joelef Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 μμ Για οσους δεν ενδιαφερονται να βάλουν τα Windows 11 IoT Enterprise LTSC που υποστηρίζουν πλέον τα παλαιά συστήματα μπορούν να παρουν την κάτωθι προσφορά για 20 pc των Windows 10 enterprise ltsc 2021 (υποστήριξη μεχρι το 2032) με 13,99 € δηλ με 0,70€ για κάθε pc!!! https://www.gamers-outlet.net/el/buy-windows-10-enterprise-ltsc-2021-cd-key-microsoft-global-20pc?currency=EUR&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAuou6BhDhARIsAIfgrn7dxClLX7H3sHhU3W_yOXlMf4ELV1I_jY-VfkmrTwXDs1qkR-MANUwaAiyiEALw_wcB
ΛεναΛενα Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 μμ 11 λεπτά πριν, joelef είπε Για οσους δεν ενδιαφερονται να βάλουν τα Windows 11 IoT Enterprise LTSC που υποστηρίζουν πλέον τα παλαιά συστήματα μπορούν να παρουν την κάτωθι προσφορά για 20 pc των Windows 10 enterprise ltsc 2021 (υποστήριξη μεχρι το 2032) με 13,99 € δηλ με 0,70€ για κάθε pc!!! https://www.gamers-outlet.net/el/buy-windows-10-enterprise-ltsc-2021-cd-key-microsoft-global-20pc?currency=EUR&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAuou6BhDhARIsAIfgrn7dxClLX7H3sHhU3W_yOXlMf4ELV1I_jY-VfkmrTwXDs1qkR-MANUwaAiyiEALw_wcB Με τετοιες προσφορες 'εντυσα' τρια pc με τα ltsc, αξιζουν καθε ευρω 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ 1 hour ago, ΛεναΛενα said: Γενικά τα 11 τα θεωρώ όπως τα ME και τα W8, παλιά, μια μεταβατική έκδοση Windows για τον πεο, και ενδιάμεσα, μια πραγματικά αξιόλογη έκδοση (XP, W7, W10). Αν μπορέσω να τα αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο το καλύτερο! Προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο με τα windows 11. στο σπιτι στο λαπτοπ windows 11 και στης δουλειας windows 10 διοτι ετσι μου το εδωσαν. το μονο που με νευριαζει στα 11αρια και δεν εχω κατσει να δω πως φτιαχνει ειναι οταν κανω δεξι κλικ και μου βγαζει το νεο μενου.και αν θελω να παω στο παλιο πρεπει να πατησω μια επιλογη που γραφει show More options.ισως να μπορει να αλλαξει αυτο και να ανοιγει το παλιο μενου με την πρωτη αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα. κατα τα αλλα δεν με ενοχλει κατι αν και κανω τελειως απλη χρηση.ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα.
ΛεναΛενα Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, poulinos είπε Προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο με τα windows 11. στο σπιτι στο λαπτοπ windows 11 και στης δουλειας windows 10 διοτι ετσι μου το εδωσαν. το μονο που με νευριαζει στα 11αρια και δεν εχω κατσει να δω πως φτιαχνει ειναι οταν κανω δεξι κλικ και μου βγαζει το νεο μενου.και αν θελω να παω στο παλιο πρεπει να πατησω μια επιλογη που γραφει show More options.ισως να μπορει να αλλαξει αυτο και να ανοιγει το παλιο μενου με την πρωτη αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα. κατα τα αλλα δεν με ενοχλει κατι αν και κανω τελειως απλη χρηση.ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα. Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε στα 11 όταν τα έβαλα στο Surface ήταν το μενού. Μετά ο πίνακας ελέγχου που για να τον βρω έπρεπε να φέρω μια καφετζού παρέα με τον Νταμπλντορ, για να βοηθήσουν. Και το κερασάκι ήταν τα bugs που προανεφερα: πατώντας δεξί κλικ, ορισμένες λειτουργίες χάνονταν, δεν έβλεπα τη μετονομασία, η αντιγραφή πάνω, μια φαινόταν,μια όχι. Μετά από κάποιες μέρες τα πήρα στο κρανίο και τα απεγκατεστησα. Σίγουρα όλο αυτό γινόταν γιατί το μηχάνημα ήταν ασυμβατο με αυτά, αλλά το κύριο εργαλείο μου έχει ήδη τα Windows 10 ltsb/ltsc που λειτουργούν άψογα (εκτός από ένα καταραμένο update όπου μου χάλασαν το mbr) εδώ και 6 χρόνια. Αν σε σένα είναι αψεγαδιαστα, τότε είσαι μια χαρά! Επεξ/σία Κυριακή στις 09:22 μμ από ΛεναΛενα
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ 1 minute ago, ΛεναΛενα said: Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε στα 11 όταν τα έβαλα στο Surface ήταν το μενού. Μετά ο πίνακας ελέγχου που για να τον βρω έπρεπε να φέρω μια καφετζού παρέα με τον Νταμπλντορ, για να βοηθήσουν. Και το κερασάκι ήταν τα bugs που προανεφερα: πατώντας δεξί κλικ, ορισμένες λειτουργίες χάνονταν, δεν έβλεπα τη μετονομασία, η αντιγραφή πάνω, μια φαινόταν,μια όχι. Μετά από κάποιες μέρες τα πήρα στο κρανίο και τα απεγκατεστησα. Σίγουρα όλο αυτό γινόταν γιατί το μηχάνημα ήταν ασυμβατο με αυτά, αλλά το κύριο εργαλείο μου έχει ήδη τα Windows 10 ltsb/ltsc που λειτουργούν άψογα (εκτός από ένα καταραμένο update όπου μου χάλασαν το mbr) εδώ και 6 χρόνια. Αν σε σένα είναι αψεγαδιαστα, τότε είσαι μια χαρά! το control panel παντα το βγαζω σε συντομευση στην επιφανεια εργασιας μαζι με αλλα εικονιδια οπως εκανα και στα windows 10. αυτο με χαλαει στο δεξι κλικ.οτι δεν εχει το rename. καπως θα διορθωνεται αλλα δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα. δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα στα windows 11.και τα ειχα βαλει και σε μια γνωστη μου για Gaming και δεν μου εχει αναφερει επισης τιποτα παραξενο.
ΛεναΛενα Δημοσ. Κυριακή στις 09:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:28 μμ Μόλις τώρα, poulinos είπε το control panel παντα το βγαζω σε συντομευση στην επιφανεια εργασιας μαζι με αλλα εικονιδια οπως εκανα και στα windows 10. αυτο με χαλαει στο δεξι κλικ.οτι δεν εχει το rename. καπως θα διορθωνεται αλλα δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα. δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα στα windows 11.και τα ειχα βαλει και σε μια γνωστη μου για Gaming και δεν μου εχει αναφερει επισης τιποτα παραξενο. Από την μικρή μου εμπειρία στα W, εχω καταλάβει ότι αν 'κατσει' καλά το λειτουργικό με το hardware τότε δεν εμφανίζονται πάρα μόνο μικρά λειτουργικά bugs. Αν τα μηχανήματα σας λειτουργούν ομαλά χωρίς σκονταψιματα, τότε είστε κομπλέ. Δεν ξέρω βέβαια με τα updates τους τι επικρατεί...
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ 23 minutes ago, ΛεναΛενα said: Από την μικρή μου εμπειρία στα W, εχω καταλάβει ότι αν 'κατσει' καλά το λειτουργικό με το hardware τότε δεν εμφανίζονται πάρα μόνο μικρά λειτουργικά bugs. Αν τα μηχανήματα σας λειτουργούν ομαλά χωρίς σκονταψιματα, τότε είστε κομπλέ. Δεν ξέρω βέβαια με τα updates τους τι επικρατεί... Ισχυει αυτο που λες.γενικα προσπαθω να εχω τελευταιους drivers κτλ.τα updates τα κανω κανονικα και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.αλλα οπως ειπα ανηκω στην κατηγορια χρηστων που κανω αρκετα απλη χρηση.ουτε games ουτε κατι το τρελο. 2
Daitenshi83gr Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ 19 ώρες πριν, leolipop είπε Deployment Image Servicing and Management tool Version: 10.0.26100.1150 Image Version: 10.0.26100.1742 Feature Information: Feature Name : Recall Display Name : Recall Description : Recall application. Restart Required : Possible State : Enabled Custom Properties: (No custom properties found) The operation completed successfully. Αν έχεις desktop καταλαβαίνεις ότι είναι ενεργοποιημένο, έχεις δεν έχεις cpu με npus επάνω. Αν έχεις καινούργιο laptop είναι ενεργοποιημένο από την αρχή. Βέβαια, εξαρτάται και τα windows11 δηλαδή τι region έχεις δώσει. Αν θες να το απενεργοποιήσεις μπορείς να δώσεις την παρακάτω εντολή: DISM /Online /Disable-Feature /FeatureName:Recall 1
mindreader Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Δηλαδη, απλα, ο υπολογιστης με τα 10αρια θα λειτουργει παντα, απλα δεν θα εχει πια ενημερωσεις ασφαλειας, σωστα; Αν ειναι ετσι, το εργο το εχουμε ξαναδει, με τα xp, τα 7αρια κλπ. Υπολογιστη θα αλλαξω, οταν το αποφασισω εγω!
Lazaros75kar Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Με απειλες δεν λειτουργω καλά. Ας μείνει ετσι με 10 το pc μου . Δε θα παθει κατι . 1
mindreader Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ 17 minutes ago, Lazaros75kar said: Με απειλες δεν λειτουργω καλά. Ας μείνει ετσι με 10 το pc μου . Δε θα παθει κατι . 3
Lazaros75kar Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Που βρήκες το βιντεο απο το σπίτι μου ? χαχαχα 1 1
Mivas (myphone) Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ Στις 23/11/2024 στις 2:23 ΜΜ, Alexrose είπε Με τα 7αρια είμαι αλλά το να σου βγάζει ειδοποίηση πάρε καινούργιο pc ουσιαστικά είναι μεγάλο θράσος μας τα έβγαζε και στα 7άρια να πάμε στα 10άρια, άμα βγάλεις μια ενημέρωση και την μπλοκάρεις, ξενοιάζεις 6 ώρες πριν, mindreader είπε Δηλαδη, απλα, ο υπολογιστης με τα 10αρια θα λειτουργει παντα, απλα δεν θα εχει πια ενημερωσεις ασφαλειας, σωστα; Αν ειναι ετσι, το εργο το εχουμε ξαναδει, με τα xp, τα 7αρια κλπ. Υπολογιστη θα αλλαξω, οταν το αποφασισω εγω! εδώ τα 7άρια έχουν ακόμη ενημερώσεις ασφαλείας... Απλά έχει φαγωθεί για αναβάθμιση, γιατί από τα 10 και μετά, όσο πιο νέα έκδοση έχεις τόσο πιο πολύ spyware σου πετάει για να βγάζει profit από εκεί. Τα ίδια κάνουν και άλλοι, η META κατήργησε μέσα στον Οκτώβρη την έκδοση fb για περιηγητές κινητών που λειτουργούσε από την αρχή του facebook, ώστε να χρησιμοποιείς μόνο την εφαρμογή που μαζεύει τα πάντα όλα από δεδομένα... 1
mindreader Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:01 μμ 1 hour ago, Mivas (myphone) said: μας τα έβγαζε και στα 7άρια να πάμε στα 10άρια, άμα βγάλεις μια ενημέρωση και την μπλοκάρεις, ξενοιάζεις εδώ τα 7άρια έχουν ακόμη ενημερώσεις ασφαλείας... Απλά έχει φαγωθεί για αναβάθμιση, γιατί από τα 10 και μετά, όσο πιο νέα έκδοση έχεις τόσο πιο πολύ spyware σου πετάει για να βγάζει profit από εκεί. Τα ίδια κάνουν και άλλοι, η META κατήργησε μέσα στον Οκτώβρη την έκδοση fb για περιηγητές κινητών που λειτουργούσε από την αρχή του facebook, ώστε να χρησιμοποιείς μόνο την εφαρμογή που μαζεύει τα πάντα όλα από δεδομένα... Δεν το καταλαβα αυτο περι spyware;
ovidius80 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:20 μμ Στις 24/11/2024 στις 1:59 ΜΜ, Daitenshi83gr είπε Ειλικρινά χαράς το κουράγιο σου sysadmin σε windows ειλικρινά μπράβο σου. Μια φορά δοκίμασα windows server 2012 για να κάνω κάτι έφαγα 1 ώρα, ενώ στο linux ήταν αρκετά εμφανές τι έπρεπε να κάνεις. Βέβαια εγώ κάνω sysadmin σε linux αλλά δεν νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο Πάντως νομίζω ότι η Microsoft κάνει τα πάντα για να διώξει κόσμο από τα windows. Ειδικά μετά το recall. Θα ήθελα μια χάρη όποιος έχει w11 24H2 σε desktop μπορεί να χρησιμοποιήσει σε ένα command line(terminal, powershell κ.α.) την παρακάτω εντολή: DISM /Online /Get-FeatureInfo /FeatureName:Recall Αυτή η εντολή θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το recall. H πληροφορία που θα ήθελα να αναγράψετε είναι αν το Status είναι enabled ή disabled. Λογικά επειδή είμαστε στην Ε.Ε. θα πρέπει να είναι disabled, αν και εφόσον υπάρχει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ξεκίνησα να δουλεύω Windows Server από το 2005 με Windows server 2003 οπότε η μετάβαση από την μια έκδοση στην άλλη δεν ήταν τόσο προβληματική. Να πω την αλήθεια οι εκδόσεις server είναι αρκετά πιο καθαρες από τις εκδόσεις desktop. Προσωπικά το γύρισα σε linux σε οτι αφορά το desktop γιατί είχα θέμα με την συλλογή δεδομένων από τα windows και γιατί οι αλλαγές που ειχαν γίνει στο UI/UX δεν μου άρεσαν. Από κει και πέρα και όσο ασχολιόμουν περισσότερο με το linux μπήκα και στο κομμάτι servers και μπορώ να πω ότι αυτή την στιγμή στο μοναδικό κομμάτι που υπερέχει η MS στο κομμάτι των σερβερς είναι το active directory όπου το linux δεν έχει κάτι αντίστοιχο να παρουσιάσει (ή τουλάχιστον δεν εχω βρει κάτι εγω). Δυστυχώς ο οργανισμός δτον οποίο εργάζομαι ακόμη προτιμά λύσεις MS κλπ. Για το DISM αν περιμένεις μέχρι αύριο που θα πάω στην δουλειά θα το δω και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα