Brashida Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση ηλεκτρονικά (όπως γίνεται πλέον)για ταμείο ανεργίας στις 6 Νοεμβρίου και μέχρι και σήμερα περιμένω να εγκριθει (μου έλειπαν λίγα ένσημα αλλά τα καλυψα δουλεύοντας για όσο χρειαζόταν)...Τι συμβαίνει? Καμία ενημέρωση από ΟΑΕΔ και ακόμη στο site γράφει καταγραφή αίτησης στο σύστημα? Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:42 μμ από paredwse
Super Moderators paredwse Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Σημείωση: οι τίτλοι όλων των θεμάτων που έχεις κατά καιρούς ανοίξει είναι με κεφαλαία. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Κοίταξε το σε παρακαλώ.
Klausx Δημοσ. Παρασκευή στις 11:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:05 μμ 1.5 με 2 μήνες παίρνει η διαδικασία.... πολύ πιθανό να σου ζητήσουν κάποια χαρτιά αν είδαν απόλυση - πρόσληψη για 1-2 μήνες - απόλυση.
Brashida Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 μμ 26 minutes ago, Klausx said: 1.5 με 2 μήνες παίρνει η διαδικασία.... πολύ πιθανό να σου ζητήσουν κάποια χαρτιά αν είδαν απόλυση - πρόσληψη για 1-2 μήνες - απόλυση. Είχα κάνει αίτηση για ταμείο ξανά πριν ένα μήνα περίπου και μέσα σε μια με δύο εβδομάδες το πολύ με πήραν τηλέφωνο κατευθείαν και μου είπαν ότι απορρίπτεται λόγω του ότι μου έλειπαν λίγα ένσημα..μετά από αυτό τέλος πάντων συνεννοηθήκα με τον πρώην εργοδότη μου και συμπλήρωσα τελικά αυτά τα ένσημα..τώρα που έκανα ξανά αίτηση τους έστειλα ηλεκτρονικά τα ένσημα των τελευταίων δύο μηνών (ουσιαστικά είναι αυτά τα λίγα που μου έμειναν και δεν είναι πολλά ούτε μισό μήνα) ενώ τα υπόλοιπα ήδη φαίνονται
Brashida Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ 3 hours ago, GnsP said: Οι τελευταίοι 2 μήνες δε μετράνε. Το ξέρω αλλά όταν μίλησα με ΟΑΕΔ την πρώτη φορα μου είπε ότι σου λείπουν τόσα ένσημα πχ τα οποία δούλεψα για λίγο καιρό περίπου μισό μήνα και τα συμπλήρωσα και τώρα ξανά έκανα την αίτηση... Ξέρεις κάποιον που δουλεύει ΟΑΕΔ να μιλήσω καλύτερα μαζί του? 12 hours ago, paredwse said: Σημείωση: οι τίτλοι όλων των θεμάτων που έχεις κατά καιρούς ανοίξει είναι με κεφαλαία. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Κοίταξε το σε παρακαλώ. Το κάνω καθαρά για να φαίνεται και να το βλέπουν όλοι.Επειδη βλέπω πολλούς που το κάνουν αυτό συνέχεια γι'αυτό το έκανα και εγώ αλλά αν δεν επιτρέπεται οκ
vanni Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Αν για παράδειγμα σου έλειπαν 25 ένσημα τότε θα έπρεπε να δουλέψεις 3 μήνες επιπλέον 25 για να συμπληρώσεις και 2 που δεν τους μετράνε, εάν εσύ σου λείπανε πχ 25 και δούλεψες ένα μηνα για μαζέψεις αυτά τα 25 τότε θα αφαιρεθούν και πάλι δεν θα τα έχεις.
john_023 Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ παιδια για να μην ανοίγω νέο θέμα.. Με πόσα ένσημα βγαίνει κάποιος ταμείο ανεργείας (έχω ξαναβγεί στο παρελθόν) ? Και με πόσους μήνες επιδοτείται ? Αριθμός ενσήμων δηλαδη και διάρκεια μηνών για να είναι ΟΚ με την αίτηση.
Brashida Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 μμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, vanni said: Αν για παράδειγμα σου έλειπαν 25 ένσημα τότε θα έπρεπε να δουλέψεις 3 μήνες επιπλέον 25 για να συμπληρώσεις και 2 που δεν τους μετράνε, εάν εσύ σου λείπανε πχ 25 και δούλεψες ένα μηνα για μαζέψεις αυτά τα 25 τότε θα αφαιρεθούν και πάλι δεν θα τα έχεις. Απίστευτο δεν το ήξερα.Δηλαδη για 10 ένσημα θα πρέπει να δουλέψω τρεις μήνες? Σοβαρά? Κολλάω οικοδομικά ένσημα βαρέα ανθυγειανα μετράει αυτό? Επεξ/σία Σάββατο στις 10:01 μμ από Brashida
vanni Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 πμ 13 ώρες πριν, Brashida είπε Απίστευτο δεν το ήξερα.Δηλαδη για 10 ένσημα θα πρέπει να δουλέψω τρεις μήνες? Σοβαρά? Κολλάω οικοδομικά ένσημα βαρέα ανθυγειανα μετράει αυτό? Δεν μετράει ισχύει ακριβώς το ίδιο
Brashida Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ 37 minutes ago, vanni said: Δεν μετράει ισχύει ακριβώς το ίδιο Εμένα μου είπε κάποιος ότι γίνεται ισχύει άλλη περίπτωση τώρα αν είναι αλήθεια η ψέματα δεν ξέρω γιατί δεν μίλησα ακόμη μαζί του να μου εξηγήσει αναλυτικά
astrea966 Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ εγω δουλευω στον τουρισμο 25 χρονια. καθε τελος της σαιζον ο εργοδοτης μας δινει βεβαιωση ενσημων για τους 2 τελευταιους μηνες γιατι οπως λεει ο οαεδ δεν φαινονται στο συστημα. τωρα αν τους θελει για να υπολογισει και να τους αφαιρεσει απο τα συνολικα δεν το ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα