Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολουσ! .Θα ηθελα να σασ  ρωτησω και εαν γνωριζετε να με βοηθησετε με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τον υπολογιστη μου.Εχω εναν υπολογιστη
mobo-MSI B560M
CPU-INTEL I511400F
GPU- RX6500XT εκδοση msi
καθωσ νευριασα κατα την διαρκεια gaming και κοπανησα το γραφειο μου (😊) μαυρισε  η οθονη και αναγκαστηκα να κανω restart τον υπολογιστη για να αναψει ξανα.Μολισ τον ανοιξα ειδα ειχαν κανει unistall τα drivers τησ καρτασ γραφικων (amd software).Τα ξανα κατεβαζω και συνεχιζω..2 μερεσ μετα ενω εχω το πισι ανοιχτο χωρισ να το χρησιμοποιω και παω να βαλω το κινητο μ να φορτιζει σε μια μπριζα δωματιου ξανα μαυριζει η οθονη και αναγκαζομαι ξανα να ακολουθησω την προηγουμενη διαδικασια..Μην πολυλογο το ιδιο συμβενει πλεον 2-5 φορεσ την βδομαδα πραμα που ειναι αρκετα εκνευριστηκο ειδικα οταν παιζω εναν σημαντικο αγωνα στο NBA 2K22 και χανω απο τουσ Bucks (αχαχαχα)...Γνωριζει κανενασ τι παιζει με την ολη κατασταση?
ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σασ!
*Για το κινητο που το εβαλα να φορτιζει υποψιαζομαι οτι επεσε η ταση και καπωσ εσβησαν και τα drivers 
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι έχει γίνει ζημιά όπως επισημάνθηκε ήδη, είτε στη μητρική, είτε στην κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής σου δεν περιλμβάνει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, οπότε δεν μπορείς να κάνεις δοκιμές. Προσπάθησε να βρεις μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών και βάλε την ώστε να διαπιστώσεις εάν εξακολουθείς και έχεις πρόβλημα. Εάν παίζει κανονικά έχει γίνει ζημιά στην κάρτα γραφικών. Εάν ούτε αυτή παίζει, τότε στη μητρική.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...