Fanari Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Έχω σύνδεση με Vodafone και θέλησα να χρησιμοποιήσω το Fritzbox 5530 για απευθείας σύνδεση με οπτική ίνα, χωρίς την παρεμβολή του Modem της Nokia. Ο τεχνικός μου είπε ότι η σύνδεση γίνεται μόνο μέσω Modem Nokia- Ethernet - wan, πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο. Μήπως υπάρχει συνδρομητής Vodafone που να έχει συνδεθεί απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτό το Modem;;;
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, Fanari said: Έχω σύνδεση με Vodafone και θέλησα να χρησιμοποιήσω το Fritzbox 5530 για απευθείας σύνδεση με οπτική ίνα, χωρίς την παρεμβολή του Modem της Nokia. Ο τεχνικός μου είπε ότι η σύνδεση γίνεται μόνο μέσω Modem Nokia- Ethernet - wan, πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο. Μήπως υπάρχει συνδρομητής Vodafone που να έχει συνδεθεί απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτό το Modem;;; δεν γινεται.για να παιξεις με αλλο ftth router πρεπει ο παροχος να περασει το id του δικου σου ftth router. δεν το κανει.δεν ειναι υποχρεωμενος.αν δεν γινει αυτο δεν θα παιξει απλα ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα