Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, POUARO said:

Δηλαδή επιδοτούνται οι παροχοι   με το κουπόνι μας,  με ποσό σύμφωνα με το κόστος που παρουσιάζουν, και εμείς γλυτώνουμε 2 € τον μήνα για 2 χρόνια ?????? .   Ωραία μπιζνα!!!

Γιατί αν έβγαζες το Smart Readiness πριν μερικούς μήνες δεν θα το έπαιρνε ο εγκατάστάτης? Δεν πιστεύω να νόμιζες ότι θα τα έπαιρνες εσύ και θα σου έκανε και δωρεάν την εγκατάσταση ο πάροχος...

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2024 στις 8:06 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Αφού λέει χωρίς τέλος ενεργοποίησης (τώρα όχι στα παλιά στοιχεία ) 

image.png.b1ce2b42f771a03011ba8450b37313d2.png

και κάτι άλλο που δεν είχα παρατήρησα όσο αφορά τα παλιά στοιχεία ειναι ότι ένα μηνα μετά τον ιούλιο του 24 είχαν πέσει οι τιμές κατα 1 ευρώ περίπου

image.png.18f00401a3de3a5cb1db2bd8684f0ccf.png

άρα η διφορά με τις σημερινές + voucher για τα 300άρια και για το γκιγκαμπίτ ειναι 5,25 ευρώ (αντί για 8,33) 

Εγώ με υφιστάμενη 100mbs, μου είπε για 300plus 33.35 με το voucher. Μόνο για νέες συνδέσεις αυτές οι τιμές. Λαμόγια

Επεξ/σία από calico
Δημοσ.
1 ώρα πριν, calico είπε

Εγώ με υφιστάμενη 100mbs, μου είπε για 300plus 33.35 με το voucher. Μόνο για νέες συνδέσεις αυτές οι τιμές. Λαμόγια

Αν κάνεις καμιά φορητότητα θ' αλλάξουν τροπάριο. Με σύνδεση στα 100 χαλκό κι εγώ, ζήτησα τιμή για gigabit με το voucher μαζί, και από 39 που το έχουν στο site μου είπαν 42, για εμένα. Έκανα φορητότητα σε cosmote και με πήραν για να μου το δώσουν στα 32 ΧΩΡΙΣ το voucher, γιατί το "έκαψα"  μου είπαν αφού το έδωσα στην cosmote. Και επειδή θα υπάρξει πέναλτι αν ξαναγυρίσω σε αυτούς από την cosmote, μου καλύπτουν και 100 ευρώ από το πέναλτι. Δηλαδή δεν μπορούσαν να μου το δώσουν 3 ευρώ πιο φθηνά αρχικά, αλλά μπορούσαν να μου πιστώσουν 100 ευρώ για το πέναλτι, και να μου το αφήσουν 10 ευρώ πιο φθηνά από την αρχική "προσφορά" τους. Ότι να 'ναι.

Φυσικά δεν μπήκα καν στον κόπο. Παραμένω cosmote και περιμένω ενεργοποίηση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτα που λένε ότι δίνουν fiber to home ,τελικα δεν τα δίνουν, με 500 κατω και 50 πανω απο voucher εταιρια nova,δεν κρατησε πανω απο μια εβδομαδα και το download εγινε απο 490-501 σε 479-481 και το upload καρφωμενο στα 50 πηγε στα 25 και αυτο έγινε μετα απο 2 restart του ρουτερ. Α ρε τι πληρωνουμε,αιντε να δω τι θα μου πουν.

Επεξ/σία από Ioannis12567890
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Ioannis12567890 said:

Α ρε τι πληρωνουμε,αιντε να δω τι θα μου πουν.

Κάτι έχει ξεσκιστεί στη Nova σε όλους τους 500ρηδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler
Για αναβάθμιση υφιστάμενων συνδέσεων Vodafone Full Fiber 100 σε ταχύτητες Full Fiber 300 Mbps, 500 Mbps ή 1 Gbps, δεν εφαρμόζεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης
και αποδίδεται επιδότηση Gigabit (8,33€ /μήνα) στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

image.png.80d31f06fedd7b8ac9ab966c90184019.png

Για ήδη πελάτες της voda 34.55€ - 8.33€ = 26.22€ FTTH 300

34.55€ χ 24 =829.2€

829,2 - 200€. = 629.2€ (24 μήνες).

Nova 29€

29€ χ 24 = 696€ (24 μήνες).

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
9 ώρες πριν, calico είπε

Εμένα μου την έδωσε στα 24,31.  Απλα επειδή έχω Vodafone TV και θα πληρώσω πέναλτι θα περιμένω και 1.5 μήνα να λήξει το συμβολαιο μιας και δεν τη θέλω τη τηλεόραση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/12/2024 στις 4:38 ΜΜ, Ioannis12567890 είπε

Α συμβαινει και σε αλλους;μαλιστα,καταλαβα <καλη εταιρια>,σε ευχαριστω για την απαντηση-ενημέρωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει το κουπόνι το πήραμε , αίτηση κάναμε για να πάμε από την πεθαμένη χάλκινη 24αρα που στην καλύτερη ήταν 10mbps με 50-60ms και μοναδική επιλογή εδώ και 16 χρόνια στην περιοχή και ζητήσαμε αναβάθμιση σε 300 (31.65 μήνα). Το κουπόνι δεσμεύθηκε αλλά καμία φωνή και ακρόαση από τον ΟΤΕ. Αίτηση τέλη Νοεμβρίου έγινε. Εντομεταξυ εξαφανίστηκε και η εξέλιξη του αιτήματος μέσα από το app της κόσμοτε.  Εγκατάσταση στην πολυκατοικία είναι διαθέσιμη εδώ και μερικούς μήνες. Έχετε και αλλού τέτοια θέματα; ή μόνο η περιοχή μας έχει πρόβλημα;

Επεξ/σία από iorant
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Wind πλήρωνα για ADSL κάπου 30€, αν θυμάμαι σωστά, μου έδιναν απεριόριστα σταθερά αλλά όχι απεριόριστα κινητά και όταν ζήτησα απεριόριστα κινητά και έβαλα FTTC 100/10, πήγε στα 34-35€ και μου είχαν δώσει στο προηγούμενο συμβόλαιο δωρεάν για 2 χρόνια EON TV, οπότε το είχα συνεχίσει στα 34€ για ακόμα 2 χρόνια.

Στις 13/01 λήγει το συμβόλαιο, πήγα σε κατάστημα και του λέω του υπάλληλου σε αυτή την τιμή 34-35€, υπάρχει το FTTH στα 300 mbps και με το voucher μειώνεται ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν το υποστηρίζετε ακόμα εκεί που μένω, γίνεται να μειώσουμε την τιμή στα 29€ που είναι η 100/10;Και λέει, εμείς στο κατάστημα δεν κάνουμε προσφορές, καλέστε στο 13800.Αυτή η τιμή είναι επειδή έχετε και EON TV.Του απάντησα ότι η τιμή ήταν ήδη στα 34€ χωρίς την TV και μου έδωσαν εδώ στο κατάστημα ως προσφορά την Nova TV. Αααα... λέει για να πέσει στα 29€, θα πρέπει να κόψουμε την TV.

Οπότε υπέγραψα αίτηση διακοπής της EON TV, θα πληρώσω ακόμα 2 λογαριασμούς στα 34€ και μετά θα συνεχίσει το συμβόλαιο στα 29€ για 2 χρόνια.Δεν μου ζήτησε να υπογράψω για το νέο συμβόλαιο, υποτίθεται ότι το κανόνισε αυτός.

Ο τύπος ήταν ψυχρός, του στυλ Εεε... τι ψάχνεις να βρεις τώρα, δεν είσαι ικανοποιημένος;

Ευτυχώς πιάνω 100/10, λογικά θα παίρνω απο κοντινή καμπίνα.

Τώρα αν κάποια στιγμή βάλουν οπτική ίνα, θα το σκεφτώ για FTTH 300 mbps, λογικά θα γίνεται αναβάθμιση, αλλά θα μετρήσει το συμβόλαιο πάλι απο την αρχή για 2 χρόνια;

Με παίρνουν τηλέφωνο απο σταθερό της Nova εδώ και 2-3 ημέρες για προσφορά, αλλά έχω μπλοκάρει άγνωστους αριθμούς.Επειδή χθές το απόγευμα έκανα την διακοπή την EON TV, με καλούν από σήμερα και απο το 13800, δεν έχω απαντήσει.Τι προσφορά να μου κάνουν;Για τίποτα κινητά Nova και για EON TV;Ζήτημα να είδα TV 15-20 φορές στα 2 χρόνια, έψαχνα να βρώ κάποια καλή ταινία και έβγαζε ταινίες του 2005.Αθλητικά δεν βλέπω, ούτε παιδικά χρειάζομαι.

Τσέκαρα και την τιμή του ΟΤΕ, πιο ακριβά το έχουν, 38.96€ και 32.71€ με voucher την 300/150.Εβαλα την διεύθυνσή μου, και όταν πατάω έλεγχο δεν μου βγάζει αποτέλεσμα αν υπάρχει υποστήριξη.Στην Nova έχουν την 300/150 στα 35.56€ και 27.22€ με voucher.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, AntiCambeR said:

λογικά θα γίνεται αναβάθμιση, αλλά θα μετρήσει το συμβόλαιο πάλι απο την αρχή για 2 χρόνια;

Yeap.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...