Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

θα αναβαθμισω οταν καταφερει να έχει εναν πινακα ελεγχου/ρυθμίσεων 🙃

Που αν σκάψεις βγαίνεις σε κάτι παράθυρα από win7 στο τέλος😅😅

• Haha 1
Δημοσ.
11 minutes ago, mixos23 said:

Μπορει να μου εξηγησει καποιος ? "Unable to upgrade to Windows 10" ? 

Screenshot 2024-10-22 003524.jpg

Νην δίνεις σημασία, της ξέφυγε της  MS,μιάς και τα 11 είναι downgrade.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cartman_95 είπε

>Win10 IoT LTSC

Που τα βρίσκουμε γτ στο επίσημο site της μικρομαλακης δεν υπάρχει για download 

Δημοσ.

Γιατί να μην δώσει αναβάθμιση στα 11 σε μη πιστοποιημένο φορητό έναντι μικρού αντιτίμου οπότε θα κερδίσει έτσι; 

Δημοσ.
5 hours ago, amigagr said:

αν το κανει κανεις αυτο παρε με τηλεφωνο.

Τα τελευταία χρόνια dual boot με linux είμαι, γιατί το λες αυτο?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mindreader είπε

Αφου ο υπολογιστης δεν σηκωνει τα 11αρια, πως θα γινει η αναβαθμιση;

παροτρύνει τους χρήστες των Windows 10 να αγοράσουν νέους υπολογιστές με Windows 11

Δημοσ.

Άλλαξα σε linux μόλις βγήκαν τα 10. Στην δουλειά όμως αναγκάζομαι να τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Τώρα κάνουμε δοκιμές με τα 11 και η απόφαση που πήρα να το γυρίσω σε linux φαίνεται εξαιρετικά σοφή. Απίστευτα πολύ bloatware, χάλια UI/UX (φέρτε μου πισω το παλιό Right Click menu) κλπ. Προσωπικά παρά το γεγονός ότι δουλεύω χρόνια σαν Windows Systems Admin θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο τα windows χαλάνε την εμπειρία του χρήστη (τουλάχιστον του πιο παλιού). Προσωπική άποψη πάντα. Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να το γυρίσει στο linux (ή  οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό). Εγώ απλά δεν μπορώ να δουλέψω άλλο τις εκδόσεις Desktop. Οι σέρβερ είναι άλλοι ιστορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθε και εμενα το ραβασακι, αν περιμενει ομως απο εμας τους αντιδραστικους του insomnia να δει ασπρη μερα σωθηκε, εχουμε και τη linuxαρα απο διπλα οποτε μηχανημα με 11 θα αγορασουμε οταν θελουμε εμεις οχι αυτοι...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Toper Harley είπε

Απλά κρατάμε τα 10αρια για ότι μη ασφαλές κ για δουλειές που θέλουν έξτρα ασφάλεια πετάμε μια έκδοση Linux με dual boot... Problem solved 

Για όλες τις βασικές δουλειές χρησιμοποιώ κινητό πια δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κομπιούτερ 

Ναι ήρθε και σε εμένα το μήνυμα. Πολύ ενοχλητικό. Αμφιβάλλω αν θα πετύχει τον στόχο του στη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών, μην πω ότι θα τους πεισμώσει να μείνουν με δεκάρια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...