john9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Το πολύ πολύ αν δεν μου κάνει οι αγγελίες του ινσόμνια να είναι καλά 2
kajwbtfe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, toxotis70 είπε οπως ειπαν τα παιδια, ειναι πολυ υποκειμενικο θεμα. Εχω δοκιμασει πολλα VR (και το πρωτο PSVR) , κι ενω ειναι απολυτα εθιστικο και εντυπωσιακο, δυστυχως εχω εντονο motion sickness, ειδικα σε driving/flight simulators που μ ενδιαφερουν πολυ. εκανα πολλα κολπα/τρικ, μεχρι ειδικα βραχιολακια δοκιμασα, ειδικες ασκησεις αναπνοης , κλπ αλλα δεν το συνηθισα και τα εδωσα. Αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν δε δοκιμασεις... Το ιδιο ειχα παθει και εγω με το πρωτο psvr.Οσο και να προσπαθησα,γιατι πραγματικα ειναι εντυπωσιακο το vr,δεν καταφερα να το συνηθισω και ειχα απο πονοκεφαλους μεχρι που την τελευταια φορα που ενιωσα εντονη δυσφορια και πηγα και εκανα εμετο.Εκει ειπα τερμα και το πουλησα δυστυχως.Στον αντιποδα,ο αδερφος της γυναικας μου οταν το ειχα παρει,το εβαλε στο κεφαλι του και επαιζε τουλαχιστιν μια ωρα χωρις να καταλαβει τιποτα... 2
billeiros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το τσίμπησα από Γερμανό με την επιστροφή από eurobank και κουπόνι .θα συνδεθεί και στο πισι οποτε.θα βγάλει τα λεφτά του .έχω δοκιμάσει το quest 3 και έφαγα γερό κόλλημα οπότε στα 320 περίπου που μου βγήκε δε μπόρεσα να αντισταθώ.! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από billeiros 1
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στον Κωτσόβολο δεν το αναγνωρίζει ως προϊόν που υπάγεται στο καθεστώς αποφορολόγησης... BTW από Πλαίσιο και Γερμανό έχει εξαντληθεί. Public και Κωτσόβολος έχουν ακόμα κομμάτια. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Zus
toxotis70 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Το τσίμπησα από Γερμανό με την επιστροφή από eurobank και κουπόνι .θα συνδεθεί και στο πισι οποτε.θα βγάλει τα λεφτά του .έχω δοκιμάσει το quest 3 και έφαγα γερό κόλλημα οπότε στα 320 περίπου που μου βγήκε δε μπόρεσα να αντισταθώ.! τι χανεις οταν το συνδεεις στο PC σε σχεση με το ps5? Σε ποια παιχνιδια αναγνωριζεται στο pc ? Αυτα ου ειναι μεσω steam ?
manosmanos13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Παίζει κάποιο έξτρα κουπονι στον Γερμανό;
billeiros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, toxotis70 είπε τι χανεις οταν το συνδεεις στο PC σε σχεση με το ps5? Σε ποια παιχνιδια αναγνωριζεται στο pc ? Αυτα ου ειναι μεσω steam ? Δεν έχει hdr και τα haptics Σε όλα Μέσω steam vr 10 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε Παίζει κάποιο έξτρα κουπονι στον Γερμανό; Oχι.ειχα μαζέψει από αγορές ποντους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα