thn Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Το να περάσεις σε συσκευή που δεν υποστηρίζει Win11 το λειτουργικό είναι πανεύκολο. Αλλά για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πως όταν φτάσει η ώρα και τελειώσουν τα w10 η ms θα βγάλει μια έκδοση των 11 για τις παλιές συσκευές. Για πιο ποσοστό χρηστών; Τον μέσο χρήστη? Τον χρήστη που γράφει εδώ? Γιατί το 99% των χρηστών δεν ξέρει να αλλάξει κωδικό στον χρήστη των παραθύρων, όχι να κάνει το πλάγιο install η να δει αν μπορεί να πάρει tpm module η μητρική του. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από thn 1
nepomuk Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 35 λεπτά πριν, eko13 είπε Ειμαστε και εμεις με i7 3ης γενιας και GTX1060 που μας λεει οτι δεν υποστηριζονται τα 11 🤣 Ουτε 7ης γενιας υποστηριζονται , απο 8ης και πανω .
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ε τοτε γιατι να τα βαλεις μαζοχας εισαι ? Σε ολα μου τα συστηματα εχω light κομμενα και πειραγμενα 10 στα 11 σε default τρως τοσο bloatware στο κ@λο που το σκεφτεσαι
cpc464 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, leolipop said: https://windowsxlite.com/win11/ Το είχα δοκιμάσει και εγώ σε παλιό pc (έκδοση ghost). Δεν ενθουσιάστηκα. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από cpc464
SoullessRider Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ευχαριστώ την microsoft που άλλη μια φορά με ενημερώνει πως το να έχω καλύτερο pc και νεότερο λειτουργικό είναι καλύτερα..... Κρίμα όμως που ακόμα δεν έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε τα ηλεκτρονικά μας σαν πουκάμισα και μας μαμάει η κυβέρνηση στους φόρους, την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς. Όταν τα παραπάνω αλλάξουν, θα αλλάξω κι εγώ συνήθειες και θα γίνω influenced πρόβατο να με νοιάζει το image μου να δείχνει το ανώτερο οικονομικό μου στάτους 5
TasMan Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εντάξει ρε MS, έχουμε ένα χρόνο ακόμα, σταμάτα να μας πρήζεις! 1
CyanBlue Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Θα δείνει και voucher αναβάθμισης σε νέα συστήματα με τις προδιαγραφές hardware που έθεσε με τα 11άρια? Γιατί η "σκαλισμένη" εγκατάσταση σε "παλαιότερα" συστήματα δεν παρέχει ασφάλεια. Ας περιμένουμε λίγο, αναβαθμίζουμε όταν θα βγουν τα 12άρια που θα ανιχνεύουν μέχρι και... τι φάγαμε χθες από το fingertip sensor που μάλλον θα απαιτούν... 😄 για το καλό μας πάντα. 1
amigagr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 hour ago, Toper Harley said: Απλά κρατάμε τα 10αρια για ότι μη ασφαλές κ για δουλειές που θέλουν έξτρα ασφάλεια πετάμε μια έκδοση Linux με dual boot... Problem solved αν το κανει κανεις αυτο παρε με τηλεφωνο. 1 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δοκίμασα τα 11ρια για μισή μέρα και ξαναγύρισα στα 10. Αν έχεις συνηθίσει κάτι στο οποίο περνάς αρκετές ώρες την ημέρα δεν το αλλάζεις έτσι απλά 4
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Για σωστο Τσουρέκι πρεπει να το βγαζει σε καθε εκκινηση και update do more cooking with windows 11 AI snapshots Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Mhlogiatros 1
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Με βολεύει το upgrade, δηλαδή όχι καθαρή εγκατάσταση. Έχω πολλά μουσικά προγράμματα σύγχρονα τα περισσότερα και παιχνίδια. Να προχωρήσω γιατί θέλω να αποφύγω το format ή να το κάνω? Ευχαριστώ.
cpc464 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 20 minutes ago, cos_dr2 said: Να προχωρήσω γιατί θέλω να αποφύγω το format ή να το κάνω? Ευχαριστώ. Καλύτερα κάνε ένα image τον δίσκο πρωτού κάνεις οτιδήποτε, και ας είναι αχρείαστο. 3 hours ago, mindreader said: Αφου ο υπολογιστης δεν σηκωνει τα 11αρια, πως θα γινει η αναβαθμιση; Το λέει το άρθρο, βάζεις το χέρι στην τσέπη. 4 hours ago, Crash24 said: Τα Windows 11 υποστηρίζονται μόνο σε επεξεργαστές που κυκλοφόρησαν από το 2018 και μετά, γεγονός που εξηγεί γιατί οι προειδοποιήσεις επικεντρώνονται στην αγορά νέου υπολογιστή αντί για απλή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος. Εκατομμύρια υπάρχουσες συσκευές δεν μπορούν επίσημα να αναβαθμιστούν στα Windows 11. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα