Προς το περιεχόμενο

Nike Black Friday -25%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cash back πως το λαμβάνεις; 
Έκανα λογαριασμό εκεί κ πάτησα το λινκ 6% cashback κ με πήγε στο σάιτ της Nike στο λογαριασμό μου. 
οπότε μετά την αγορά πως λαμβάνεις το cashback? 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Arkin είπε

Η εφαρμογη του quidco σε κανει ανακατευθυνση στη σελιδα της nike κτλ και κανεις την αγορα. Υπαρχει ομως το extension που ανεφερα στο πεταει αμεσα μολις μπεις σε κποιο site που υποστηριζει το quidco. Πατας activate σε κανει το redirect και ψωνιζεις. Δεν θελει καθολου να μπεις στο site της quidco δηλαδη. Απλα παντα κλειστο adblock/cookies manager γιατι την εχω πατησει 3-4 φορες. Αν το ξεχασεις και δεν περαστει η αγορα κανεις claim ποτε την εκανες και τα περνεις παντα τα χρηματα εφοσον ειναι legit υποθεση 2 λεπτων. Προπερσι παλι BF που ειχα παρει 2 παπουτσια απο nike δεν ηξερα ειχα ανοιχτο το ublock και εκανα claim μετα και τα πηρα κανονικα τα λεφτα με βγηκαν 2 παπουτσια που ελλαδα ηθελα 220 ευρω τα πηρα 100 πηρα και το cashback ενα 80αρι δηλαδη και τα 2. 

Screenshot-1.png

Screenshot-2.png

Ναι αλλά οι αγορές πρέπει να γίνονται από την Αγγλική έκδοση των site; αυτό είναι το θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeeJay είπε

Το cash back πως το λαμβάνεις; 
Έκανα λογαριασμό εκεί κ πάτησα το λινκ 6% cashback κ με πήγε στο σάιτ της Nike στο λογαριασμό μου. 
οπότε μετά την αγορά πως λαμβάνεις το cashback? 

Ερχεται το cashback στο quidco και επειτα απο 1-2 μηνες αναλογα τη σελιδα γινεται να τα παρεις απο το quidco εγω τα εχω στειλει ολα paypal και κανω αγορες απο εκει η τα στελνω τραπεζα. 

Δες εδω απο μενα. Δες αυτο απο 27 Αυγουστου οτι με πληρωσε 25 Οκτωβρη και συνολο εχω παρει 212 λιρες δηλαδη 253 ευρω στα 2 χρονια που το εχω μαθει. Πριν ειχα paypal εδινε cashback για Ευρωπη πηρα και 300 ευρω απο εκει και ειχα ακομα 300 ευρω να παρω αλλα δυστυχως το εκοψαν και εμεινα με τους ποντους στο χερι παει το 300αρι ενω μπορουσα να χρησιμοποιησω το quidco αλλα τελος παντων paypal με τα χαλια του. 

Αυτα που βλεπεις 0 ευρω tracked ειναι απο charity bundles του fanatical μονο εκει δεν δινουν cashback. 

Τελος υπαρχει premium και basic. Με την premium καποιες φορες περνεις καλυτερο cashback ποσοστο και σε κρατανε 1 ευρω το μηνα. Πχ το 2022 πηρα 20% cash back στην Nike στα 100 ευρω πηρα πισω 20αρικο. 

Screenshot-1.png

1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε

Ναι αλλά οι αγορές πρέπει να γίνονται από την Αγγλική έκδοση των site; αυτό είναι το θέμα.

Οχι δεν υπαρχει αγγλικη εκδοση. Ενα ειναι το quidco και εφοσον υποστηριζει καποιο site εισαι ετοιμος κανεις αγορα αμεσα με κλειστο ad block. Απλα παντα σε πληρωνουν σε pounds που προφανως δεν ειναι προβλημα ερχονται pounds στο paypal τα κανεις ευρω αμεσα και μετα τα κανεις οτι θελεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ερχεται το cashback στο quidco και επειτα απο 1-2 μηνες αναλογα τη σελιδα γινεται να τα παρεις απο το quidco εγω τα εχω στειλει ολα paypal και κανω αγορες απο εκει η τα στελνω τραπεζα. 

Δες εδω απο μενα. Δες αυτο απο 27 Αυγουστου οτι με πληρωσε 25 Οκτωβρη και συνολο εχω παρει 212 λιρες δηλαδη 253 ευρω στα 2 χρονια που το εχω μαθει. Πριν ειχα paypal εδινε cashback για Ευρωπη πηρα και 300 ευρω απο εκει και ειχα ακομα 300 ευρω να παρω αλλα δυστυχως το εκοψαν και εμεινα με τους ποντους στο χερι παει το 300αρι ενω μπορουσα να χρησιμοποιησω το quidco αλλα τελος παντων paypal με τα χαλια του. 

Αυτα που βλεπεις 0 ευρω tracked ειναι απο charity bundles του fanatical μονο εκει δεν δινουν cashback. 

Τελος υπαρχει premium και basic. Με την premium καποιες φορες περνεις καλυτερο cashback ποσοστο και σε κρατανε 1 ευρω το μηνα. Πχ το 2022 πηρα 20% cash back στην Nike στα 100 ευρω πηρα πισω 20αρικο. 

Screenshot-1.png

Οχι δεν υπαρχει αγγλικη εκδοση. Ενα ειναι το quidco και εφοσον υποστηριζει καποιο site εισαι ετοιμος κανεις αγορα αμεσα με κλειστο ad block. Απλα παντα σε πληρωνουν σε pounds που προφανως δεν ειναι προβλημα ερχονται pounds στο paypal τα κανεις ευρω αμεσα και μετα τα κανεις οτι θελεις. 

Μισό λεπτό, δλδ την αγορά την ολοκληρώνεις πχ στο https://www.nike.com/gr/ και όχι στο https://www.nike.com/uk/ και παίρνεις κανονικά επιστροφή; ο φίλος πιο πάνω λέει πως αγόρασε από το adidas.gr και δεν την δέχτηκε λόγω αυτού.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

Μισό λεπτό, δλδ την αγορά την ολοκληρώνεις πχ στο https://www.nike.com/gr/ και όχι στο https://www.nike.com/uk/ και παίρνεις κανονικά επιστροφή; ο φίλος πιο πάνω λέει πως αγόρασε από το adidas.gr και δεν την δέχτηκε λόγω αυτού.

Tο cashback το περνεις σε οτι site σε παει το quidco και στο βγαζει το pop up του add on. Αν σε πηγαινει σε ξενο τοτε απο εκει θα κανεις την αγορα. Πχ υποστηριζει banggood alixpress εχει παρα πολλα site αν δεν υποστηριζει το ελληνικο domain κανεις την αγορα απο αυτο που θα σε παει το quidco. Για αυτο προτεινω το extension στον chrome ωστε να ειμαστε 100% σιγουροι οτι υποστηριζετε. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε εμένα με πήγε στο global Nike νομίζω αλλά μου έβγαλε ότι είμαι Ελλάδα και γύρισε στο ελληνικό. Παίζει να μην κατέγραψε ούτε καν την αγορά δηλαδή ; Επειδή με γύρισε στο ελληνικό σάιτ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeeJay είπε

Κάτσε εμένα με πήγε στο global Nike νομίζω αλλά μου έβγαλε ότι είμαι Ελλάδα και γύρισε στο ελληνικό. Παίζει να μην κατέγραψε ούτε καν την αγορά δηλαδή ; Επειδή με γύρισε στο ελληνικό σάιτ; 

Οσο εκανες την αγορα σε ειχε το add on ενεργο πανω στον chrome? Αν δεν σου την κανει tracking θα πας στο claim σε 2 μερες και θα βαλεις την αγορα που εκανες ακριβως. 3 φορες δεν μου εχει περασει την αγορα απο τις 500+ που εχω κανει οι 2 ηταν λογο adblock και στις 3 εκανα claim και τα πηρα κανονικα. 

Δημοσ.

Έκανα την αγορά με κινητό. Δε ξέρω πως δουλεύει και τι καταγράφει έτσι. Τελος πάντων θα κάνω claim αν δε σε κάτι, και ότι γίνει.  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeeJay είπε

Έκανα την αγορά με κινητό. Δε ξέρω πως δουλεύει και τι καταγράφει έτσι. Τελος πάντων θα κάνω claim αν δε σε κάτι, και ότι γίνει.  

Στο κινητο υπαρχει και εφαρμογη στο playstore για μεγαλυτερη ευκολια στο κινητο βαζουμε add on σε browser να μας το εμφανιζει παντα. Οταν κανεις claim αν εχεις κανει πχ αγορα 100 ευρω κατι θα βαλεις το ποσο 83.51 που ειναι οι λιρες μιας και το quidco κανει tracking σε οτι νομισμα και αν πληρωσεις σε pounds. Μια δυο φορες θα το μαθετε εχει μεσα παρα πολλα site temu adidas nike cdkeys fanatical ειχε και humble για χρονια βγηκε πριν κανα μηνα γενικα θα σας βολεψει παρα πολυ στις αγορες σας. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bikey77 είπε

φτιάξτε ένα θέμα να τα πείτε για το quidco ρε guys, εδω είναι για την προσφορά της Nike ρε μπρο

Δεν εχεις αδικο αλλα σκεψου μονο το 6% που δινει τωρα για Nike ειναι κοντα στην εκπτωση που επιτρεπει το θεμα στις προσφορες ωστε να υπαρξει μια προσφορα. Οποτε δεν ειναι μικρο ποσο στα 100 γλιτωνεις 6 ευρω οποτε καλο ειναι να μαθευτει απο τον κοσμο και να κανει το καλυτερο που μπορει. Απλα ετυχε να γινει η συζητηση στο θεμα εδω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...