Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stcp είπε

Για πειτε πως τα τρωμε τωρα γιατι δεν θυμαμαι. Πληρωνουμε στα συνεργαζομενα με τη συγκεκριμενη καρτα και ζηταμε να αφαιρεθει απο εκει? Παιζει και για on line παραγγελια?

Στο site της Eurobank, γράφει τους συνεργάτες που μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους.Στην συναλλαγή, ζητάς την εξαργύρωση.

Στο e-banking, αναγράφει πόσο υπόλοιπο υπάρχει επιστροφής των πόντων, πόσοι πόντοι πιστώθηκαν και εξαργυρώθηκαν.

Για online δεν γνωρίζω αν γίνεται, τα είχα εξαργυρώσει σε Σκλαβενίτη.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, devaggos είπε

Και μένα μπήκε σήμερα.
Ερώτηση: Πήρε κανένας τελικά το PS5 pro? Αν ναι ας πει αν τελικά θα πάρει την επιστροφή ( που δεν έλεγε στους όρους ότι εξαιρείται οπότε κανονικά πρέπει ) απλά αν θυμάστε, είδαμε ότι αφαίρεσαν το μπάνερ απο τη σελίδα του προιόντος....

Ναι το πήρα εγώ και κανονικά εχθές μπήκε το υπόλοιπο 14% της επιστροφής. Βέβαια σήμερα έφυγαν όλα στο supermarket, άλλη συζήτηση αυτό όμως. Οπότε ισχύει ότι μου είχαν πει και στο κατάστημα και στη τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα με τα κεντρικά. Παρόλο που δεν υπήρχει το banner, ίσχυε κανονικά το 15% και στο Pro λοιπόν...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgeppg είπε

παραγγελία 24/11 από germanos.gr το 1% μπήκε στις 29/11, το υπόλοιπο 14% σήμερα.

με eurobank ποτέ δεν είχα πρόβλημα με επιστροφή, με Εθνική μια φορά χρειάστηκε επικοινωνία με την τράπεζα και αρκετή υπομονή και επιμονή

Κι εγώ έκανα παραγγελία 24/11 από germanos.gr ένα apple watch 9 (349 ευρώ) το 1% μπήκε, αλλά το υπόλοιπο 14% όχι ακόμη. Όσοι πήρατε από Germanos με την προσφορά επιστροφής 15%, έχετε λάβει το υπόλοιπο 14%?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, my_box είπε

Κι εγώ έκανα παραγγελία 24/11 από germanos.gr ένα apple watch 9 (349 ευρώ) το 1% μπήκε, αλλά το υπόλοιπο 14% όχι ακόμη. Όσοι πήρατε από Germanos με την προσφορά επιστροφής 15%, έχετε λάβει το υπόλοιπο 14%?

Ημερομηνία έκδοσης πραστατικού αγοράς 25/11. Χθες μπήκε το υπολοιπόμενο 14%.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 4:38 ΜΜ, alefther είπε

Και αυτο το ανεφεραν οι οροι

Και δεν ειναι πρωτη φορα, και περσυ ειχα αγορασει τηλεοραση  απο αλλο καταστημα και η επιστροφη εγινε συγκεκριμενη ημερομηνια, οχι αμεσα. Αμεσα ειχε μπει μονο το στανταρ ποσο (1-2% οτι εχει η καρτα σου)

Τελικα μια χαρα μπηκε επιστροφή όλο το 15%. Με αντικαταβολή 😎

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, orestissar είπε

Τελικα μια χαρα μπηκε επιστροφή όλο το 15%. Με αντικαταβολή 😎

εχω την αισθηση οτι αδυνατεις να καταλαβεις τι ειναι αντικαταβολη με courier (που δε δινει επιστροφη)

αν παραγγειλεις κατι να στο φερουν σπιτι με αντικαταβολη και το πληρωσεις στον courier δε παιρνεις επιστροφη

αν παραγγειλεις κατι και το πληρωσεις στο καταστημα (οπως εκανες εσυ) προφανως και παιρνεις, αφου η συναλλαγη περασε απο pos του Germanou

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alefther είπε

εχω την αισθηση οτι αδυνατεις να καταλαβεις τι ειναι αντικαταβολη με courier (που δε δινει επιστροφη)

αν παραγγειλεις κατι να στο φερουν σπιτι με αντικαταβολη και το πληρωσεις στον courier δε παιρνεις επιστροφη

αν παραγγειλεις κατι και το πληρωσεις στο καταστημα (οπως εκανες εσυ) προφανως και παιρνεις, αφου η συναλλαγη περασε απο pos του Germanou

Αυτο λεγαν κάποιοι ομως.δε ξερω αν εσυ συγκεκριμένα δεν εννοουσες αυτο.
Τελος καλο ολα καλα πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...