Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ποτε θα σταματησει να υπαρχει το voucher μπας και γυρισουμε τις τιμες λιγους μηνες ή 1-2 χρονια πισω να μπορεσω να βαλω πιο γρηγορο ιντερνετ σε λογικη τιμη; 

Μακάρι να τα πάρουν όσο το δυνατόν το συντομότερο για να επιστρέψουν οι προηγούμενες τιμές. Γιατί στη τελική τη πληρώνουμε εμείς που έχουμε ήδη fiber και για να πάρουμε μεγαλύτερες ταχύτητες πρέπει να πληρώσουμε περισσότερα από ότι 2 μήνες πριν.

5 ώρες πριν, Thresh είπε

Πριν 1.5 χρόνο όμως η Nova δεν έδινε πακέτα άνω των 200Mbps σε περιοχές εκτός των δικών της, για την ακρίβεια μέχρι πριν τον Σεπτέμβριο.

Δεν έδινε γιατί δεν ήθελε, η Vodafone έδινε και οι τιμές ήταν φθηνότερες από τις σημερινές (χωρίς voucher).

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, aypnia said:

Δεν έδινε γιατί δεν ήθελε, η Vodafone έδινε και οι τιμές ήταν φθηνότερες από τις σημερινές (χωρίς voucher).

Ναι προφανώς, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να τα δίνει στα ίδια χρήματα όταν θα έχει επιπλέον κόστος το "ενοίκιο" που θα πληρώνει στον άλλο πάροχο...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι προφανώς, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να τα δίνει στα ίδια χρήματα όταν θα έχει επιπλέον κόστος το "ενοίκιο" που θα πληρώνει στον άλλο πάροχο...

Τη περιοχή μου τη καλύπτει η cosmote και για 500αρα από 200αρα η vodafone που προφανώς θα την έπαιρνε από τη cosmote  μου ζητούσε 37 ευρώ. Τώρα με τα voucher ζητάει 40 ευρώ:)

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, aypnia said:

Τη περιοχή μου τη καλύπτει η cosmote και για 500αρα από 200αρα η vodafone που προφανώς θα την έπαιρνε από τη cosmote  μου ζητούσε 37 ευρώ. Τώρα με τα voucher ζητάει 40 ευρώ:)

H Vodafone παραδόξως έχει κρατήσει σταθερές τις τιμές εδώ κι αρκετό καιρό.

image.jpeg.d30e2fbf6916720efb819c3806c051e7.jpeg

Και πάνε και λίγο πιο κάτω αν έχεις συμβόλαιο κινητής (έχει επιλογή στο site).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Πως θα αυξηθουν οταν η τιμη τωρα ειναι πιο πανω απο οσο ηταν πριν το voucher;

Πριν καπου 1.5 χρονο ειχα τιμη 26 ευρω τα 500Μbps στην περιοχη μου κανονικη επισημη τιμη παροχου με δελτιο τυπου κλπ. Ειχαν 33€ το 1Gbps! Σε αυτα και επιπλεον ενας μηνας δωρο.

Πριν κανενα χρονο το πηγαν 26 για τα 300Mbps, μου ειχαν δωσει και μια προσφορα με 6 μηνες δωρο, αλλα επειδη ημουν σε αλλον παροχο ειπα να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω προστιμο αλλαγης παροχου. Μετα το πηγαν 29€ για τα 300Μbps. Τωρα λεει 29 τα 300 με υπολογισμενο το voucher. ( !!;;; )

Για να καταλαβω, το voucher ειναι μια παροχη-δωρο προς τους παροχους; Νομιζα οτι ειναι μια επιδοτηση προς οφελος του καταναλωτη, λαθος το καταλαβα;

Δεν προκειται λοιπον ΤΩΡΑ να βαλω γρηγοροτερο ιντερνετ απο αυτο που εχω αφου θα πρεπει να πληρωσω πολυ περισσοτερο απο οσο δινω αλλα και απο οσο χρεωνοταν το ιδιο πραγμα παλιοτερα. Με ποιον τροπο λοιπον θα αυξηθουν οι ταχυτητες με αυτη την "επιδοτηση"; Μπροστα παμε ή μηπως αντιθετα;

Καλέ μου φίλε , στην Ελλάδα ζούμε και δυστηχως όλα μα όλα είναι έτσι. Ένας τρόπος για να δωθεί περισσότερο χρήμα στους παρόχους. Μέχρι χθες τα τέλη σύνδεσης ήταν δωρεάν και ξαφνικά σήμερα , έγιναν 50€. Μέχρι πριν λίγο καιρό (02/23) το 300mbps στην cosmote κόστιζε 34.9 , μετά τις φήμες για voucher πήγε στα 37.9 και ξαφνικά στα 40.9 με το που βγήκε το voucher.

Μήπως και τα black friday δεν είναι έτσι;;; 

Η ιδέα όμως είναι να αυξηθούν οι ταχύτητες του ίντερνετ. Δυστηχως είναι πάρα πάρα πολύ ακριβό το ίντερνετ στην Ελλάδα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, iorant said:

το 300mbps στην cosmote κόστιζε 34.9

Δεν ήταν ποτέ τόσο, ήταν 37.9 και πήγε 40.9 την 1η Αυγούστου.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Thresh είπε

Πριν το voucher είχε 45,90 για όλους η gigabit. Είχα ρωτήσει. Σήμερα μου είπαν ότι τα 39.65 είναι για νέους πελάτες, και η τιμή για μένα για ανανέωση είναι 42 και κάτι. Υπόψιν ότι το συμβόλαιο μου έληξε πριν 10 μέρες. Για 100 vdsl πληρώνω 26,7 και μου κάνανε προσφορά ανανέωσης στα 29 και κάτι. Και φυσικά δεν υπήρχαν τέλη ενεργοποίησης πουθενά. Άρα δεν είναι και τόσο αθώοι και αυτοί. 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, dj_takis said:

Πριν το voucher είχε 45,90 για όλους η gigabit. Είχα ρωτήσει. Σήμερα μου είπαν ότι τα 39.65 είναι για νέους πελάτες, και η τιμή για μένα για ανανέωση είναι 42 και κάτι. Υπόψιν ότι το συμβόλαιο μου έληξε πριν 10 μέρες. Για 100 vdsl πληρώνω 26,7 και μου κάνανε προσφορά ανανέωσης στα 29 και κάτι. Και φυσικά δεν υπήρχαν τέλη ενεργοποίησης πουθενά. Άρα δεν είναι και τόσο αθώοι και αυτοί. 

Παράξενο γιατί το site του Gigabit Voucher δείχνει 2 τιμές στην 1000αρα.

Μία για αυτούς που θα πάνε από DSL (39.65) και μια γι' αυτούς που είναι ήδη σε FTTH 100 (37.57) μιας και δεν χρεώνουν σε αυτό τέλος ενεργοποίησης....

5.jpg.b029b75fb012fed30d2b28f6bbcd721f.jpg

Σηκώνει καταγγελία αυτό.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Παράξενο γιατί το site του Gigabit Voucher δείχνει 2 τιμές στην 1000αρα.

Μία για αυτούς που θα πάνε από DSL (39.65) και μια γι' αυτούς που είναι ήδη σε FTTH 100 (37.57) μιας και δεν χρεώνουν σε αυτό τέλος ενεργοποίησης....

5.jpg.b029b75fb012fed30d2b28f6bbcd721f.jpg

Σηκώνει καταγγελία αυτό.

Να σου πω κάτι; Δεν μπλέκω. Αλλάζω αύριο ή Nova ή cosmote, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές την κοπανάω και ας είναι και εις βάρος μου. Και μου το επιβεβαίωσαν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι ότι είναι έτσι οι τιμές. Στην πρώτη κιόλας που μίλησα της είπα ότι πριν το voucher δεν υπήρχαν τέλη, και μου απάντησε "ε τώρα υπάρχουν."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ktikti είπε

κατανοητο αυτο που λες..

ανανεωση ναι συμφωνω αλλα εγω δεν ειχα ποτε  υφιστάμενη σύνδεση FTTH

ναι και ειναι προϋπόθεση να ΜΗΝ έχεις υφιστάμενη 1gbps οπότε μια χαρά. 

ακυρώνεται το 24άρι και ανανεώνεις (24 μήνες όχι όσο το υπόλοιπο των μηνών απο το 24άρι)  σε FTTH στην ταχύτητα που σου επιτρέπει το voucher (δες το θέμα πέρασαν μέρες που το διάβασα οπότε δεν ξέρω για ποιες ταχύτητες ισχύει απο έξω) 

σίγουρα δίνουν για 1gbps 

Απο εκει και πέρα πρέπει όμως να έχεις πρόσβαση εσύ FTTH , πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τζάμπα ειναι. 

1 ώρα πριν, Thresh είπε

H Vodafone τον ιούνιο του 2024
image.png.5cedd42c271ca4f2894f29337fab62cd.png

Η έκπτωση με το voucher 

image.png.f6b9be3d0c301b69a8c0c8cc1f264db8.png

1 ευρώ έκπτωση στα 300 και 500 και γύρω στα 6 στο γκιγαμπίτ :P 

έπρεπε να βάλουν και "black friday" tag δεξιά αριστερά στην σελίδα  για να κολλάει και το "μπράβο είσαι Έλληνας"  :P 

Στην ελλάδα αντι να πέφτουν οι τιμές για το ιντερνετ όσο πάμε στο μέλλον μεγαλώνουν :P  καθώς και όλα τα άλλα επίσης πχ σουπεραρκετ ΡΕΥΜΑ (καλά έχει να πέσει πολύ μαύρο κλάμα ακόμη ΟΤΕ, ΟΣΕ λιμάνια κτλ δεν κατάλαβε ο μέσος έλληνας την ζημιά επειδή δεν ήταν άμεση στο πετσί του η ΔΕΗ όμως πονάει και θα πονέσει ΠΟΛΥ παραπάνω ακόμη... ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, dj_takis said:

Να σου πω κάτι; Δεν μπλέκω. Αλλάζω αύριο ή Nova ή cosmote, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές την κοπανάω και ας είναι και εις βάρος μου. Και μου το επιβεβαίωσαν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι ότι είναι έτσι οι τιμές. Στην πρώτη κιόλας που μίλησα της είπα ότι πριν το voucher δεν υπήρχαν τέλη, και μου απάντησε "ε τώρα υπάρχουν."

Δεκτό, δεν διαφωνώ...

13 minutes ago, Dr_Pepper said:

1 ευρώ έκπτωση στα 300 και 500 

Συγκρίνεις διαφορετικά προγράμματα. Στις τιμές Ιουνίου το screenshot έχει 100 και 300Mbps, όχι 300 και 500...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεκτό, δεν διαφωνώ...

Συγκρίνεις διαφορετικά προγράμματα. Στις τιμές Ιουνίου το screenshot έχει 100 και 300Mbps, όχι 300 και 500...

ναι αυτό δεν το πρόσεξα αλλά η διαφορά ειναι ίδια με το 1gbps δηλαδή τα 300άρια μεταξύ τους έχουν 6,6 ευρώ  διαφορά και τα γκίγκα 6.6 ενώ θα έπρεπε να έχουν 8,33 (200/24)

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Dr_Pepper said:

ναι αυτό δεν το πρόσεξα αλλά η διαφορά ειναι ίδια με το 1gbps δηλαδή τα 300άρια μεταξύ τους έχουν 6,6 ευρώ  διαφορά και τα γκίγκα 6.6 ενώ θα έπρεπε να έχουν 8,33 (200/24)

Ναι, από την στιγμή που χρεώνουν το τέλος ενεργοποίησης γι' αυτούς που "έρχονται" από DSL στο FTTH. Γι' αυτούς που είναι ήδη σε FTTH (100αρα) είναι λίγο μεγαλύτερη η έκπτωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι, από την στιγμή που χρεώνουν το τέλος ενεργοποίησης γι' αυτούς που "έρχονται" από DSL στο FTTH. Γι' αυτούς που είναι ήδη σε FTTH (100αρα) είναι λίγο μεγαλύτερη η έκπτωση.

Αφού λέει χωρίς τέλος ενεργοποίησης (τώρα όχι στα παλιά στοιχεία ) 

image.png.b1ce2b42f771a03011ba8450b37313d2.png

και κάτι άλλο που δεν είχα παρατήρησα όσο αφορά τα παλιά στοιχεία ειναι ότι ένα μηνα μετά τον ιούλιο του 24 είχαν πέσει οι τιμές κατα 1 ευρώ περίπου

image.png.18f00401a3de3a5cb1db2bd8684f0ccf.png

άρα η διφορά με τις σημερινές + voucher για τα 300άρια και για το γκιγκαμπίτ ειναι 5,25 ευρώ (αντί για 8,33) 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Dr_Pepper said:

Αφού λέει χωρίς τέλος ενεργοποίησης (τώρα όχι στα παλιά στοιχεία ) 

Και μέσα στην παρένθεση λέει ότι επιδοτείται από το κουπόνι. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...