thn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, uniquegr είπε Αν το 10% αυτού του 90% κάτσει να δοκιμάσει Linux, τότε θα έχουμε μια πολύ καλή αρχή για να αλλάξει το τοπίο στη διάδοση του linux. Deja vu Σαν να σκάψαμε και να βγάλαμε ποστ απο το 2000 είναι αυτό. Ouroboros 1
TOTHS-12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Windows 10 IoT Enterprise LTSC extended support ends on January 13, 2032 Και άσε την ms να σφυρίζει 1 1
bazzil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δεν έπρεπε να βάλουν περιορισμό στη συμβατότητα. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πάνε από μόνοι τους
Krusty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2024 στις 8:53 ΜΜ, leolipop είπε https://windowsxlite.com/win11/ Πώς έβαλες Windows 11 σε fx8350; Βρήκες έτοιμη την τροποποιημένη λύση; Είναι σταθερό το σύστημα; Ούπς, τώρα είδα τον σύνδεσμο! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από Krusty 1
rudd--o Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 είχα Win7 , Πήγα σε 8 , μετά σε 8.1 ίδια εγκατάσταση !! ενδιάμεσα άλλαξα 2-3 διαφορετικά setup 12 χρόνια ! Χωρίς Φορμάτ ! . με τελευταίο το παρόν Χ99 , 64G Quads , Xeon 22 Core . έφτασα σε σημείο στα 8.1 να μην παίζει ούτε το itunes... άντε λέω βάλε 10. τα βάζω ... 3 φορές φορμάτ σε 1 μήνα !!! για τα 11 ούτε να τα βλέπω ( τελευταίο update έκοψε με το ζόρι blank password shares ! χωρίς καν προειδοποίηση ! - με registry entry η διόρθωση )
ΛεναΛενα Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Windows 10 IoT Enterprise LTSC και γω και στα παπακια μου τι θελει να κανει η MS με τα 11...εχει υποστηριξη μεχρι το 2032..μεχρι τοτε ειμαι σιγουρη οτι θα βγουν βγει πολυ καλυτερα λειτουργικα (αν οχι MS, τοτε Linux σιγουρα....πλζ Linux, ενα καλο support για 3D programs εκτος Blender και μετοικησα σε αλλο OS!) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από ΛεναΛενα 1
leolipop Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, Krusty είπε Πώς έβαλες Windows 11 σε fx8350; Βρήκες έτοιμη την τροποποιημένη λύση; Είναι σταθερό το σύστημα; Ούπς, τώρα είδα τον σύνδεσμο! Ετσι ακριβως...Το μονο που σου ζηταει η εγκατασταση ειναι να επιλεξεις που θες να τα περασει και αν θες defender ενεργοποιημενο η οχι (μετα την εγκατασταση μπορεις να το αλλαξεις απο την εναρξη). 1
Daitenshi83gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 7:28 ΠΜ, ovidius80 είπε Άλλαξα σε linux μόλις βγήκαν τα 10. Στην δουλειά όμως αναγκάζομαι να τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Τώρα κάνουμε δοκιμές με τα 11 και η απόφαση που πήρα να το γυρίσω σε linux φαίνεται εξαιρετικά σοφή. Απίστευτα πολύ bloatware, χάλια UI/UX (φέρτε μου πισω το παλιό Right Click menu) κλπ. Προσωπικά παρά το γεγονός ότι δουλεύω χρόνια σαν Windows Systems Admin θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο τα windows χαλάνε την εμπειρία του χρήστη (τουλάχιστον του πιο παλιού). Προσωπική άποψη πάντα. Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να το γυρίσει στο linux (ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό). Εγώ απλά δεν μπορώ να δουλέψω άλλο τις εκδόσεις Desktop. Οι σέρβερ είναι άλλοι ιστορία. Ειλικρινά χαράς το κουράγιο σου sysadmin σε windows ειλικρινά μπράβο σου. Μια φορά δοκίμασα windows server 2012 για να κάνω κάτι έφαγα 1 ώρα, ενώ στο linux ήταν αρκετά εμφανές τι έπρεπε να κάνεις. Βέβαια εγώ κάνω sysadmin σε linux αλλά δεν νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο Πάντως νομίζω ότι η Microsoft κάνει τα πάντα για να διώξει κόσμο από τα windows. Ειδικά μετά το recall. Θα ήθελα μια χάρη όποιος έχει w11 24H2 σε desktop μπορεί να χρησιμοποιήσει σε ένα command line(terminal, powershell κ.α.) την παρακάτω εντολή: DISM /Online /Get-FeatureInfo /FeatureName:Recall Αυτή η εντολή θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το recall. H πληροφορία που θα ήθελα να αναγράψετε είναι αν το Status είναι enabled ή disabled. Λογικά επειδή είμαστε στην Ε.Ε. θα πρέπει να είναι disabled, αν και εφόσον υπάρχει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zio10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 10:55 ΜΜ, cos_dr2 είπε Με βολεύει το upgrade, δηλαδή όχι καθαρή εγκατάσταση. Έχω πολλά μουσικά προγράμματα σύγχρονα τα περισσότερα και παιχνίδια. Να προχωρήσω γιατί θέλω να αποφύγω το format ή να το κάνω? Ευχαριστώ. Με αυτό τον τρόπο έβαλα 11 σε αρχαίο laptop χωρίς να χάσω απολύτως τίποτα. https://www.pcsteps.gr/151027-αυτόματο-update-windows-11-24h2/ 1
cos_dr2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Με αυτό τον τρόπο έβαλα 11 σε αρχαίο laptop χωρίς να χάσω απολύτως τίποτα. https://www.pcsteps.gr/151027-αυτόματο-update-windows-11-24h2/ Για το μουσικό software ανησυχώ, αλλά από την άλλη βλέπω πως δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστο με αυτά που χρειάζομαι πραγματικά και χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Θα το επιχειρήσω. Σε ευχαριστώ! 1
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εχω lenovo x260 με Intel i5-6300. πηρε windows 11 κανονικα χωρις να κανω τιποτα παραξενο ενω οσο θυμαμαι δεν ηταν στους υποστηριζομενους επεξεργαστες. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από poulinos
leolipop Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Daitenshi83gr είπε Πάντως νομίζω ότι η Microsoft κάνει τα πάντα για να διώξει κόσμο από τα windows. Ειδικά μετά το recall. Θα ήθελα μια χάρη όποιος έχει w11 24H2 σε desktop μπορεί να χρησιμοποιήσει σε ένα command line(terminal, powershell κ.α.) την παρακάτω εντολή: DISM /Online /Get-FeatureInfo /FeatureName:Recall Αυτή η εντολή θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το recall. H πληροφορία που θα ήθελα να αναγράψετε είναι αν το Status είναι enabled ή disabled. Λογικά επειδή είμαστε στην Ε.Ε. θα πρέπει να είναι disabled, αν και εφόσον υπάρχει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Deployment Image Servicing and Management tool Version: 10.0.26100.1150 Image Version: 10.0.26100.1742 Feature Information: Feature Name : Recall Display Name : Recall Description : Recall application. Restart Required : Possible State : Enabled Custom Properties: (No custom properties found) The operation completed successfully.
ΛεναΛενα Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, poulinos είπε εχω lenovo x260 με Intel i5-6300. πηρε windows 11 κανονικα χωρις να κανω τιποτα παραξενο ενω οσο θυμαμαι δεν ηταν στους υποστηριζομενους επεξεργαστες. Είχα βάλει τα 11 σε ένα παλιό Microsoft Surface Pro3, και παρά τις προειδοποησεις για τη μη συμβατότητα με το μηχάνημα, εγκατασταθηκαν και έπαιξαν κανονικά. Τα άλλαξα γιατί το interface ήταν πολύ buggy στο λαπτοπ...θέλω να πω ότι πολλά συστήματα είναι δυνατόν να σηκώσουν τα 11 και ας βρίσκονται στη λίστα των μη συμβατών υπολογιστών.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Just now, ΛεναΛενα said: Είχα βάλει τα 11 σε ένα παλιό Microsoft Surface Pro3, και παρά τις προειδοποησεις για τη μη συμβατότητα με το μηχάνημα, εγκατασταθηκαν και έπαιξαν κανονικά. Τα άλλαξα γιατί το interface ήταν πολύ buggy στο λαπτοπ...θέλω να πω ότι πολλά συστήματα είναι δυνατόν να σηκώσουν τα 11 και ας βρίσκονται στη λίστα των μη συμβατών υπολογιστών. και μενα παιζουν μια χαρα.το μηχανημα το εχω με 32gb ram οποτε δεν έχει θεμα.σε δίσκο έχει ssd οπότε και εκει τα παει μια χαρα. Τωρα θα μπορούσε καποιος να ειχε λαπτοπ με επεξεργαστη 10ης γενιας αλλα να ειχε μηχανικο δισκο και 8gb ram και να σουρνοταν. αλλα ναι επρεπε να φτιαχει μια λιστα με μη συμβατα στην θεωρια.γιατι στην πραξη ολα αλλαζουν. και μετα κοροιδια στα μουτρα οτι παιδια ποντικι απο ανακυκλωμενο πλαστικο. 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, poulinos είπε και μενα παιζουν μια χαρα.το μηχανημα το εχω με 32gb ram οποτε δεν έχει θεμα.σε δίσκο έχει ssd οπότε και εκει τα παει μια χαρα. Τωρα θα μπορούσε καποιος να ειχε λαπτοπ με επεξεργαστη 10ης γενιας αλλα να ειχε μηχανικο δισκο και 8gb ram και να σουρνοταν. αλλα ναι επρεπε να φτιαχει μια λιστα με μη συμβατα στην θεωρια.γιατι στην πραξη ολα αλλαζουν. και μετα κοροιδια στα μουτρα οτι παιδια ποντικι απο ανακυκλωμενο πλαστικο. Γενικά τα 11 τα θεωρώ όπως τα ME και τα W8, παλιά, μια μεταβατική έκδοση Windows για τον πεο, και ενδιάμεσα, μια πραγματικά αξιόλογη έκδοση (XP, W7, W10). Αν μπορέσω να τα αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο το καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα