petrosp_13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Κάνεις αίτηση για επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο και το ποσό πχ είναι 400 ευρώ Υποτίθεται ότι περίπου το μισό θα καταβληθεί μέχρι τα Χριστούγεννα στο ΙΒΑΝ που δηλώνεις Τι με εμποδίζει να μην βάλω καν πετρέλαιο φέτος, δηλαδή απλά να το εισπράξω; Θα μου τα ζητήσουν πίσω με κάποιο τρόπο; Πρώτη φορά κάνω αίτηση για πετρέλαιο και δεν μπορώ να βρω κάτι που να αφορά την δικλείδα ασφαλείας Υποτίθεται ότι ο επαγγελματίας θα περάσει τα στοιχεία μου με την παράδοση του πετρελαίου Τι με εμποδίζει να μην βάλω καν πετρέλαιο και απλά να το εισπράξω όπως κάνουν αυτοί που έχουν πχ ηλεκτρική ενέργεια για θέρμανση;
alefther Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε Τι με εμποδίζει να μην βάλω καν πετρέλαιο φέτος, δηλαδή απλά να το εισπράξω; οταν τελειωσουν οι διασταυρωσεις θα σου ερθει οφειλη (εντοκη) στο myaade με το ποσο που εισεπραξες αχρεωστητως 2
geo9419 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Ζητάνε τον ΑΦΜ και τον αριθμό της ΔΕΗ στο τιμολόγιο και αυτά τα στοιχεια τα στελνει στο υπουργειο ο διανομεας πετρελαιου. Εαν δεν τα στειλει τότε δεν δικαιουσαι ειναι σαν να μην εβαλες. Μπορεις βεβαια να βαλεις σε καποιον αλλον που δεν δικαιουται με τα δικα σου στοιχεια και να παρεις εσυ την επιδοτηση. Πρεπει οπωσδήποτε να γίνει συναλλαγή.
megapaixtaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 πρεπει να βαλεις και μαλιστα 800 ευρω,δλδ. το διπλασιο απο το ποσο που δικαιουσαι.τα υπολοιπα στα ειπαν οι προηγουμενοι.
gpapas640 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Αν διάβασα καλα, το ποσό της επιδότησης στο πετρέλαιο δίνεται με βάση που έχουν θεσπίσει την τιμή 1,2€ το λίτρο και όχι τι πληρώνω. Δηλαδή εγώ που δικαιούμαι 213€, πρεπει να εχω φαινομενικη δαπανη 426€, που με βαση την παραπανω τιμη αντιστοιχει σε 355 λίτρα πετρελαίου. Άρα αρκεί να βάλω 355 λίτρα πετρελαίου για να πάρω ολόκληρη την επιδότηση. Σωστά ή λέω βλακείες; 😂
papoys1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εχω κάνει την αιτηση στο ονομά μου αλλα το ρεύμα και το σπίτι είναι στο ονομα της συζύγου.Κάνουμε ενιαία φορολογική δήλωση.Υπάρχει περίπτωση στη διασταύρωση να μην πάρω την επιδότηση;;;
notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Εχω κάνει την αιτηση στο ονομά μου αλλα το ρεύμα και το σπίτι είναι στο ονομα της συζύγου.Κάνουμε ενιαία φορολογική δήλωση.Υπάρχει περίπτωση στη διασταύρωση να μην πάρω την επιδότηση;;; Καλημέρα. Αν εννοείς για επιδότηση με ρεύμα κανένα πρόβλημα. Έκανα για τον πατέρα μου με το λογαριασμό δεη στο όνομα της μητέρας μου. Αποδεκτή έλεγε η αίτηση. Για πετρέλαιο δεν γνωρίζω, αλλά αφού κάνετε κοινή δήλωση δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Επίσης στο ρεύμα πέρσι έκαναν στο λογαριασμό την αφαίρεση. Φέτος θα γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 1
papoys1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, notist είπε Καλημέρα. Αν εννοείς για επιδότηση με ρεύμα κανένα πρόβλημα. Έκανα για τον πατέρα μου με το λογαριασμό δεη στο όνομα της μητέρας μου. Αποδεκτή έλεγε η αίτηση. Για πετρέλαιο δεν γνωρίζω, αλλά αφού κάνετε κοινή δήλωση δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Επίσης στο ρεύμα πέρσι έκαναν στο λογαριασμό την αφαίρεση. Φέτος θα γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πετρέλαιο ήθελα να βάλω γείτονα γιατί μάλλον θα πάει προς τα πάνω.Ναι κοινή δήλωση κάνουμε ακόμη.🤣 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 1:36 ΜΜ, alefther είπε οταν τελειωσουν οι διασταυρωσεις θα σου ερθει οφειλη (εντοκη) στο myaade με το ποσο που εισεπραξες αχρεωστητως με πόσο τοκο?
notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Πετρέλαιο ήθελα να βάλω γείτονα γιατί μάλλον θα πάει προς τα πάνω.Ναι κοινή δήλωση κάνουμε ακόμη.🤣 Στη Σπάτων στο γνωστό πρατήριο ξεκίνησε 1,15 πήγε 1,16 και σήμερα που πέρασα 1,17 οπότε καλά λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα