newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 https://www.amazon.de/Microsoft-Mehrere-Download-Automatischer-Verlängerung/dp/B08V5P2T43 Office 365 για 15 μήνες για 6 χρήστες και McAfee για 5 χρήστες Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση στη Γερμανία (Δεν είναι απαραίτητο το VPN). Για να είμαι ειλικρινής, ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ είναι το cloud. Με 1TB αποθηκευτικού χώρου για 15 μήνες, το κόστος ανέρχεται στα μόλις 4€ τον μήνα. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 1 ώρα δωρεάν κλήσεων μέσω Skype κάθε μήνα, καθώς και η πλήρης σουίτα εφαρμογών του Office, όπως το Word, το Excel, κτλ. Όσον αφορά το antivirus (McAfee), προσωπικά δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, δημιούργησα τον λογαριασμό και τον μοιράστηκα με φίλους και γνωστούς που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, ώστε να το χρησιμοποιούν ως μια επιπλέον προστασία. (Δεν είμαι μεγάλος φαν του, αλλά είναι κάτι έξτρα.) Από εκεί και πέρα, πλήρωσα με Revolut και μέσα σε 5 λεπτά έλαβα στο email μου και τα δύο activation keys. Κατέβασα το Office (εγώ το προτίμησα στα Αγγλικά, αλλά μπορείτε να το επιλέξετε σε όποια γλώσσα θέλετε) και ήμουν έτοιμος. 1 4
arxontas2323 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Έψαχνα κάτι τέτοιο...μ τ βγάζει 62.5€ βέβαια αλλα και πάλι καλύτερα απο τ 99€ για 12 μήνες 1
oykas2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω το single user office 365 που λήγει του χρόνου κάποια στιγμή. Είδα την προσφορά του Amazon.de χθες με το norton και είπα να δοκιμάσω να το αγοράσω. Μπήκα από την εφαρμογή χωρίς vpn κλπ, έχω ξαναπρααγγείλει από κει άλλωστε, μου βγήκε 46.99 και μου ήρθε mail με επιβεβαίωση και κωδικούς σε 5 λεπτά. Έκανα τον κωδικό redeem στην Microsoft και μου έκανε επέκταση 15 μήνες. Ερωτήσεις;: - αν πάρω και το family, θα μου ανανεώσει άλλους 15 μήνες και θα μου αναβαθμίσει και το single που έχω τώρα;;; - και μέχρι πόσα τέτοια 15άμηνα μπορώ να στακάρω; - το norton που δεν χρειάζεται να το βάλω τώρα άμεσα, μέχρι πότε μπορώ να κάνω redeem; δεν βλέπω να αναφέρει κάτι σχετικά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από oykas2001
Ravager Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγώ το είχα πάρει πέρσι στην ίδια τιμή χωρίς vpn και χωρίς γερμανικό λογαριασμό. Μου λήγει το Μάρτιο που θα το ξανά κάνω. Την προσφορά αυτήν νομίζω την έχει μόνιμα. Το McAfee δεν το εβαλα ποτέ γιατί δεν του έχω καμία εκτιμηση Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από Ravager
sotos291070 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ερώτηση Υπάρχει περίπτωση εάν κάποιος έχει περίσσευμα ένα λογαριασμό από τους έξι να τον διαθέσει σε τρίτο. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο πακέτο για την κόρη μου που είναι φοιτήτρια Εάν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσει Και μπορούμε να τα βρούμε Δεν με ενδιαφέρει το cloud Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από sotos291070
andreas1gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, sotos291070 είπε Καλημέρα, ερώτηση Υπάρχει περίπτωση εάν κάποιος έχει περίσσευμα ένα λογαριασμό από τους έξι να τον διαθέσει σε τρίτο. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο πακέτο για την κόρη μου που είναι φοιτήτρια Εάν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσει Και μπορούμε να τα βρούμε Δεν με ενδιαφέρει το cloud Αφού δεν σε ενδιαφέρει το cloud τότε μην παρακαλάς κ αγόρασε με μισό ευρώ ένα κλειδί για την σουίτα "Office 2021 Pro Plus"... Κατέβασε και το αυθεντικό πρόγραμμα από την ίδια την MS και με μισό € είσαι άρχοντας... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από andreas1gr 2
sotos291070 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αυτό θα κάνω. Καλές γιορτές
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλημέρα. Έχω το single user office 365 που λήγει του χρόνου κάποια στιγμή. Είδα την προσφορά του Amazon.de χθες με το norton και είπα να δοκιμάσω να το αγοράσω. Μπήκα από την εφαρμογή χωρίς vpn κλπ, έχω ξαναπρααγγείλει από κει άλλωστε, μου βγήκε 46.99 και μου ήρθε mail με επιβεβαίωση και κωδικούς σε 5 λεπτά. Έκανα τον κωδικό redeem στην Microsoft και μου έκανε επέκταση 15 μήνες. Ερωτήσεις;: - αν πάρω και το family, θα μου ανανεώσει άλλους 15 μήνες και θα μου αναβαθμίσει και το single που έχω τώρα;;; - και μέχρι πόσα τέτοια 15άμηνα μπορώ να στακάρω; - το norton που δεν χρειάζεται να το βάλω τώρα άμεσα, μέχρι πότε μπορώ να κάνω redeem; δεν βλέπω να αναφέρει κάτι σχετικά. Καλησπερα. 1)Δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις αυτο. Αν το θελεις μονο για σενα κρατα το και το κανεις activate οταν θα τελειωσει το single 2)Εγω πηρα 2 και ηταν οκ. 3)Δεν το ξερω.. εγω το εκανα redeem τωρα αλλα πιστευω και αυτο δεν εχει expiration. Υγ... 46.99? Λογικα χωρις ΦΠΑ? 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αφού δεν σε ενδιαφέρει το cloud τότε μην παρακαλάς κ αγόρασε με μισό ευρώ ένα κλειδί για την σουίτα "Office 2021 Pro Plus"... Κατέβασε και το αυθεντικό πρόγραμμα από την ίδια την MS και με μισό € είσαι άρχοντας... Πολυ σωστα. Αν δεν θελεις το Cloud και ειναι μονο για τον εαυτο σου δεν αξιζει το full πακετο. Απλα να ξερεις πρεπει να κανεις phone activation και εχουν βαλει τωρα με φωνητικη εντολη να γινονται ολα.. αλλα σε 20 λεπτακια το εχεις. (εγω θα εδινα 5€ και θα επαρινα το office 2024. Το εχει και αυτο στο λινκ που εβαλε ο φιλος) 1
oykas2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, newtech said: Καλησπερα. 1)Δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις αυτο. Αν το θελεις μονο για σενα κρατα το και το κανεις activate οταν θα τελειωσει το single 2)Εγω πηρα 2 και ηταν οκ. 3)Δεν το ξερω.. εγω το εκανα redeem τωρα αλλα πιστευω και αυτο δεν εχει expiration. Υγ... 46.99? Λογικα χωρις ΦΠΑ? Πολυ σωστα. Αν δεν θελεις το Cloud και ειναι μονο για τον εαυτο σου δεν αξιζει το full πακετο. Απλα να ξερεις πρεπει να κανεις phone activation και εχουν βαλει τωρα με φωνητικη εντολη να γινονται ολα.. αλλα σε 20 λεπτακια το εχεις. (εγω θα εδινα 5€ και θα επαρινα το office 2024. Το εχει και αυτο στο λινκ που εβαλε ο φιλος) Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνοντας λίγο, βρήκα ότι μπορώ να το βάλω και να μετατραπεί τώρα, απλά δεν βγαίνει 15 μήνες, αλλά λίγο λιγότερο, πάει αναλογικά κάπου 84%. Τελική τιμή ήταν. Για όποιον το θέλει: https://amzn.eu/d/3ALY7kp Τώρα βλέπω 48.97, δεν ξέρω, ανεβοκατεβαίνει;;;; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από oykas2001 1
djuan1988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 To family βγαίνει συνέχεια στα 50€ στο Amazon (τον τελευταίο καιρό στα 53-54€ βέβαια). Είναι ακριβό στα 60€., Υπάρχει και εδώ στα 49,99€ με Norton ή F secure https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+norton+360+deluxe+5+user+686988 https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+f+secure+total+7+device+688041 1
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνοντας λίγο, βρήκα ότι μπορώ να το βάλω και να μετατραπεί τώρα, απλά δεν βγαίνει 15 μήνες, αλλά λίγο λιγότερο, πάει αναλογικά κάπου 84%. Τελική τιμή ήταν. Για όποιον το θέλει: https://amzn.eu/d/3ALY7kp Τώρα βλέπω 48.97, δεν ξέρω, ανεβοκατεβαίνει;;;; ααα Οκ.. το Single εχει τοσο.. λεω και εγω τι λαθος ειδα..
Nightfall_2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, djuan1988 said: To family βγαίνει συνέχεια στα 50€ στο Amazon (τον τελευταίο καιρό στα 53-54€ βέβαια). Είναι ακριβό στα 60€., Υπάρχει και εδώ στα 49,99€ με Norton ή F secure https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+norton+360+deluxe+5+user+686988 https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+f+secure+total+7+device+688041 Προς εσάς του ήδη γνώστες: Υπάρχουν 4 λογαριασμοί hotmail στην οικογένεια. Αγοράζοντας το παραπάνω πρόγραμμα μπορώ να προσθέσω αυτούς ώστε να αποκτήσουν όλοι το 1 tb ή πρέπει να δημιουργηθούν καινούριοι? και 2. Λέμε στην περίπτωση που χρησιμοποιησουμε 400-500-1000gb του cloud, και δεν ανανεωσουμε του χρόνου, τα αρχεία μας τι γίνονται? Διαγράφονται αυτόματα? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από Nightfall_2003
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε To family βγαίνει συνέχεια στα 50€ στο Amazon (τον τελευταίο καιρό στα 53-54€ βέβαια). Είναι ακριβό στα 60€., Υπάρχει και εδώ στα 49,99€ με Norton ή F secure https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+norton+360+deluxe+5+user+686988 https://www.notebooksbilliger.de/microsoft+365+family+6+user+f+secure+total+7+device+688041 Διαβαζοντας τα review... δεν θα το χτυπουσα φιλε μου απο εκει... Το εχεις παρει εσυ ποτε απο εκει; Οποτε το εχω παρει απο Amazon δεν ειχα θεμα.. και οποτε ειχα προβλημα με το αμαζον μεσα σε λιγα λεπτα λύθηκε...
oykas2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Όντως, ενώ η τιμή είναι καλύτερη, βλέπω κριτικές με πολλά προβλήματα....
djuan1988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, Nightfall_2003 said: Προς εσάς του ήδη γνώστες: Υπάρχουν 4 λογαριασμοί hotmail στην οικογένεια. Αγοράζοντας το παραπάνω πρόγραμμα μπορώ να προσθέσω αυτούς ώστε να αποκτήσουν όλοι το 1 tb ή πρέπει να δημιουργηθούν καινούριοι? και 2. Λέμε στην περίπτωση που χρησιμοποιησουμε 400-500-1000gb του cloud, και δεν ανανεωσουμε του χρόνου, τα αρχεία μας τι γίνονται? Διαγράφονται αυτόματα? Ναι μπορείς να τους προσθέσεις. Όχι δεν διαγράφονται, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις νέα. 3 hours ago, newtech said: Διαβαζοντας τα review... δεν θα το χτυπουσα φιλε μου απο εκει... Το εχεις παρει εσυ ποτε απο εκει; Οποτε το εχω παρει απο Amazon δεν ειχα θεμα.. και οποτε ειχα προβλημα με το αμαζον μεσα σε λιγα λεπτα λύθηκε... 1 hour ago, oykas2001 said: Όντως, ενώ η τιμή είναι καλύτερη, βλέπω κριτικές με πολλά προβλήματα.... Μια χαρά είναι το μαγαζί. Από τα μεγαλύτερα γερμανικά μαγαζιά πληροφορικής. Έχω αγοράσει πολλές φορές, όπως και από το Amazon στα 50€. Σου έρχεται ένα mail με τον κωδικό. Δεν ξέρω αν στέλνει ακόμη, αλλά παλαιότερα αγόραζαν πολλοί laptop από το συγκεκριμένο εδώ στο φόρουμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα