darkko Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χρειάζομαι βοήθεια σε S21 με δύο κάρτες, για ομιλία χρησιμοποιω cosmote και για data έχω μια Vodafone όταν είμαι σε ενεργή κλήση μου κόβει το internet, έχω ενεργοποιήσει το volte στην cosmote αλλά συνεχίζει και το κανει Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από darkko
BadBoy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 8:09 ΜΜ, darkko είπε Καλησπέρα, χρειάζομαι βοήθεια σε S21 με δύο κάρτες, για ομιλία χρησιμοποιω cosmote και για data έχω μια Vodafone όταν είμαι σε ενεργή κλήση μου κόβει το internet, έχω ενεργοποιήσει το volte στην cosmote αλλά συνεχίζει και το κανει Είναι ο σχεδιασμός της συσκευής έτσι (dual standby), έχει μία κεραία την οποία χρησιμοποιεί μία SIM κάθε χρονική στιγμή. Το VoLTE που ενεργοποιήσες αφορά ταυτόχρονη χρήση 4G/5G και ομιλίας στην ίδια SIM, όχι σε άλλη. Το κάνουν για εξοικονόμηση μπαταρίας (2 SIM ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο δίκτυο θα έκαναν το κινητό να κρατά μισή μέρα), αλλά και για να κρατήσουν τα επίπεδα ακτινοβολίας/SAR εντός κανονισμών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα