Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Thresh said:

Κάπως πρέπει να μπει μέσα στο διαμέρισμα, αναγκαστικά τρύπημα κι αν το θες σε συγκεκριμένο δωμάτιο, ακόμα περισσότερα τρυπήματα...

Βάζουν νέα πρίζα τηλεφώνου δλδ;

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, VaggD said:

Βάζουν νέα πρίζα τηλεφώνου δλδ;

Ναι μπαίνει επιτοίχια πρίζα οπτικής ίνας.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, VaggD said:

Ο ορισμός του Fiber to the home!

Δεν γίνεται αλλιώς το FTTH. 

Αν ήταν FTTB θα πήγαινε κάπου στο υπόγειο/ισόγειο και μετά με χαλκό (UTP) στο διαμέρισμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Thresh said:

Δεν γίνεται αλλιώς το FTTH. 

Αν ήταν FTTB θα πήγαινε κάπου στο υπόγειο/ισόγειο και μετά με χαλκό (UTP) στο διαμέρισμα.

Προφανώς, απλά δεν πίστευα ότι θα το ζήσουμε! Εφόσον μιλάμε για πραγματικό FTTH  θα πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για τον πάροχο;

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, VaggD said:

Εφόσον μιλάμε για πραγματικό FTTH  θα πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για τον πάροχο;

Για ποιο πράγμα?

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, VaggD said:

Εγγύηση ταχύτητας. 

Είναι "εγγυημένη" αλλά δεν υπάρχει κάποια ρήτρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, POUARO είπε

Απο ποια ιστοσελιδα?

Την επίσημη της ΝΟΒΑ, εκεί που έβαλα το τηλέφωνο για να με καλέσουν. Για να καταλάβεις πως έγινε:

Μου είχε έρθει ένα μήνυμα (αφού πήρα voucher) από την ΝΟΒΑ για 300αρα με 26,24 ευρώ. Μου άρεσε σαν τιμή και λέω να πάω να το δείξω στο τοπικό κατάστημα για να προχωρήσουμε, εκεί ήταν τελείως κάθετοι! Δεν κατέβαιναν κάτω από 29 και μου έλεγαν για τιμή χωρίς ΦΠΑ κλπ, οπότε έφυγα.

Έδωσα το τηλέφωνο στην ιστοσελίδα για να διεκδικήσω εκεί αυτή την τιμή. Την άλλη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ένας ευγενικός υπάλληλος και αφού βλέπει το σύστημα , χωρίς να του πω τίποτα εγώ, μου λέει η προσφορά που μπορώ να σας κάνω είναι 23,04, ότι έχετε και τωρα, σας ενδιαφέρει;

Με δωρεάν εγκατάσταση και δωρεάν ενεργοποίηση; Δεν μπορώ να σας κάνω κάτι καλύτερο!

Δεν με χάλασε καθόλου!! Συμφώνησα, μετά είδα ότι υπήρχε και τιμή 21,99 αλλά δεν με πειράζει. Εκείνο που με χάλασε ήταν ότι ήθελα να δώσω πώληση στο ντόπιο κατάστημα αλλά δεν "ίδρωσε" το αυτί τους για προσφορά.

Υγ. Να τονίσω ότι ήμουν "αορίστου" για πάνω από 3 χρόνια με την ίδια τιμή, μπορεί να έπαιξε ρόλο και αυτό.

Επεξ/σία από viman
  • Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Thresh said:

8 minutes ago, Thresh said:

Υπέθεσα ότι σε περίπτωση που η ταχύτητα είναι κάτω από ένα όριο θα υπάρχει έκπτωση στο πάγιο όπως πχ συμβαίνει όταν για τεχνικούς λόγους υπάρχει πρόβλημα με το τηλέφωνο ή ίντερνετ.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω αν το συμβόλαιο μπαίνει σε ισχύ αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ή το κάνουν γαργάρα και αρχίζει από την στιγμή που υπογράφω ;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, VaggD said:

Υπέθεσα ότι σε περίπτωση που η ταχύτητα είναι κάτω από ένα όριο θα υπάρχει έκπτωση στο πάγιο όπως πχ συμβαίνει όταν για τεχνικούς λόγους υπάρχει πρόβλημα με το τηλέφωνο ή ίντερνετ.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω αν το συμβόλαιο μπαίνει σε ισχύ αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ή το κάνουν γαργάρα και αρχίζει από την στιγμή που υπογράφω ;

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Την μέρα ενεργοποίησης αρχίζει το συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, Thresh said:

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Την μέρα ενεργοποίησης αρχίζει το συμβόλαιο.

Ευχαριστώ που  έλυσες τις άπορες μου. Ελπίζω τα συνεργεία να έρχονται μέσα σε μήνα για την εγκατάσταση…

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ινσομνιάτες!!

Όποιος θέλει να συζητήσουμε πρόταση για FTTH Vodafone, είτε εταιρικός πελάτης είτε retail, είτε είναι δικαιούχος του προγράμματος είτε όχι, μπορεί να μου στείλει DM και να συζητήσουμε.

Thanks 🙏 

Δημοσ.

ακομα και σε περιοχη

14 hours ago, nik13pk said:

Καλησπέρα ινσομνιάτες!!

Όποιος θέλει να συζητήσουμε πρόταση για FTTH Vodafone, είτε εταιρικός πελάτης είτε retail, είτε είναι δικαιούχος του προγράμματος είτε όχι, μπορεί να μου στείλει DM και να συζητήσουμε.

Thanks 🙏 

ακομα και σε περιοχη nova ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...