Προς το περιεχόμενο

Nike Black Friday -25%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.nike.com/gr/

-25% + επιπλέον έκπτωση 20 ευρώ με ME Tον Kωδικο SCORE24

Καλές αγορές , αγόρασα Nike air force me 70 ευρώ.

Δυστυχώς αφαίρεσαν την επιπλέον έκπτωση των 20 ευρώ, εμένα μου πέρασε παραγγελία πριν 2 ημέρες 

Επεξ/σία από geo.K
  • Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Nike Black Friday -25%
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Εξαιρετικές τιμές και μην ξεχνάτε και το quidco δίνει ακόμα 8% επιστροφή σε ότι πόσο πληρώσετε. 

https://www.quidco.com/nike/

Τα δίνει? Έχω κάνει 3 αγορές πριν βδομάδα και ακόμα τίποτα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barman_ είπε

Τα δίνει? Έχω κάνει 3 αγορές πριν βδομάδα και ακόμα τίποτα 

Ναι πέρσι πήρα 25 ευρώ από 2 παπούτσια που πήρα. Πρέπει να έχεις κλειστό ad block στη σελίδα του quidco και στη σελίδα του προϊόντος αλλιώς κόβει τα cookies και δεν φαίνεται η αγορά.

Την πάτησα μια φορά και έκανα claim και τα πήρα κανονικα από τότε έμαθα το σωστό τρόπο. 

Από quidco έχω πάρει 230 ευρώ μεχρι σήμερα επιστροφή είναι από τα πιο αξιόπιστα και έχει πολλα sites. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι πέρσι πήρα 25 ευρώ από 2 παπούτσια που πήρα. Πρέπει να έχεις κλειστό ad block στη σελίδα του quidco και στη σελίδα του προϊόντος αλλιώς κόβει τα cookies και δεν φαίνεται η αγορά.

Την πάτησα μια φορά και έκανα claim και τα πήρα κανονικα από τότε έμαθα το σωστό τρόπο. 

Από quidco έχω πάρει 230 ευρώ μεχρι σήμερα επιστροφή είναι από τα πιο αξιόπιστα και έχει πολλα sites. 

Σου επιστρέφει λεφτά στην κάρτα? Ή στο account. Δεν γνωρίζω καθόλου το site. Πρώτη φορά από εσένα τώρα το άκουσα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papako35 είπε

Σου επιστρέφει λεφτά στην κάρτα? Ή στο account. Δεν γνωρίζω καθόλου το site. Πρώτη φορά από εσένα τώρα το άκουσα.

Σου τα βάζει στο λογαριασμό στο quidco και μετά paypal έρχονται σε 2 μέρες από όταν τα στείλεις paypal. Είχε κάτι παρόμοιο και το paypal το έκοψαν όμως για Ευρώπη πιο πριν έπερνα από εκεί cashback μετα βρήκα το εξαιρετικό quidco. 

Απλα πάντα κλειστό το adblock και extensions που κόβουν cookies. Αλλιώς δεν περνάει η αγορά και θέλει claim από μας. 

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, geo.K είπε

https://www.nike.com/gr/

-25% + επιπλέον έκπτωση 20 ευρώ με ME Tον Kωδικο SCORE24

Καλές αγορές , αγόρασα Nike air force me 68 ευρώ.

Το -25 ειναι μονο για αυτα που δεν ειναι σε προσφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, papako35 said:

Ευχαριστούμε πολύ φίλε! 8% είναι κάτι !!!!

8% στο προ ΦΠΑ και άνευ ενδεχόμενων εξόδων αποστολής πόσο αγοράς σου. Χονδρικά 6,45%. Είναι πράγματι κάτι και σε βάθος χρόνου τα ποσά αθροίζονται.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.
25 minutes ago, Arkin said:

Μόνο στη σελίδα του quicdo? Καλή φάση. 

Τις προάλλες δεν μου αναγνώρισαν αγορά από την adidas επειδή έγινε αγορά από το.gr 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Ρε παιδιά την έκπτωση 25% μου την περνάει. Τα μείον 20 ευρώ το περνάει σε κάποιον? Και αν ναι πως?

same here...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...