manolis940 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, misterman είπε Κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω.Οπως το παλικάρι που πόσταρε πριν από μένα,στο συμβόλαιο που του έστειλαν δεν έχουν περασμένη την έκπτωση. Εγώ θα έκανα την εξής κίνηση θα τους ζητούσα γραπτώς να μου στείλουν το πως αυτά τα 30€ θα γίνουν 24€. Κάνε το έστω και στο chat το οποίο έχω την εντύπωση ότι στο τέλος σου στέλνει και την συνομιλία στο email η αλλιώς μπορείς να κάνεις ένα printscreen το απόκομα που σου λένε έτσι ώστε να το έχεις για μελλοντική χρήση σε περίπτωση που θέλεις να καταγγείλεις την σύμβαση.
misterman Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Το δέχθηκα φίλε μου.Σημειωσα ονοματεπώνυμο υπαλληλου,ώρα κλησης,ημερομηνια,τηλ επικοινωνιας,ποσό συνδρομής και τα κράτησα,αχρειαστα να είναι.
Kostas Savvidis Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, misterman είπε Το δέχθηκα φίλε μου.Σημειωσα ονοματεπώνυμο υπαλληλου,ώρα κλησης,ημερομηνια,τηλ επικοινωνιας,ποσό συνδρομής και τα κράτησα,αχρειαστα να είναι. H τιμή που φαίνεται στο συμβόλαιο σου είναι χωρίς το voucher, για αυτό καλό είναι να αποθηκεύσεις το email που σου έστειλε η νοβα με το ακριβές ποσό της προσφοράς που σου έκανε με το voucher. Το συμβόλαιο που μας στέλνουν δεν επιδέχεται καμιά τροποποίηση, ή το δέχεσαι ή το απορρίπτεις.
misterman Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Η τελική προσφορά ήταν προφορική αλλά κάναμε μαζί όλη την διαδικασία για το voucher το οποίο εγκρίθηκε.Γράφει και στο συμβόλαιο ότι όντως το ποσό είναι χωρίς το voucher.
Kostas Savvidis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 16 ώρες πριν, misterman είπε Η τελική προσφορά ήταν προφορική αλλά κάναμε μαζί όλη την διαδικασία για το voucher το οποίο εγκρίθηκε.Γράφει και στο συμβόλαιο ότι όντως το ποσό είναι χωρίς το voucher. Σε εμένα στο email που μου έστειλαν με το συμβόλαιο έγραφαν και το ακριβές ποσό της προσφοράς.
misterman Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Δε μου ήρθε ποτέ email και σε όλες τις ανανεώσεις που κανω(vodafone,cosmote tv,παλιότερα nova)οι συμφωνίες είναι προφορικές + το συμβόλαιο.Απο τη στιγμή που στο συμβόλαιο δε γίνεται να εμπεριέχεται το voucher πιστεύω ότι είμαι οκ,οριστικά θα φανεί όταν περαστεί η οπτική ίνα σε ένα μήνα το πολύ.
-yorgi- Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 5/3/2025 στις 10:50 ΠΜ, Kostas Savvidis είπε Σε εμένα στο email που μου έστειλαν με το συμβόλαιο έγραφαν και το ακριβές ποσό της προσφοράς. Ουάου. Υπάρχει εταιρεία που δίνει με 20€ & 300άρα ταχύτητα & απεριόριστη ομιλία (?)
manolis940 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, -yorgi- είπε Ουάου. Υπάρχει εταιρεία που δίνει με 20€ & 300άρα ταχύτητα & απεριόριστη ομιλία (?) Προφανώς με επιδότηση απ' το κράτος για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά αυτό θα αλλάξει. Ακόμη βέβαια και έτσι η Cosmote στην περιοχή μου μου δίνει την ADSL με 2 κανάλια φωνής σχεδόν 40€ που παίζει να είναι η αρχική του παραπάνω προγράμματος 😥
-yorgi- Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, manolis940 είπε Προφανώς με επιδότηση απ' το κράτος για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά αυτό θα αλλάξει. Ακόμη βέβαια και έτσι η Cosmote στην περιοχή μου μου δίνει την ADSL με 2 κανάλια φωνής σχεδόν 40€ που παίζει να είναι η αρχική του παραπάνω προγράμματος 😥 Μα ναι, για τις τιμές μετά την αφαίρεση του voucher μιλάμε. Η Cosmote η ακριβότερη είναι. & νόμιζα πως φτηνότερες είναι Inalan στην Αθήνα & HCN στην Θεσσαλονίκη, μέχρι που είδα την δημοσίευση του φίλου Kostas Savvidis. Αν θέλει ας μας διαφωτίσει σχετικά.
Kostas Savvidis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 ώρες πριν, -yorgi- είπε Μα ναι, για τις τιμές μετά την αφαίρεση του voucher μιλάμε. Η Cosmote η ακριβότερη είναι. & νόμιζα πως φτηνότερες είναι Inalan στην Αθήνα & HCN στην Θεσσαλονίκη, μέχρι που είδα την δημοσίευση του φίλου Kostas Savvidis. Αν θέλει ας μας διαφωτίσει σχετικά. Aυτή ήταν μια προσωπική προσφορά της ΝΟΒΑ προς εμένα γιατί ήμουν ήδη συνδρομητής της σε adsl για πολλά χρόνια με χαμηλή τιμή συμβολαίου (17 ευρώ). Αν πας στο site της θα βρεις τις fixed τιμές που δίνει για fiber ή μπορείς να ζητήσεις κάποια καλύτερη προσφορά μέσω τηλεφώνου. Πάντως είναι γνωστό πως η cosmote είναι η πιο ακριβή εταιρία. 1
Havik Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Λίγο off topic, μπορουν να αντικατασταθούν τα καλώδια του τηλεφώνου με οπτική στα κανάλια μέσα στον τοίχο που υπάρχουν ήδη; Πόσο εύκολο είναι και τι ζημιές θα γίνουν; Φαντάζομαι άνοιγμα των κουτιών, στοκαρίσματα και τα λοιπά τα κάνουν αυτοί; Αν θέλω να πάει οπτική στο σαλόνι αλλά και σε άλλο δωμάτιο το καλύπτει το voucher ή απλά την φέρνουν στο πρώτο δωμάτιο που τους βολεύει; Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Havik
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 4 minutes ago, Havik said: Λίγο off topic, μπορουν να αντικατασταθούν τα καλώδια του τηλεφώνου με οπτική στα υπάρχον κανάλια; Πόσο εύκολο είναι και τι ζημιές θα γίνουν; Φαντάζομαι άνοιγμα των κουτιών, στοκαρίσματα και τα λοιπά τα κάνουν αυτοί; Αν θέλω να πάει οπτική στο σαλόνι αλλά και σε άλλο δωμάτιο το καλύπτει το voucher ή απλά την φέρνουν στο πρώτο δωμάτιο που τους βολεύει; Επιτοίχια γίνεται η δουλειά με κανάλια, άντε στην καλύτερη με την "αόρατη" (see through) οπτική που δεν φαίνεται εύκολα. Πολύ δύσκολα θα δεχτούν μέσα από τα κανάλια κι αμφιβάλω ότι θα κάνουν μερεμέτια μετά. 1
-yorgi- Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 9:07 ΠΜ, Kostas Savvidis είπε Aυτή ήταν μια προσωπική προσφορά της ΝΟΒΑ προς εμένα γιατί ήμουν ήδη συνδρομητής της σε adsl για πολλά χρόνια με χαμηλή τιμή συμβολαίου (17 ευρώ). Αν πας στο site της θα βρεις τις fixed τιμές που δίνει για fiber ή μπορείς να ζητήσεις κάποια καλύτερη προσφορά μέσω τηλεφώνου. Πάντως είναι γνωστό πως η cosmote είναι η πιο ακριβή εταιρία. Αν κάνει τέτοιες προσφορές για να κρατήσει τους πελάτες της, τότε μπράβο της. Από την άλλη, Cosm-ote & Vodafone, με τις οποίες έχω ως τώρα συνεργαστεί, δεν είδα να καταβάλλουν καμία προσπάθεια ως προς αυτό, μάλλον το αντίθετο. Χωρίς έστω κάποιου είδους αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αυξήσεις πάνω στις αυξήσεις. 1
sthenelos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απ τη βονταφον μου εστειλαν προσφορα και η συμβαση γραφει περιπου 34 ευρω, ενω το σωμα του email 27. Επίσης έχει τέλος ενεργοποίησης. Δεν δεχτηκαν να τροποποιήσουν τη σύμβαση για να γράφει το σωστό ποσό. Μέσα η σύμβαση δεν αναφέρει τίποτα για το voucher. Φυσικά και δεν δεχτηκα να υπογράψω και θα πάω σε άλλο πάροχο. Και αν δεν υπάρχει άλλος που να είναι σωστός, ας χάσω το voucher. Τι είν' αυτοί ρε! Επεξ/σία 16 Απριλίου από sthenelos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 33 minutes ago, sthenelos said: Απ τη βονταφον μου εστειλαν προσφορα και η συμβαση γραφει περιπου 34 ευρω, ενω το σωμα του email 27. Επίσης έχει τέλος ενεργοποίησης. Δεν δεχτηκαν να τροποποιήσουν τη σύμβαση για να γράφει το σωστό ποσό. Μέσα η σύμβαση δεν αναφέρει τίποτα για το voucher. Φυσικά και δεν δεχτηκα να υπογράψω και θα πάω σε άλλο πάροχο. Και αν δεν υπάρχει άλλος που να είναι σωστός, ας χάσω το voucher. Τι είν' αυτοί ρε! Δεν είμαι σίγουρος, αλλά παίζει κι οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα