Προς το περιεχόμενο

Nike Black Friday -25%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν και τις δυο εκπτώσεις τα προϊόντα. Άλλα έχουν -25℅ και άλλα -20€

Και η αλήθεια είναι οτι -20€ δεν έχω βρει πουθενά.

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εξαιρετικές τιμές και μην ξεχνάτε και το quidco δίνει ακόμα 8% επιστροφή σε ότι πόσο πληρώσετε. 

https://www.quidco.com/nike/

με κανα 4-6 μήνες αναμονή βέβαια, αν θέλει κανείς ας μου στείλει μήνυμα για έξτρα bonus στο quidco

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη για την ταλαιπωρία πριν 2 ημέρες περνούσε και η επιπλέον έκπτωση 

Στέλνω φωτογραφίες για το λόγο του αληθές.

IMG_20241123_174553.jpg

Επεξ/σία από geo.K
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geo.K είπε

Συγνώμη για την ταλαιπωρία πριν 2 ημέρες περνούσε και η επιπλέον έκπτωση 

Στέλνω φωτογραφίες για το λόγο του αληθές.

IMG_20241123_174553.jpg

Πάντως ούτε σε αυτό βγαίνουν οι πράξεις.

129,99€*25%=32,5€

Άρα 129,99€-32,5€=97,49€

97,49€-20€=77,49€ και όχι 70,99€

Μήπως έπαιζε κάτι άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου δεν χρειάζεται να κάνεις υπεραναλυση ,το συγκεκριμένο ήταν σε έκπτωση έβγαινε 90.99 όπως είναι τιμή του τώρα και με τον κωδικό ,score24 - 20 ευρώ βγήκε στα 70.99

IMG_20241123_185225.jpg

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, geo.K είπε

Φίλε μου δεν χρειάζεται να κάνεις υπεραναλυση ,το συγκεκριμένο ήταν σε έκπτωση έβγαινε 90.99 όπως είναι τιμή του τώρα και με τον κωδικό ,score24 - 20 ευρώ βγήκε στα 70.99

IMG_20241123_185225.jpg

Αυτό σου λέω αδερφέ 

Δεν είχε -25%, που είναι η τρεχουσα έκπτωση του τίτλου του θέματος, αλλά -30%, η οποία δεν απαιτούσε κωδικο, γι'αυτο και πέρασαν και τα -20€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι φίλε μου απαιτούσε κωδικό όπως τα έχω γράψει, τέλος πάντων το κακό είναι ότι δεν ισχύει 

https://vm.tiktok.com/ZNe3hahS5/

Δες και το βίντεο αυτό ακριβώς έχει κάνει 

Επεξ/σία από geo.K
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε διαφήμιση για έξτρα έκπτωση 20 ευρώ με νέο κωδικό GOBIG24image.jpeg.3ecbaf7217e86bf6e262b917f166c809.jpeg

IMG_20241124_164940.jpg

Επεξ/σία από geo.K
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 12:54 ΜΜ, Arkin είπε

Εξαιρετικές τιμές και μην ξεχνάτε και το quidco δίνει ακόμα 8% επιστροφή σε ότι πόσο πληρώσετε. 

https://www.quidco.com/nike/

Πωω αυτό δε το γνώριζα καθόλου κι έχω κάνει 1500€ αγορές στη Nike τον τελευταίο μήνα...damn...θενξ που μας άνοιξες τα μάτια!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Θυμάμαι κάποιες χρονιές που κάπως βγάζανε ορισμένες προσφορές και γινόταν flame στο insomnia, τώρα οι εκπτώσεις είναι έως -30% όπου πραγματικά μέσα στο έτος τις ίδιες προσφορές θα τις πετύχεις τουλάχιστον 2 φορές.

Στα σοβαρά προϊόντα ούτε λόγος προσφοράς, μέχρι στιγμής ότι έχω αγοράσει το έχω πάρει φθηνότερα μέσα στο 2024, μέχρι και το πλαίσιο είχε βγάλει -100.00€ το iPhone 15 από την τιμή που έχει τώρα.

Κρίμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Πωω αυτό δε το γνώριζα καθόλου κι έχω κάνει 1500€ αγορές στη Nike τον τελευταίο μήνα...damn...θενξ που μας άνοιξες τα μάτια!!

Τίποτα φίλε μου. Απλά πάντα μην ξεχνάτε κλειστό Ad block και στο quidco και στη σελίδα που γίνεται η αγορά. Μόλις δεις ότι έγινε tracked το cashback είσαι έτοιμος σε 2 3 μήνες έρχονται στο λογαριασμό. Σε 2 χρόνια με 2 λογαριασμούς quidco έχω πάρει 450 ευρώ επιστροφή. Έχει πολλά site μέσα προτείνω και το add on quidco που σε λέει αυτόματα πιο site το υποστηρίζει και με ένα κλικ το ενεργοποιείς. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τίποτα φίλε μου. Απλά πάντα μην ξεχνάτε κλειστό Ad block και στο quidco και στη σελίδα που γίνεται η αγορά. Μόλις δεις ότι έγινε tracked το cashback είσαι έτοιμος σε 2 3 μήνες έρχονται στο λογαριασμό. Σε 2 χρόνια με 2 λογαριασμούς quidco έχω πάρει 450 ευρώ επιστροφή. Έχει πολλά site μέσα προτείνω και το add on quidco που σε λέει αυτόματα πιο site το υποστηρίζει και με ένα κλικ το ενεργοποιείς. 

Οπότε οι αγορές πρέπει να γίνονται μέσα από το site της Nike και όχι την εφαρμογή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_viper είπε

Οπότε οι αγορές πρέπει να γίνονται μέσα από το site της Nike και όχι την εφαρμογή;

Η εφαρμογη του quidco σε κανει ανακατευθυνση στη σελιδα της nike κτλ και κανεις την αγορα. Υπαρχει ομως το extension που ανεφερα στο πεταει αμεσα μολις μπεις σε κποιο site που υποστηριζει το quidco. Πατας activate σε κανει το redirect και ψωνιζεις. Δεν θελει καθολου να μπεις στο site της quidco δηλαδη. Απλα παντα κλειστο adblock/cookies manager γιατι την εχω πατησει 3-4 φορες. Αν το ξεχασεις και δεν περαστει η αγορα κανεις claim ποτε την εκανες και τα περνεις παντα τα χρηματα εφοσον ειναι legit υποθεση 2 λεπτων. Προπερσι παλι BF που ειχα παρει 2 παπουτσια απο nike δεν ηξερα ειχα ανοιχτο το ublock και εκανα claim μετα και τα πηρα κανονικα τα λεφτα με βγηκαν 2 παπουτσια που ελλαδα ηθελα 220 ευρω τα πηρα 100 πηρα και το cashback ενα 80αρι δηλαδη και τα 2. 

Screenshot-1.png

Screenshot-2.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...