Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 14 minutes ago, vaggos88 said: Αυξησαν κατα πολυ τον τιμοκαταλογο 1 μηνα πριν το voucher. +3 ευρώ πήγε στις 31 Ιουλίου, αρκετά πριν το Νοέμβριο που άρχισε το voucher.
djuan1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 11 hours ago, Thresh said: Δεν πρέπει να είναι πάνω από 100Mbps όμως, άρα θα πρέπει να κάνεις και downgrade για κάμποσο χρονικό διάστημα ή να αλλάξεις πάροχο και να πας σε 100Mbps και μετά κουπόνι. Δύσκολο να γίνει αυτό, δε νομίζω να αντέξω με 100αρα σύνδεση. 10 hours ago, vaggos88 said: Τι πληρωνεις τωρα για το 1gbps? Μη νομίζεις οτι γλυτώνεις και του κόσμου τα λεφτα με το voucher. Αυξησαν κατα πολυ τον τιμοκαταλογο 1 μηνα πριν το voucher. 10 hours ago, Thresh said: +3 ευρώ πήγε στις 31 Ιουλίου, αρκετά πριν το Νοέμβριο που άρχισε το voucher. 49,90€ αρχικά που έγινε 50,90€ και τώρα 48,48€.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δοκίμασε φορητότητα σε άλλον, καλώς ή κακώς η Cosmote είναι η ακριβότερη. 1
endeka Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Με πηραν χτες τηλεφωνο για Nova FTTH 300, 19 ευρω το μηνα με voucher. Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο ; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου On 24/01/2025 at 13:18, endeka said: Με πηραν χτες τηλεφωνο για Nova FTTH 300, 19 ευρω το μηνα με voucher. Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο ; Αν είναι σε περιοχή Nova, δεν είναι περίεργη η τιμή.
kxtsao Δημοσ. Σάββατο στις 08:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:36 μμ γνωρίζει κάποιος πόσο διαρκεί η αποδέσμευση voucher κουπονιού και ακύρωση αίτησης από την κοσμοτέ? έχει 10 ημέρες που έχω προβεί σε αυτή την κατάσταση και δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη
gkapetanos Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Αντιμετωπίζω τον εξής παραλογισμό: Έχω σύνδεση full fiber 100 mbps στη vodafone. Έβγαλα κουπόνι για gigabit voucher με σκοπό να το χρησιμοποιήσω για αναβάθμιση σε 300 mbps, με αρχική τιμή 34.19 (34.19 - 200 ευρω voucher / 24 μήνες = 25.85 ευρώ μετά την επιδότηση όπως αναγράφεται στο govgr και στην ιστοσελίδα της vodafone. (για αναβάθμιση από υφιστάμενη σύνδεση δεν υπάρχει το κόστος εγκατάστασης 50 ευρώ που αφαιρείται από το voucher) Επικοινωνώ τηλεφωνικά για αναβάθμιση και λέει η αρχική τιμή του πακέτου είναι 36.67 ευρώ/μήνα όπως και γράφεται στο μήνυμα για επιβεβαίωση συμβολαίου που μου έστειλαν. Σε επόμενες επικοινωνίες αγνοούν οτιδήποτε πω για τις τιμές που οι ίδιοι διαφημίζουν και απαντούν ότι "φροντίζουν να εξασφαλίζουν για εμάς τη μεγαλύτερη έκπτωση". Σημείωση ότι η διαφορά μεταξύ της αναγραφόμενης τιμής (34.2) και της προσωποποιημένης σε εμένα (36.67) είναι το κόστος της επιπρόσθετης υπηρεσίας secure net (2 ευρώ * 1.24 φπα= 2.48) η οποία φυσικά με διαβεβαιώνουν ότι είναι δωρεάν στο συμβόλαιό μου. Πώς γίνεται να είναι τόσο καραγκιόζηδες; Κάνω κάπου λάθος ή απλώς κάνουν αυξήσεις λόγω του voucher; Πώς πιέζω για να μου δώσουν την κανονική τιμή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ 29 minutes ago, gkapetanos said: Πώς γίνεται να είναι τόσο καραγκιόζηδες; Κάνω κάπου λάθος ή απλώς κάνουν αυξήσεις λόγω του voucher; Πώς πιέζω για να μου δώσουν την κανονική τιμή; Δοκίμασε σε διαφορετικές ώρες και μέρες μέχρι να πέσεις στον κατάλληλο του εμπορικού τμήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα