marios1515 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πρέπει η συναλλαγή να γίνει με 1 από τους 2 τρόπους: 1) Παραγγελία και πληρωμή online (Με παραλαβή σε κατάστημα η μέσω courier) 2) Πληρωμή κατευθείαν σε κατάστημα, όπου εκεί παραλαμβάνεις εφόσον υπάρχει απόθεμα. Αν γίνει παραγγελία online και πληρωμή σε κατάστημα, η μέσω courier, τότε δεν ισχύει η επιστροφή. Πέρυσι έκανα το 2 και μπήκε κανονικά η επιστροφή. Και εγώ το 2 έκανα και κάθε φορά με αυτό τον τρόπο έμπαινε απευθείας ολη η επιστροφή, τώρα πρώτη φορά δεν μπήκε.
dreaming123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Σε εμένα πάντως όσες φορές έχω πάρει με προσφορά eurobank από οποιοδήποτε κατάστημα στη πληρωμή έμπαινε το 1% και την τελευταία μέρα που γράφει μου έμπαιναν τα υπόλοιπα της %. Λογικά και τώρα σε όλους θα μπουν την τελευταία μέρα 18/12 δηλαδή. Σε όσους δεν έχει μπει το 1% να μιλήσουν με eurobank εκεί θα υπάρχει θέμα...
costacurta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ έχω ανάλογο προμο από eurobank από notos όμως. Ούτε εκεί μπήκε τόσο το αρχικό 1 όσο και το υπόλοιπο 9% που αναλογουσε (εκεί έδιναν 10ρι). Έστειλα παράπονο. Δεν τους αφήνω ούτε σεντ τους απατεώνες.
james01gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 παραγγελία 2/12 από Cosmote. το 1% μπήκε την περασμένη Παρασκευή, το υπόλοιπο 14% σήμερα. 1
achilles_g_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, james01gr είπε παραγγελία 2/12 από Cosmote. το 1% μπήκε την περασμένη Παρασκευή, το υπόλοιπο 14% σήμερα. Και σε εμένα μπήκε το υπόλοιπο. Παρασκευή και 13! 1
georgeppg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) παραγγελία 24/11 από germanos.gr το 1% μπήκε στις 29/11, το υπόλοιπο 14% σήμερα. με eurobank ποτέ δεν είχα πρόβλημα με επιστροφή, με Εθνική μια φορά χρειάστηκε επικοινωνία με την τράπεζα και αρκετή υπομονή και επιμονή Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από georgeppg 1
marios1515 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Και σε μένα μπήκε το 14% σήμερα το απόγευμα
kosmasdel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Και εδώ μπήκε. 4 hours ago, ChrisN.S. said: έλεος με την επιστροφή σας. Βασικά το thread έχει αυτήν την θεματολογία. 1
devaggos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Και μένα μπήκε σήμερα. Ερώτηση: Πήρε κανένας τελικά το PS5 pro? Αν ναι ας πει αν τελικά θα πάρει την επιστροφή ( που δεν έλεγε στους όρους ότι εξαιρείται οπότε κανονικά πρέπει ) απλά αν θυμάστε, είδαμε ότι αφαίρεσαν το μπάνερ απο τη σελίδα του προιόντος....
stcp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Για πειτε πως τα τρωμε τωρα γιατι δεν θυμαμαι. Πληρωνουμε στα συνεργαζομενα με τη συγκεκριμενη καρτα και ζηταμε να αφαιρεθει απο εκει? Παιζει και για on line παραγγελια?
Doubt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, dreaming123 είπε Σε εμένα πάντως όσες φορές έχω πάρει με προσφορά eurobank από οποιοδήποτε κατάστημα στη πληρωμή έμπαινε το 1% και την τελευταία μέρα που γράφει μου έμπαιναν τα υπόλοιπα της %. Αφήνουν να περάσουν οι 14 μέρες της υπαναχώρησης. 1
achilles_g_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, stcp είπε Για πειτε πως τα τρωμε τωρα γιατι δεν θυμαμαι. Πληρωνουμε στα συνεργαζομενα με τη συγκεκριμενη καρτα και ζηταμε να αφαιρεθει απο εκει? Παιζει και για on line παραγγελια? Βενζίνη εκο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, kosmasdel είπε Και εδώ μπήκε. Βασικά το thread έχει αυτήν την θεματολογία. Πολυ σωστα και να προσθεσω και το προφανες γιατι καποιοι δεν το αντιλαμβανονται σε παρομοιες περιπτωσεις, οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που το παρον θεμα ληγμενης προσφορας ειναι ακομα ανοικτο, ειναι ακριβως η εξελιξη της επιστροφης και κατ` επεκαταση η σωστη ολοκληρωση της προσφορας του ΤΙΤΛΟΥ. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα