Nikos Chatzoglou Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Καλησπέρα, Την περασμένη Κυριακή έκαναν ηλεκτρονικά αίτηση για ποινικό μητρώο και ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. Θυμάμαι το 2018 που είχα χρειαστεί (μέσω ΚΕΠ τότε), είχε έρθει σε τρεις μέρες. Γιατί αργεί τώρα; Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά πλέον είμαι κάτοικος εξωτερικού (δηλωμένος στη ΔΟΥ). Υπάρχει περίπτωση αυτό να σχετίζεται με την καθυστέρηση;
EddieObscurant Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες πριν λίγες μέρες που έκανα αίτηση ηλεκτρονικά, την επόμενη μέρα είχε εκδοθεί
Nikos Chatzoglou Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε πριν λίγες μέρες που έκανα αίτηση ηλεκτρονικά, την επόμενη μέρα είχε εκδοθεί Έχεις ζήσει ποτέ εξωτερικό;
StamTheMan Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά πλέον είμαι κάτοικος εξωτερικού (δηλωμένος στη ΔΟΥ). Υπάρχει περίπτωση αυτό να σχετίζεται με την καθυστέρηση; Τον Αυγουστο που το ζητησα εκανε 10 μερες.
piiii Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εγώ πάντως που έχω γεννηθεί εξωτερικό, όσες φορές έχω ζητήσει ποινικό μητρώο καθυστερεί αρκετά. Μήπως είναι ίδια και η περίπτωσή σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα