Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Ψάχνω τώρα που είναι black friday για ψυγείο. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για ντουλάπα ή multi door., κατά προτίμηση με έξοδο για νερό και παγάκια. Αν έχει και τριμμένο πάγο ακόμα καλύτερα.

Ο χώρος που έχω στο έπιπλο είναι καθαρά 92cm x 2.03cm.

Έχω βρει πολλά μοντέλα πλάτους 90~91cm  αλλά δυστυχώς τα περισσότερα απαιτούν δεξιά και αριστερά αέρα τουλάχιστον 5cm, κάποια τουλάχιστον 10cm.

Έχετε υπόψιν κάποιο μοντέλο έως 83cm με παροχή πάγου ή φαρδύτερα μοντέλα (90~91cm) τα οποία όμως να μην απαιτούν απόσταση από εμπόδια στο πλάι;

Επεξ/σία από StavrosD
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόταση για ψυγείο ντουλάπα ή multi door με παροχή πάγου για χώρο πλάτους 92cm.
Δημοσ.
3 ώρες πριν, StavrosD είπε

Έχετε υπόψιν κάποιο μοντέλο έως 83cm με παροχή πάγου ή φαρδύτερα μοντέλα (90~91cm) τα οποία όμως να μην απαιτούν απόσταση από εμπόδια στο πλάι;

Δεν γινεται. Απλα θα το φερεις λιγο πιο εξω για να ανοιγουν οι πορτες.
Κοιτα το LG το 70αρι. 
https://www.skroutz.gr/s/36592449/LG-PSygeio-Ntoulapa-635lt-Total-NoFrost-Y179xP91-3xV73-5ek-Inox-GSLV70PZTE.html

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Δεν γινεται. Απλα θα το φερεις λιγο πιο εξω για να ανοιγουν οι πορτες.
Κοιτα το LG το 70αρι. 
https://www.skroutz.gr/s/36592449/LG-PSygeio-Ntoulapa-635lt-Total-NoFrost-Y179xP91-3xV73-5ek-Inox-GSLV70PZTE.html

70 βαθος ειναι αυτο, οπως σχεδον ολα. Νομιζω ο ts ψαχνει πλατος 83 cm

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, alefther είπε

70 βαθος ειναι αυτο, οπως σχεδον ολα. Νομιζω ο ts ψαχνει πλατος 83 cm

To 70αρι αναφεροταν στο μοντελο. Εγω καταλαβα οτι ψαχνει πιο στενο ψυγειο γιατι πραγματι θελει χωρο για να ανοιγουν οι πορτες. Για αυτο ακριβως του ειπα, οτι αναγκαστικα θα το τραβηξει λιγο πιο εξω για να μπορει να ανοιγει.

Δημοσ.

@Vstromrider

Δεν με πειράζει να το φέρω πιο έξω. Το έπιπλο έχει κενό στο πάνω μέρος ώστε να αερίζεται καλά στο πίσω μέρος το ψυγείο, το είχα προβλέψει από την αρχή.

Δεν είχα προβλέψει το κενό στα πλάγια, σε όλες τις φωτογραφίες και στις διαφημίσεις δείχνουν τα ψυγεία σχεδόν κολλητά στα έπιπλα δεξιά και αριστερά, χωρίς κενό 5cm. Τυχαία διάβασα στα datasheet την σύσταση για "αέρα" 5cm στα πλάγια.

Έχει τοποθετήσει κανένας το ψυγείο χωρίς "αέρα" στα πλάγια; Βλέπει μεγάλη διαφορά στην ψύξη και στην κατανάλωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, StavrosD είπε

Έχει τοποθετήσει κανένας το ψυγείο χωρίς "αέρα" στα πλάγια; Βλέπει μεγάλη διαφορά στην ψύξη και στην κατανάλωση;

το συγκεκριμενο που σου εστειλα το εχω εις διπλουν χωρις κανενα ειδικο κενο στο πλάι. Βεβαια δεν ειναι κολλητα με κανενα φουρνο.
Κανενα απολυτως προβλημα. 60watt καιει σταθερα.

Επεξ/σία από Vstromrider
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν ψυγεία που έχουν το στοιχείο εγκιβωτισμένο στα πλάγια, σε σχέση με το συμβατικό σχέδιο που έχει το στοιχείο εκτεθειμένο από πίσω.

Επίσης υπάρχουν ψυγεία που δεν χρειάζονται κενό δεξιά αριστερά λόγω σχεδιασμού, αλλά κι αυτά έχουν παραδοχές, όπως πχ δεν ανοίγει τέρμα η πόρτα. Βλέπε "perfect fit" του BSH group.

Τους περιορισμούς τους αναφέρει στα manual.

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ.

@cmaniac
Σε όσα έχω δει μέχρι τώρα προτείνουν 5cm αέρα στα πλάγια.
Η LG  προτείνει 10cm αλλά στο manual του μοντέλου που ανάφερες όντως δεν αναφέρει κάτι  για απόσταση από τα πλάγια.

https://www.lg.com/us/support/help-library/lg-refrigerator-how-much-space-is-needed-between-the-wall-and-my-refrigerator--20153122264825

Αυτό που πρότεινες είναι πολύ ωραίο αλλά είναι και λίγο τσιμπημένο. Θα το σκεφτώ όμως.

Υπάρχουν άλλα μοντέλα στην αγορά που να μην χρειάζονται κενό στα πλάγια; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StavrosD είπε

Αυτό που πρότεινες είναι πολύ ωραίο αλλά είναι και λίγο τσιμπημένο. Θα το σκεφτώ όμως.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο επωνυμο, φθηνοτερο με βρυσακι. Εχε υποψιν σου οτι το 1ο ποτηρι ειναι παγωμενο. Τα επομενα οχι. Αλλα βγαζει παγο αβερτα, οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το συγκεκριμένο https://www.skroutz.gr/s/32400224/LG-GSJV31DSXF-PSygeio-Ntoulapa-634lt-Total-NoFrost-Y179xP91-3xV73-5ek-Inox.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 3 χρόνια τώρα ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη.. 

Η απόσταση που έχει από την μία πλευρά είναι κοντά στα 5 εκ. Από την άλλη έχει λίγο περισσότερο.. 

Η πρόταση μου είναι αν είσαι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να πας να τσεκάρεις τα στοκ του κωτσοβολου. Προσωπικά από εκεί το πήρα και απλά επειδή είχε ένα μικρό σημαδάκι τέρμα κάτω στην πόρτα το πήρα πολύ πιο κάτω, ακόμα και από την τωρινή του τιμή. 

Επεξ/σία από Terteri
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...