Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Adidas Outlet store -40% για αγόρες άνω των 70€ σε όλα τα προιόντα (άσπρα-κόκκινα καρτελάκια)

IMG_2435.jpeg

Επεξ/σία από madmikex
  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, atypicalcoder said:

Δηλαδή αν κάνει 71 ευρώ, -40% άρα κάπου στα 35 ευρώ ε? Αν όμως κάνει 60 ευρώ δεν πιάνει η έκπτωση ε?

Σωστά!

Δημοσ.

Τυχαία πέρασα και εγώ χθες απ'το mega outlet και πέτυχα τυχαία την προσφορά. Κωλοφαρδία γιατί θα έπαιρνα από αλλού ένα ζευγάρι, και λέω και δεν πάω και εκεί πρώτα προτού το αγοράσω;

Stan Smiths έχουν μεταξύ 55-70 ευρώ οπότε με το -40% βγαίνουν σε τιμές πολύ χαμηλές.
Advantage με 40-45€ οπότε με -40% βγαίνουν σε τιμές χώμα.

Δημοσ.

https://www.adidas.gr/eastrail-2.0-mid-rain.rdy-hiking-shoes/IF4912.html?cm_mmc=AdieSEM_PLA_Google-_-GS-GR-Categories-SubBranded-ROI-_-NEW SUBBRANDED - female-_-PRODUCT_GROUP&cm_mmca1=GR&cm_mmca2=&ds_agid=58700006651082485&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrqutUrL6leHYd7SqsS_5K286pzotdTwp3pvWQC5-62wz6WQRlwC91a5BoC7L4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

42 ευρω μου βγηκαν απο το outlet στην Αχαρνων. Αξιζει μια βολτα ειδικα αν φορατε Small η XL+ εχει πολλα πραγματα. Το ιδιο και στα παπουτσια αν φορατε τα λιγοτερο εμπορικα νουμερα. Επισης σε παιδικα μεγαλη ποικιλια.

Ευχαριστουμε TS

Δημοσ.
21 minutes ago, VagTz said:

https://www.adidas.gr/eastrail-2.0-mid-rain.rdy-hiking-shoes/IF4912.html?cm_mmc=AdieSEM_PLA_Google-_-GS-GR-Categories-SubBranded-ROI-_-NEW SUBBRANDED - female-_-PRODUCT_GROUP&cm_mmca1=GR&cm_mmca2=&ds_agid=58700006651082485&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrqutUrL6leHYd7SqsS_5K286pzotdTwp3pvWQC5-62wz6WQRlwC91a5BoC7L4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

42 ευρω μου βγηκαν απο το outlet στην Αχαρνων. Αξιζει μια βολτα ειδικα αν φορατε Small η XL+ εχει πολλα πραγματα. Το ιδιο και στα παπουτσια αν φορατε τα λιγοτερο εμπορικα νουμερα. Επισης σε παιδικα μεγαλη ποικιλια.

Ευχαριστουμε TS

Οταν λες XL ?  νουμερο 46 εχει τιποτα ?

Δημοσ.
16 minutes ago, WaxOnWaxOff said:

Οταν λες XL ?  νουμερο 46 εχει τιποτα ?

Σε M-L δεν είχε πολλά. Από XL και XXL είχε αρκετά ειδικά σε ελαφριά μπουφάν, φούτερ και φόρμες. Σε παπούτσια δεν κοίταξα γενικά γιατί βρήκα κατευθείαν τα αδιάβροχα που ήθελα και τα πήρα. Αλλά 46 φαντάζομαι θα έχει δεν είναι νούμερο που φεύγει πολύ . Ότι λέω ίσχυε κατά τις 3 που πήγα εγώ αλλά είχε αρκετό κόσμο μπορεί να έχουν φύγει πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.adidas.gr/racer-tr21-shoes/H05765.html

Στα 31,2€

https://www.adidas.gr/run-60s-3.0-shoes/IE3826.html

Στα 23,4€ (σε μαύρο ή μπλε)

Από ανδρικό ρουχισμό, αρκετά σε μεγέθη S και Μ, λίγα σε L, ελάχιστα σε XL και τίποτα σε XXL.

Στο κατάστημα της Πάτρας.

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Τελικα πεταχτηκα Αχαρνων 

Δυστυχως ειχε μονο 3 ειδη αντρικα μποτακια , εκ των οποιον το ενα ηταν αυτο με την "καλτσα" , οπου τρωει αυτοματο οχι . 

Ενα αλλο ηταν σαν πλαστικοποιημενο , αν και νουμερο 46 , δεν με βολεψε . 

Και το τελευταιο που μου αρεσε , δεν ειχε νουμερο 

Ετσι δοκιμασα τα πιο χαμηλα και κατεληξα να παρω το TERREX AX4 το οποιο μετο που το φορεσα (και δοκιμασα αρκετα εκει γυρο γυρο) μου εκατσε κουτι . 

(αν και δεν γραφει οτι ειναι rain.rdy  , μου φαινεται παρομοιο με ενα αλλο ζευγαρι adidas που ειχα παρει περσι ιδιο καιρο)

Ειχε πολλα "ασπρα" παπουτσια , στα οποια δεν ειμαι καθολου φιλος αλλα λιγο πολυ αυτο ειναι το brand της adidas  , ασπρο με 3 ριγες 

Γενικα στα αντρικα , δεν ειχε 46 νουμερο που φοραω αλλα μπολικα μικροτερα 

Τελος , επειδη αυτα εκαναν 65Ε , πηρα "στα τυφλα" για την γυναικα ενα ζευγαρι grand court 2.0 οπου το ειχε 52 . 

Θα δειξει το βραδυ αμα το νουμερο ειναι σωστο , ομως μου ειπε πως δεχοντε αλλαγες 

tl:dr 2 ζευγαρια -> 70ε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε επισης παρα πολλες εμφανισεις ποδοσφαιρου γερμανιας, βελγιου, arsenal, real, ajax, man united, leeds, bayern & benfica εβγαιναν σε τιμες απο 27 εως 35 ευρω (με το -40%)

Επεξ/σία από madmikex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...