Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, orestissar είπε

εγω περιμενω ακομα να φανει το (αμεσο) 1%... εχω παρει και τηλεφωνο, εγινε αιτημα.. αλλα ακομα δεν εχει φανει

(αγορα 2/12)

Παιδιά παίξει μεγάλη απάτη. Κι εγώ έπαθα το ίδιο. Αν η παραγγελία (προσέξτε, όχι η συναλλαγή/πληρωμή, η παραγγελία) έχει γίνει στo eshop της εταιρείας δεν παίρνεις ούτε το 1%. Είναι στους (νέους) όρους. Τους εξήγησα ότι αγόρασα δύο κινητά αξίας κοντά 2.000 ευρώ τα οποία προφανώς δεν είναι τσιγάρα και πρέπει να τα παραγγείλεις. Μου είπαν "έπρεπε να τους πείτε τηλεφωνικά να τα φέρουν και να πληρώσετε στο κατάστημα"!! 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Παιδιά παίξει μεγάλη απάτη. Κι εγώ έπαθα το ίδιο. Αν η παραγγελία (προσέξτε, όχι η συναλλαγή/πληρωμή, η παραγγελία) έχει γίνει στo eshop της εταιρείας δεν παίρνεις ούτε το 1%. Είναι στους (νέους) όρους. Τους εξήγησα ότι αγόρασα δύο κινητά αξίας κοντά 2.000 ευρώ τα οποία προφανώς δεν είναι τσιγάρα και πρέπει να τα παραγγείλεις. Μου είπαν "έπρεπε να τους πείτε τηλεφωνικά να τα φέρουν και να πληρώσετε στο κατάστημα"!! 

Αναφορά σε κείμενο
  1. H ενέργεια ισχύει και στις online αγορές από το germanos.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση της συναλλαγής να πραγματοποιηθεί μέσω του e-shop. Η ενέργεια δεν ισχύει στην περίπτωση αγοράς από το germanos.gr και πληρωμής με κάρτα σε POS Courier.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rebirth είπε

αυτο δε βγαζει και πολυ νοημα.

εμενα στο τηλεφωνο η eurobank που μιλησα μου ειπαν (2 φορες μαλιστα ) οτι η συναλλαγη ειναι κανονικα στους ορους της προσφορας (του  15%). 

Συγκεκριμενα η παραγγελια ειχε γινει Online Και πληρωθηκε στο καταστημα στις 2/12.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Επομένως έπρεπε και η πληρωμή να γίνει μέσω του eshop, σωστά; 

φυσικα, ποτε δε γινεται επιστροφη (σε οποιαδηποτε καρτα, eurobank, εθνικη, πειραιως , αλφα) αν πληρωνεις αντικαταβολη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Rebirth said:

Το θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με το Γερμανό, οπότε μπορεί να μην έχουν ιδέα και να λένε ότι νάναι. Την προσφορά την τρέχει η Eurobank για τις κάρτες της που έχουν πάνω το σηματάκι επιστροφή, για όλα τα προϊόντα εκτός από Apple και PS5 και αν θυμάμαι καλά παραγγελίες μέχρι 2.500 ευρώ. Αν έχεις πληρώσει με τέτοια κάρτα μέσα στις ημερομηνίες που έγραφε η προσφορά μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο τη Eurobank να διορθώσει το πρόβλημα.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alefther είπε

φυσικα, ποτε δε γινεται επιστροφη (σε οποιαδηποτε καρτα, eurobank, εθνικη, πειραιως , αλφα) αν πληρωνεις αντικαταβολη

δεν ισχυει αυτο .

και η eurobank και ο γερμανος που μιλησα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν παιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, orestissar είπε

δεν ισχυει αυτο .

και η eurobank και ο γερμανος που μιλησα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν παιζει κατι τετοιο.

οι οροι διαφωνουν με αυτο που λες, ας τους  ξαναποσταρω

Αναφορά σε κείμενο
  1. H ενέργεια ισχύει και στις online αγορές από το germanos.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση της συναλλαγής να πραγματοποιηθεί μέσω του e-shop. Η ενέργεια δεν ισχύει στην περίπτωση αγοράς από το germanos.gr και πληρωμής με κάρτα σε POS Courier.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα αγορά και πληρωμή σε κατάστημα από κοντά.

Μπήκε κατευθείαν το 1% και για το άλλο 14% άνοιξα αίτημα στη eurobank και μου απάντησαν εγγράφως ότι θα μπει μέχρι τις 18 του μήνα.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί άλλες φορές που ψωνιζα από κοντά εμπαινε κατευθείαν όλη η επιστροφή και καθυστερούσε μόνο αν η παραγγελία γινόταν μέσω internet.

Υπάρχει κάποιος που του μπήκε το 15% ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, marios1515 είπε

Μπήκε κατευθείαν το 1% και για το άλλο 14% άνοιξα αίτημα στη eurobank και μου απάντησαν εγγράφως ότι θα μπει μέχρι τις 18 του μήνα.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί άλλες φορές που ψωνιζα από κοντά εμπαινε κατευθείαν όλη η επιστροφή και καθυστερούσε μόνο αν η παραγγελία γινόταν μέσω internet.

Και αυτο το ανεφεραν οι οροι

Αναφορά σε κείμενο
  1. Απόδοση των ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και 18.12.2024.

Και δεν ειναι πρωτη φορα, και περσυ ειχα αγορασει τηλεοραση  απο αλλο καταστημα και η επιστροφη εγινε συγκεκριμενη ημερομηνια, οχι αμεσα. Αμεσα ειχε μπει μονο το στανταρ ποσο (1-2% οτι εχει η καρτα σου)

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Rebirth είπε

Η παραγγελία από το eshop και πληρωμη με αντικαταβολή σε κατάστημα κατά την παραλαβή, εξαιρείται από την προωθητική ενέργεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alefther είπε

οι οροι διαφωνουν με αυτο που λες, ας τους  ξαναποσταρω

ναι τι? δεν πληρωσα σε POS Courier, στο καταστημα πληρωσα.

Και μαλιστα μου ειπαν και οι ιδιοι οτι δεν υπαρχει θεμα. κανονικα ισχυει η επιστροφη.

και η Eurobank το ιδιο ειπε. 

τωρα τι να πω. θα φανει αν ειναι κατι αλλο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, marios1515 είπε

Πριν από (σχεδόν 3 χρόνια) έγινε ακριβώς το ίδιο, το 1% άμεσα και το υπόλοιπο μετά από κάποιο διάστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει η συναλλαγή να γίνει με 1 από τους 2 τρόπους:

1) Παραγγελία και πληρωμή online (Με παραλαβή σε κατάστημα η μέσω courier)

2) Πληρωμή κατευθείαν σε κατάστημα, όπου εκεί παραλαμβάνεις εφόσον υπάρχει απόθεμα.

Αν γίνει παραγγελία online και πληρωμή σε κατάστημα, η μέσω courier, τότε δεν ισχύει η επιστροφή.

Πέρυσι έκανα το 2 και μπήκε κανονικά η επιστροφή.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...