Nikos Chatzoglou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Την περασμένη Κυριακή έκαναν ηλεκτρονικά αίτηση για ποινικό μητρώο και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. Θυμάμαι το 2018 που είχα χρειαστεί (μέσω ΚΕΠ τότε), είχε έρθει σε τρεις μέρες. Γιατί αργεί τώρα; Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά πλέον είμαι κάτοικος εξωτερικού (δηλωμένος στη ΔΟΥ). Υπάρχει περίπτωση αυτό να σχετίζεται με την καθυστέρηση;
EddieObscurant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 πριν λίγες μέρες που έκανα αίτηση ηλεκτρονικά, την επόμενη μέρα είχε εκδοθεί
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε πριν λίγες μέρες που έκανα αίτηση ηλεκτρονικά, την επόμενη μέρα είχε εκδοθεί Έχεις ζήσει ποτέ εξωτερικό;
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά πλέον είμαι κάτοικος εξωτερικού (δηλωμένος στη ΔΟΥ). Υπάρχει περίπτωση αυτό να σχετίζεται με την καθυστέρηση; Τον Αυγουστο που το ζητησα εκανε 10 μερες.
piiii Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Εγώ πάντως που έχω γεννηθεί εξωτερικό, όσες φορές έχω ζητήσει ποινικό μητρώο καθυστερεί αρκετά. Μήπως είναι ίδια και η περίπτωσή σου;
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, piiii είπε Εγώ πάντως που έχω γεννηθεί εξωτερικό, όσες φορές έχω ζητήσει ποινικό μητρώο καθυστερεί αρκετά. Μήπως είναι ίδια και η περίπτωσή σου; Κοίτα, εγώ στην Ελλάδα έχω γεννηθεί, αλλά ζω στο εξωτερικό και είμαι δηλωμένος και στη ΔΟΥ εσωτερικού (το λέει διότι πολλοί δε δηλώνονται ποτέ, οπότε η Ελλάδα συνεχίζει να τους θεωρεί κατοίκους Ελλάδας). Υποψιάζομαι ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει και τηλέφωνο να επικοινωνήσω. 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τον Αυγουστο που το ζητησα εκανε 10 μερες. Είσαι δηλωμένος σε ΔΟΥ εξωτερικού;
alefther Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Δυστυχώς, δεν υπάρχει και τηλέφωνο να επικοινωνήσω. προφανω οπλισου με υπομονη https://www.ncris.gov.gr/portal/page/portal/epm/criminalrecords/EissageliesPage 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Είσαι δηλωμένος σε ΔΟΥ εξωτερικού; Οχι
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Οχι Ok, οπότε αυτό σημαίνει ότι μάλλον για κάποιους αργεί πολύ περισσότερο. Σ' ένα φίλο μου ήρθε σε δύο ώρες την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση διαφορά.
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Ok, οπότε αυτό σημαίνει ότι μάλλον για κάποιους αργεί πολύ περισσότερο. Σ' ένα φίλο μου ήρθε σε δύο ώρες την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση διαφορά. Ειχα ανοιξει και εγω ιδιο θεμα, γραψανε 2 π@π@ριες για να κοροιδεψουν,οποτε δεν ασχοληθηκα παραπερα.
dbrillis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ζητα το ποινικό σου μητρώο στη χωρα που μένεις. Για παράδειγμα στην Ολλανδια ζηταω το Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από dbrillis
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 TS αν το ζήτησες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών γενικά αργούν όχι επίτηδες, απλά δεν έχουν κόσμο ( υπαλλήλους)
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 9:52 ΜΜ, dbrillis είπε Ζητα το ποινικό σου μητρώο στη χωρα που μένεις. Για παράδειγμα στην Ολλανδια ζηταω το Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Το έχω πάρει από τη χώρα που μένω. Από την Ελλάδα χρειαζόμουν (από τη χώρα καταγωγής δηλαδή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα