Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα στο onesalonika Θεσ/κης πηρα ultraboost light στα 62 ευρω. Γινοταν χαμος δεν ειχε πολλα νούμερα στα περισσότερα παπούτσια αλλα ήμουν τυχερός. 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ για One salonica, είχε αρκετά κομμάτια 40-45 νούμερα.
47 για εμάς τα μεγάλα παιδιά ήταν μετρημένα και τα supernova 2m και τα pureboost 22 είναι στενές γραμμές για όποιον ενδιαφέρεται για παπούτσι για τρέξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα παει κανεις αθηνα αναρνων ας δει μηπως εχει κανα μπουφαν η νουμερα απο Ultraboost

Πειραιως λιγα νουμερα,πρεπει να πηραν τα παντα απο ultraboost σε νουμερα,γενικα σε ανδρικα τιποτα ιδιαιτερο,supernova αν θελει κανεις δεν τα επαιρνε κανενας

Δημοσ.

Επειδή πριν κάνα 2μηνο ήμουν σε αναζήτηση παπουτσιών θυμάμαι ακριβώς τις τιμές. Μπήκα μια σήμερα και απογοητεύτηκα.
- Αυτά που κοίταγα κάνα 20ευρώ πάνω
- Εκπτώσεις "black friday" σε ποσοστό 15-20%. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά σε λίγο θα δούμε και "-8% BLACK FRIDAY ΠΡΟΛΆΒΕΤΑΙ!!111ΕΝΑ1!".

Τέλος πάντων δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

Για την συγκεκριμένη προσφορά υπάρχει κάποιο site να τσεκάρω τι προϊόντα υπάρχουν?

• Like 1
Δημοσ.

τα outlet της adidas κάθε μήνα , έχουν 2 διαφορετικές μέρες προσφορές (δηλ όχι 2 συνεχόμενες, πχ την 10 κ την 20 του μήνα)

πάτε σε αυτό που σας βολεύει κ ρωτήστε ποιες μέρες έχουν τις προσφορές κ πράξτε ανάλογα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

τα outlet της adidas κάθε μήνα , έχουν 2 διαφορετικές μέρες προσφορές (δηλ όχι 2 συνεχόμενες, πχ την 10 κ την 20 του μήνα)

πάτε σε αυτό που σας βολεύει κ ρωτήστε ποιες μέρες έχουν τις προσφορές κ πράξτε ανάλογα.

Γνωρίζεις αν μπορώ να δω κάπου τι προιοντα έχουν αυτά τα outlet stores?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atypicalcoder είπε

Γνωρίζεις αν μπορώ να δω κάπου τι προιοντα έχουν αυτά τα outlet stores?

https://www.adidas.gr/outlet

αλλά δεν ξέρω αν θα δεις για το κοντινό σου κατάστημα διαθεσιμότητα κλπ

επίσης ρώτα κ για τιμή, πχ αυτά https://www.adidas.gr/terrex-ax4-hiking-shoes/IF4868.html

την προηγούμενη εβδομάδα στο mega outlet Θεσνικης τα είχε 70€ , στο site λέει 77

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Adidas Outlet store -40% για αγορες ανω των 70€ έως 02.12.24
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Adidas Outlet store -40% για αγορες ανω των 70€ έως 2/12
Δημοσ.

Από τις καλύτερες προσφορές που έχουν υπάρξει σε αθλητικά. Επιβεβαιώνω, πολλά προϊόντα που είναι ήδη σε -30-40% από την αρχική, τα παίρνεις με επιπλέον -40% από πάνω στην τιμή outlet..

Προσωπικά, t-shirt adidas με 7-10€/τμχ είχα χρόνια να πετύχω. Φούτερ με 17-22€ κ.ο.κ.

Αξίζει και με το παραπάνω!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναπηγα γιατι ηθελε μια γνωστη παπουτσια , σε αυτο στην Αχαρνων

Εχει ξαναστοκαρει και εχει νουμερα

Κατεληξα με 2 ζευγαρια Easttrail 2 mid rain ready , ενα γυναικειο και ενα αντρικο (αυτο που ηθελα την προηγουμενη φορα και δεν ειχε το νουμερο μου) 

81 ευρουλακια 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, WaxOnWaxOff said:

Ξαναπηγα γιατι ηθελε μια γνωστη παπουτσια , σε αυτο στην Αχαρνων

Εχει ξαναστοκαρει και εχει νουμερα

Κατεληξα με 2 ζευγαρια Easttrail 2 mid rain ready , ενα γυναικειο και ενα αντρικο (αυτο που ηθελα την προηγουμενη φορα και δεν ειχε το νουμερο μου) 

81 ευρουλακια 

Καλοφορετα φίλε και εγώ αυτά πήρα από το ίδιο κατάστημα 41€. Είδες μήπως αν είχε κανένα αδιάβροχο παντελόνι ? 

Δημοσ.
29 minutes ago, VagTz said:

Καλοφορετα φίλε και εγώ αυτά πήρα από το ίδιο κατάστημα 41€. Είδες μήπως αν είχε κανένα αδιάβροχο παντελόνι ? 

Όχι,  δεν κοίταξα καθόλου τι έχει από ρούχα  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...