνεται καλη περίπτωση.. Εχει σχεδον 30 ευρω παραπανω απο το μοτο.. Βεβαία προέρχομαι απο huawei honor 10, και λογικά και το μοτορολα θα μου φανεί η μέρα με την νύχτα. Και ναι η αργη φόρτιση ειναι καλύτερη για την υγεια της μπαταρίας. 1
ilias43 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Petros Electron είπε Εγω πήρα το μοτορολα αλλά τώρα που ειδα και το sony φαίνεται καλη περίπτωση.. Εχει σχεδον 30 ευρω παραπανω απο το μοτο.. Βεβαία προέρχομαι απο huawei honor 10, και λογικά και το μοτορολα θα μου φανεί η μέρα με την νύχτα. Και ναι η αργη φόρτιση ειναι καλύτερη για την υγεια της μπαταρίας. Με γειά σου!!! 1
dimitris_213 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 4:52 ΜΜ, kp1 είπε Φίλε σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω πες μου όταν το δουλέψεις με 5G ανοιχτά ποσο σου κρατάει η μπαταρια; και αν σου κολλάει; Απο εχθες που ηρθε και η ζελατινα προστασιας το δουλευω κανονικα. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες. Γρηγορο, η λειτουργια του ειναι απροβληματιστη η οθονη απολαυση. Για την μπαταρια νομιζω ειναι ακομα νωρις γιατι το σκαλιζω συνεχεια και δεν μπορω να εχω ασφαλη συμπερασματα. Προς το παρον αν και ειναι ακομα νωρις παει σφαιρα. Βλεπουμε και στην συνεχεια..... 3
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στο motorola που δεν εχει εφαρμογη gallery για τις φωτο τι να βαλουμε;
dimitris_213 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, The_Judas είπε Στο motorola που δεν εχει εφαρμογη gallery για τις φωτο τι να βαλουμε; Εγώ εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google. Έχω σταματήσει να κοιτάω αν έχει native εφαρμογή για τις φωτό
Centurion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Στο motorola που δεν εχει εφαρμογη gallery για τις φωτο τι να βαλουμε; Υπάρχει η απλή gallery της Google. Αυτή χρησιμοποιώ στο edge 30 neo. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photosgo 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα