Προς το περιεχόμενο

Microsoft 365 Family (6 users) για 15 μηνες + McAfee Total protection 59,99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να αγοράσω την συνδρομή είτε με γερμανική είτε με ελληνική διεύθυνση αλλά δεν με αφήνει. Μου βγάζει μήνυμα λάθους:

You cannot purchase this product as this region is currently not supported. Any bundle discounts associated with this product will not be applied in this purchase.

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό;

Δημοσ.
7 minutes ago, Bourdoulas said:

Προσπαθώ να αγοράσω την συνδρομή είτε με γερμανική είτε με ελληνική διεύθυνση αλλά δεν με αφήνει. Μου βγάζει μήνυμα λάθους:

You cannot purchase this product as this region is currently not supported. Any bundle discounts associated with this product will not be applied in this purchase.

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό;

Καλημέρα. Από amazon? Δεν είχα κανένα θέμα, μάλιστα μου έβγαζε ότι είναι για την τοποθεσία μου (Ελλάδα)

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Καλημέρα. Από amazon? Δεν είχα κανένα θέμα, μάλιστα μου έβγαζε ότι είναι για την τοποθεσία μου (Ελλάδα)

Ναι από Amazon. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει. Προσπάθησα και από άλλο browser αλλά δεν.

Θα δοκιμάσω πάλι αργότερα.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιεί κανείς για φωτογραφίες? Δηλαδή μεταφορά όλων από Google photos το οποίο δε μου φτάνει ο χωρος και αυτόματο backup σε onedrive?

Δημοσ.
6 minutes ago, Bourdoulas said:

Ναι από Amazon. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει. Προσπάθησα και από άλλο browser αλλά δεν.

Όπως έβγαλα και το screenshot πιο πάνω : από τον edge μπήκα στη σελίδα και το αγόρασα. Για δοκίμασε και από την εφαρμογή τους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Σε ποια χωρα εχεις τιμολογηση; Γιατι εγω που ειμαι πχ ΤΣΕΧΙΑ μου βγαζει το ιδιο.

5 ώρες πριν, atsirtsis είπε

Το χρησιμοποιεί κανείς για φωτογραφίες? Δηλαδή μεταφορά όλων από Google photos το οποίο δε μου φτάνει ο χωρος και αυτόματο backup σε onedrive?

Το cloud ειναι 1TB... αρα ναι μπορεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, newtech είπε

Σε ποια χωρα εχεις τιμολογηση; Γιατι εγω που ειμαι πχ ΤΣΕΧΙΑ μου βγαζει το ιδιο.

Το cloud ειναι 1TB... αρα ναι μπορεις.

Είχα Ελλάδα αρχικά και μου το έβγαλε. Μετά έβαλα Γερμανία και πάλι το είχε. Κανονικά σε καμία από τις δύο δεν θα έπρεπε να το κάνει γιατί είναι eligible και οι δύο χώρες.

Και η Τσεχία είναι eligible. Μήπως έχεις ενεργό prime σε κάποια άλλη χώρα; Γιατί εγώ έχω Τουρκία και ίσως να βλέπει . Υποθέσεις κάνω, δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Είχα Ελλάδα αρχικά και μου το έβγαλε. Μετά έβαλα Γερμανία και πάλι το είχε. Κανονικά σε καμία από τις δύο δεν θα έπρεπε να το κάνει γιατί είναι eligible και οι δύο χώρες.

Και η Τσεχία είναι eligible. Μήπως έχεις ενεργό prime σε κάποια άλλη χώρα; Γιατί εγώ έχω Τουρκία και ίσως να βλέπει . Υποθέσεις κάνω, δεν είμαι σίγουρος.

Η Τσεχια δεν ειναι..

image.png.2bcf13e4e29555c3ac05c828a187e10c.png

Πρώτη φορα που ειδα το offer ειχα στειλει στο helpdesk και μου ειπαν οτι ειναι μονο για Germany/Austria.

Μετα απο οτι ειδα Ελλαδα και Βαλκανια ηταν οκ.. αλλα τσεχια/σλοβακια κτλ οχι.

Στις 23/11/2024 στις 7:35 ΜΜ, Nightfall_2003 είπε

Προς εσάς του ήδη γνώστες:

Υπάρχουν 4 λογαριασμοί hotmail στην οικογένεια. Αγοράζοντας το παραπάνω πρόγραμμα μπορώ να προσθέσω αυτούς ώστε να αποκτήσουν όλοι το 1 tb ή πρέπει να δημιουργηθούν καινούριοι?

και 2.  Λέμε στην περίπτωση που χρησιμοποιησουμε 400-500-1000gb  του cloud, και δεν ανανεωσουμε του χρόνου, τα αρχεία μας τι γίνονται? Διαγράφονται αυτόματα?

Απο οτι ξερω

1)Μπορεις να παιξεις με αυτους χωρις προβλημα.

2)

Εάν έχετε OneDrive στο cloud και δεν ανανεώσετε τη συνδρομή σας, θα συμβούν τα εξής με τα αρχεία σας:

Άμεσος αντίκτυπος:

• Μειωμένος χώρος αποθήκευσης: Το όριο αποθήκευσης σας θα επανέλθει στο δωρεάν επίπεδο, το οποίο είναι αυτήν τη στιγμή 5 GB.
  • Περιορισμένη πρόσβαση: Εάν χρησιμοποιούσατε περισσότερα από 5 GB αποθηκευτικού χώρου, δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε νέα αρχεία ή να επεξεργαστείτε υπάρχοντα. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση και να μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σας.

Μακροπρόθεσμος αντίκτυπος:

• Πιθανή διαγραφή αρχείων: Η Microsoft δεν δηλώνει ρητά για πόσο καιρό θα διατηρήσει τα αρχεία σας μετά τη λήξη της συνδρομής σας και την υπέρβαση του ορίου δωρεάν αποθήκευσης. Είναι πιθανό ότι τελικά θα διαγράψουν ορισμένα ή όλα τα αρχεία σας για να освободят χώρο.
  • Αδράνεια λογαριασμού: Εάν ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Microsoft ενδέχεται επίσης να κλείσει τον λογαριασμό σας και να διαγράψει τα αρχεία σας. Ωστόσο, συνήθως παρέχουν προειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις πριν προβούν σε τέτοια ενέργεια.
  • Like 1
Δημοσ.
On 24/11/2024 at 10:16, Bourdoulas said:

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν το έβγαζε eligible όποια χώρα έβαζα στη διεύθυνση.

Τελικά είδα ότι είχα βάλει κάποτε USA στο country/region settings στο Content and Devices για να παιζει το spotify με alexa.

Το γύρισα σε Γερμανία. και έπαιξε κανονικά.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgios29 είπε

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν το έβγαζε eligible όποια χώρα έβαζα στη διεύθυνση.

Τελικά είδα ότι είχα βάλει κάποτε USA στο country/region settings στο Content and Devices για να παιζει το spotify με alexa.

Πράγματι αυτό ήταν το πρόβλημα! Το γύρισα από το Amazon.com πρώτα και μετά έκανε την αγορά από το .de 

Σε ευχαριστώ για την λύση!

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, georgios29 είπε

Φιλε πες μου λιγο σε παρακαλω που παω να το κανω αυτο... Δεν μπορω να το βρω με την καμια :D

Δημοσ.

Αν καποιος θελει άδεια για μια συσκευή πάντως ας εχει το νου του και εδώ

https://www.keyonline.eu/en/office/office-365?currency=EUR

Μέχρι περσι εβγαζε φτηνά πακέτα Office 365 και ο Γερμανός αλλά φέτος δεν εχω δει τιποτα στην εγχώρια αγορά.

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 6:20 ΜΜ, djuan1988 είπε

To family βγαίνει συνέχεια στα 50€ στο Amazon (τον τελευταίο καιρό στα 53-54€ βέβαια). Είναι ακριβό στα 60€.,

Υπάρχει και εδώ στα 49,99€ με Norton ή F secure

https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+norton+360+deluxe+5+user+686988

https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+f+secure+total+7+device+688041

Το τσίμπησα, σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Να αναφέρω ότι ο κωδικός έρχεται στο mail μετά από καμία ώρα και όχι άμεσα (κατά την παραγγελία αναφέρει 1-3 ώρες ως χρόνο παράδοσης).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...