Προς το περιεχόμενο

Motorola edge 50 Fusion ή realme 12 Pro+;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το motorola edge 50 Fusion στα 300€

Το realme 12 Pro+ στα 340€ (έμμεσα με επιστροφή 15% σε κάρτες eurobank από το germanos)

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα ήθελα τις γνώμες σας και γιατί. 

Επίσης πιο από τα 2 θεωρείται ότι έχει ευκολότερη εύρεση σε περιφερειακά; 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα το edge 50 fusion  από public. Πριν μισή ώρα. Ακόμα δεν πρόλαβα να το σεταρω και να το δουλέψω. Σαν πρώτη εικόνα δίνει την αίσθηση ακριβότερης συσκευής  η οθόνη του πολύ ωραία και στο χέρι κάθεται πολύ καλά, κουμπώνει μια χαρά. Φορτιστή και καλώδιο στη συσκευασία και μια θήκη πλάτης, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά για πρώτη χρήση είναι οκ. Θέλω να του βάλω ζελατίνα προστασίας και μετά να το δουλέψω. Θα επανέλθω 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Σήμερα αγόρασα το edge 50 fusion  από public. Πριν μισή ώρα. Ακόμα δεν πρόλαβα να το σεταρω και να το δουλέψω. Σαν πρώτη εικόνα δίνει την αίσθηση ακριβότερης συσκευής  η οθόνη του πολύ ωραία και στο χέρι κάθεται πολύ καλά, κουμπώνει μια χαρά. Φορτιστή και καλώδιο στη συσκευασία και μια θήκη πλάτης, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά για πρώτη χρήση είναι οκ. Θέλω να του βάλω ζελατίνα προστασίας και μετά να το δουλέψω. Θα επανέλθω 

Φίλε σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω πες μου όταν το δουλέψεις με 5G ανοιχτά ποσο σου κρατάει η μπαταρια; και αν σου κολλάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...