Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το πρόβλημα μου είναι το εξής : Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου από ένα παλιό Gmail μου. Μου έρχεται στο κινητό ο κωδικός που ζητάει, τον βάζω κ μετά μου ζητάει 2 step verification, τα οποία είναι το Gmail το οποίο δεν έχω πρόσβαση κ 2 yahoo που είναι yahoo.gr κ πλέον λόγω αδράνειας έχουν απενεργοποιηθεί. Δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης δηλαδή? Πώς ζητάει να μπω στο Gmail το οποίο δεν έχω πρόσβαση κ γ αυτό ζητάω ανάκτηση λογαριασμού? 

Δημοσ.

Αν σου ζητάει 2 step και δεν έχεις καμία συσκευή στην κατοχή σου συνδεδεμένη με το gmail account, όχι δεν γίνεται να αποκτήσεις πρόσβαση (όσο ξέρω τουλάχιστον). 

Αν τα recovery emails που έχεις δεν υπάρχουν πλέον (το οποίο είναι δική σου ευθύνη), δεν μπορείς να κάνεις ανάκτηση. 

Πάντως recovery email το ίδιο το Gmail δεν μπορείς να βάλεις, πιθανώς είναι άλλο account gmail που έχεις ορίσει ως recovery email.  

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά το ίδιο το Gmail μου ζητάει ίσως κ καλά να χω πρόσβαση στο κινητό κ γ αυτό, επειδή το έψαξα πολύ, είδα στο help Google που ρωτούσαν το ίδιο πράγμα πολλά άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα κ η ερώτηση τους ήταν η ίδια γιατί ζητάτε να σταλθεί κωδικός στο Gmail που θέλω να χω πρόσβαση αφού δεν έχω... Τέλος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα λύθηκε απλά δε μπορώ να διαγράψω το θέμα. Βρήκα τον κωδικό τελικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...