Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 9 hours ago, AntiCambeR said: Αυτή η μείωση για πόσους μήνες είναι; 24 9 hours ago, AntiCambeR said: Εφόσον πληρώνω τώρα 100/10 FTTC 34€ και το συμβόλαιο λήγει τον Ιανουάριο, δεν θα μπορούσα να βάλω έστω FTTH 100 στα 29€ και όταν υπάρχει διαθεσιμότητα να ανέβω στα 200/300 ασχέτως αν είναι σε ισχύ το υπάρχον συμβόλαιο και να κάνω νέο; Δίνει 100αρι FTTH η Nova? Δεν βλέπω κάτι στο site, αυτό που υπάρχει γράφει "έως" άρα είναι VDSL. Αν πας σε FTTH 200αρα χάνεις κουπόνι.
VaggD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Πριν κάνω αίτηση θα ήθελε να επιβεβαιώσω ότι μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μέχρι τον Οκτώβριο του 25;
AntiCambeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Thresh είπε 24 Δίνει 100αρι FTTH η Nova? Δεν βλέπω κάτι στο site, αυτό που υπάρχει γράφει "έως" άρα είναι VDSL. Αν πας σε FTTH 200αρα χάνεις κουπόνι. Στο Fiber 100/10, γράφει μέσω FTTH 100 Mbps η μέσω FTTC έως 100Mbps αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό.Ενώ απο τα 200/20 και μετά, γράφει μόνο για FTTH. Σαν να λέει δηλαδή, ότι υπάρχει FTTH σε 100/10. Η προυπόθεση για το κουπόνι, είναι να μη μην έχεις σύνδεση πάνω απο 100 Mbps.Δηλαδή θα πρέπει να έχω 100/10 FTTH και όχι FTTC που έχω ήδη, για να πάρω το voucher αναβαθμίζοντας απο 200 και πάνω; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από AntiCambeR
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, AntiCambeR said: Δηλαδή θα πρέπει να έχω 100/10 FTTH και όχι FTTC που έχω ήδη, για να πάρω το voucher αναβαθμίζοντας απο 200 και πάνω; Οποιοδήποτε από τα 2 και πρέπει να αναβαθμίσεις απο 250 κι άνω, δλδ 300 μιας και δεν υπάρχουν 250αρια πακέτα γενικότερα στην Ελλάδα. 1
iorant Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Είχα συμβόλαιο στην Nova κάπου στα 29€, είχε λήξει και ανανεώθηκε στα 34€ γιατί είχα προσθέσει απεριόριστα κινητά και σταθερά.Η σύνδεση ήταν πάντα 100/10 FTTC. Με πήραν τηλέφωνο να ανανεώσω στην ίδια τιμή, δεν ανέφεραν για FTTH και τους είπα θα το δω. Στο site έχουν την Fiber 100/10-29€, 200/20-33€, 300/30-33€ χωρίς voucher. Μετά έχουν την 300/30-29€ με voucher/37.34€ χωρίς.Τα επόμενα είναι 500/50+1000/100 με voucher η χωρίς. Σε όλα τα πακέτα με voucher, η διαφορά είναι -8.34€.Αυτή η μείωση για πόσους μήνες είναι; Θα με κάλύπτε πχ η FTTH 200/20 στα 33€, αλλά μου εμφανίζει διαθεσιμότητα μόνο για FTTH 100 στα 29€ η στα 45/50€ με πακέτα EON TV.(Χωρίς επιλογή voucher). Εφόσον πληρώνω τώρα 100/10 FTTC 34€ και το συμβόλαιο λήγει τον Ιανουάριο, δεν θα μπορούσα να βάλω έστω FTTH 100 στα 29€ και όταν υπάρχει διαθεσιμότητα να ανέβω στα 200/300 ασχέτως αν είναι σε ισχύ το υπάρχον συμβόλαιο και να κάνω νέο; Το voucher δίνεται για να αυξηθούν οι ταχύτητες καθώς είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη. Επιδοτεί FTTH (fiber στο σπίτι) και συνδέσεις μεγαλύτερες από 250mbps δηλαδή τα 300 και πάνω. 8.34*24μηνες=200€ . Δηλαδή όσο θα κρατήσει και ένα σου συμβόλαιο Κάποιες εταιρείες προσπαθούν να βάλουν κόστος εγκατάστασης 50€ το οποίο μέχρι πριν ξεκινήσει το voucher ήταν δωρεάν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, iorant είπε Το voucher δίνεται για να αυξηθούν οι ταχύτητες καθώς είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη. Πως θα αυξηθουν οταν η τιμη τωρα ειναι πιο πανω απο οσο ηταν πριν το voucher; Πριν καπου 1.5 χρονο ειχα τιμη 26 ευρω τα 500Μbps στην περιοχη μου κανονικη επισημη τιμη παροχου με δελτιο τυπου κλπ. Ειχαν 33€ το 1Gbps! Σε αυτα και επιπλεον ενας μηνας δωρο. Πριν κανενα χρονο το πηγαν 26 για τα 300Mbps, μου ειχαν δωσει και μια προσφορα με 6 μηνες δωρο, αλλα επειδη ημουν σε αλλον παροχο ειπα να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω προστιμο αλλαγης παροχου. Μετα το πηγαν 29€ για τα 300Μbps. Τωρα λεει 29 τα 300 με υπολογισμενο το voucher. ( !!;;; ) Για να καταλαβω, το voucher ειναι μια παροχη-δωρο προς τους παροχους; Νομιζα οτι ειναι μια επιδοτηση προς οφελος του καταναλωτη, λαθος το καταλαβα; Δεν προκειται λοιπον ΤΩΡΑ να βαλω γρηγοροτερο ιντερνετ απο αυτο που εχω αφου θα πρεπει να πληρωσω πολυ περισσοτερο απο οσο δινω αλλα και απο οσο χρεωνοταν το ιδιο πραγμα παλιοτερα. Με ποιον τροπο λοιπον θα αυξηθουν οι ταχυτητες με αυτη την "επιδοτηση"; Μπροστα παμε ή μηπως αντιθετα; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, matrixxx said: Πριν καπου 1.5 χρονο ειχα τιμη 26 ευρω τα 500Μbps στην περιοχη μου κανονικη επισημη τιμη παροχου με δελτιο τυπου κλπ. Ειχαν 33€ το 1Gbps! Πριν κανενα χρονο το πηγαν 26 για τα 300Mbps, μου ειχαν δωσει και μια προσφορα με 6 μηνες δωρο, αλλα επειδη ημουν σε αλλον παροχο ειπα να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο μου για να μην πληρωνω προστιμο αλλαγης παροχου. Μετα το πηγαν 29€ για τα 300Μbps. Τωρα λεει 29 με υπολογισμενο το voucher. Πριν 1.5 χρόνο όμως η Nova δεν έδινε πακέτα άνω των 200Mbps σε περιοχές εκτός των δικών της, για την ακρίβεια μέχρι πριν τον Σεπτέμβριο. Από την στιγμή που άρχισε και σε περιοχές άλλων, αντικατέστησε τις προηγούμενες τιμές με αυτές χρεώνει όταν είναι αναγκασμένη να μισθώνει ίνες από Cosmote και Vodafone. Ουκ ολίγοι πάντως έχουν αναφέρει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία οι καταναλωτές που είναι σε περιοχές της Nova έχουν χαμηλότερες τιμές ή κάμποσους μήνες δωρεάν πάγια. Υπάρχει πάντως αρκετό μπέρδεμα, εξαιτίας της πολιτικής της με τις διαφορετικές τιμές και την μέχρι πρότινος άρνησή της να παρέχει 300 κι άνω μέσω άλλων υποδομών. 7 minutes ago, matrixxx said: Για να καταλαβω, το voucher ειναι μια παροχη-δωρο προς τους παροχους; Νομιζα οτι ειναι μια επιδοτηση προς οφελος του καταναλωτη, λαθος το καταλαβα; Υποτίθεται προς όφελος του καταναλωτή, αλλά τακτικές τύπου "καταργούμε το δωρεάν τέλος ενεργοποίησης" όπως έκαναν πχ Cosmote και Vodafone, ροκανίζουν τα ποσά της επιδότησης. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν να βγει το voucher τώρα θα είχαμε χαμηλότερες τιμές λιανικής για όλους, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνέχιζε και πάλι να δίνει 300 κι άνω μόνο στις δικές της περιοχές η Nova. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Πιστεύω ότι αν δεν ήταν να βγει το voucher τώρα θα είχαμε χαμηλότερες τιμές λιανικής για όλους, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνέχιζε και πάλι να δίνει 300 κι άνω μόνο στις δικές της περιοχές η Nova. Ποτε θα σταματησει να υπαρχει το voucher μπας και γυρισουμε τις τιμες λιγους μηνες ή 1-2 χρονια πισω να μπορεσω να βαλω πιο γρηγορο ιντερνετ σε λογικη τιμη; Υπαρχει καποια ενημερωση για το ποτε θα σταματησει να δινεται; Ποτε θα καταργηθει; Ελπιζω συντομα! 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Υποτίθεται προς όφελος του καταναλωτή, αλλά τακτικές τύπου "καταργούμε το δωρεάν τέλος ενεργοποίησης" όπως έκαναν πχ Cosmote και Vodafone, ροκανίζουν τα ποσά της επιδότησης. Δεν ειναι μονο αυτο που λες, οπως εγραψα πριν εχω ιδιοκτητο του παροχου, δεν υπαρχει ουτε το ελαχιστο οφελος απο το voucher, οχι ροκανισμα, μηδεν ειναι. Και αν παω 1.5 χρονο πισω ειναι και πολυ ακριβοτερο τωρα μαζι με το v. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, matrixxx said: Ποτε θα σταματησει να υπαρχει το voucher μπας και γυρισουμε τις τιμες λιγους μηνες ή 1-2 χρονια πισω να μπορεσω να βαλω πιο γρηγορο ιντερνετ σε λογικη τιμη; Υπαρχει καποια ενημερωση για το ποτε θα σταματησει να δινεται; Ποτε θα καταργηθει; Ελπιζω συντομα! Άγνωστο, στην 1η φάση δίνουν για 200.000, από τα οποία δεν νομιζω ότι έχουμε ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 100.000. Στην επόμενη θα δώσουν άλλα 100.000 και στις 2 τελευταίες φάσεις 50.000+50.000. Επίσης κάποιος που έβγαλε voucher πχ την προηγούμενη βδομάδα, έχει περιθώριο εξαργύρωσης μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2026... Το διόρθωσαν 31/10/2025. Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο τη Nova και να ζητήσεις προσφορά από την στιγμή που είσαι σε δική της περιοχή?
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2024 στις 10:33 ΠΜ, Thresh είπε Ναι και θα πληρώσεις ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου επειδή κάνεις downgrade... Επιπλέον ζητάνε τελευταία λογαριασμό για να βγει το κουπόνι, άρα θα πρέπει να περιμένεις και κάνα μήνα για να βγει αυτός που θα λέει ότι είσαι σε 100αρι κι όχι 1000αρι. Δεν έχω κάνει downgrade ταχύτητα να το πω με σιγουριά έχω κάνει downgrade πακέτο όμως (για κάποιον 3ο που διαβάζει άλλο downgrade και ανανέωση σε άλλο πακέτο του ίδιου ISP άλλο πρόωρη διακοπή συμβολαίου ή μεταφορά σε άλλον ISP) όμως δεν χρεώθηκα κάτι επιπλέον, απο εκει και πέρα τζάμπα ειναι ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν (βέβαια θα πρέπει να περιμένουν μια αιωνιότητα στην αναμονή αλλά όσοι έχουν το κουράγιο τουλάχιστον δεν θα πληρώσουν κάτι για να μάθουν αν μπορούν να το κάνουν χωρίς απρόοπτες επιπλέον χρεώσεις/πρόστιμα) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από Dr_Pepper
Free Bird Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Nova ... καθώς πριν 1,5 μήνα μπήκε οπτική ίνα στο δρόμο μου (από τους ίδιους), πήρα προσφορά για να δω τι παίζει. Μου λένε λοιπόν για π.χ. 500Mbps καθώς είμαι ήδη στη Nova έχουν προσφορά στα 55 €. Αφού έχει λοιπόν περάσει 1,5 μήνας και αφού μέσω του chat δε βρήκα άκρη, πάω σε κατάστημα να κάνω την αίτηση. Εν τω μεταξύ παίρνω και το gigabit voucher. Πάω λοιπόν σήμερα και μου λένε για τα 500Mbps 56 €. Και μου εξηγούν ότι τα 200 € του voucher τα σπάνε σε 24 μήνες και θα έχω όφελος 8,33 € το μήνα από το συμβόλαιο. Οκ λέω, άρα 56 - 8, άρα 48 € θα δίνω ? Όχι λέει, δεν καταλάβατε ! Είναι υπολογισμένο το voucher. Μα πως ? αφού από 55 € πήγα στα 56 € και με το voucher μέσα. Ναι ! Γιατί στον 1,5 μήνα που πέρασε από τότε που πήρατε την προσφορά ανέβηκαν οι τιμές στα πακέτα μας !!!!!!!!! Καλό εεεεεε ?????? Τρίκαλο !!!!!!!
ktikti Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 εγω εχω μπερδευτει λιγακι.εχω ενεργη συνδεση 24adsl cosmote μαζι με πακετο cosmote tv ολοκληρο.αμα προβω σε αναβαθμιση γραμμης θα κανω νεα συνδεση?? η υπαρχουσα..εκει εχω σκαλωσει. στην περιοχη μου εχω ολες τις ταχυτητες απο 200 εως 1000mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 11 minutes ago, Free Bird said: πάω σε κατάστημα να κάνω την αίτηση. Τηλέφωνο μόνο... 3 minutes ago, ktikti said: εγω εχω μπερδευτει λιγακι.εχω ενεργη συνδεση 24adsl cosmote μαζι με πακετο cosmote tv ολοκληρο.αμα προβω σε αναβαθμιση γραμμης θα κανω νεα συνδεση?? η υπαρχουσα..εκει εχω σκαλωσει. στην περιοχη μου εχω ολες τις ταχυτητες απο 200 εως 1000mbps Θα κάνεις νέο συμβόλαιο (άρα νέοι 24 μήνες) κι η γραμμή θα αλλάξει από χαλκό σε οπτική ίνα, αριθμός σταθερού ίδιος. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, ktikti είπε εγω εχω μπερδευτει λιγακι.εχω ενεργη συνδεση 24adsl cosmote μαζι με πακετο cosmote tv ολοκληρο.αμα προβω σε αναβαθμιση γραμμης θα κανω νεα συνδεση?? η υπαρχουσα..εκει εχω σκαλωσει. στην περιοχη μου εχω ολες τις ταχυτητες απο 200 εως 1000mbps Ανανέωση θα κάνεις = σαν να κάνεις νέα σύνδεση χωρίς να πληρώνεις πρόστιμο που σπας την παλιά (εφόσον γίνει η αναβάθμιση στον ίδιο πάροχο που έχεις τώρα) 1
ktikti Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Τηλέφωνο μόνο... Θα κάνεις νέο συμβόλαιο (άρα νέοι 24 μήνες) κι η γραμμή θα αλλάξει από χαλκό σε οπτική ίνα, αριθμός σταθερού ίδιος. κατανοητο αυτο που λες.. 21 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ανανέωση θα κάνεις = σαν να κάνεις νέα σύνδεση χωρίς να πληρώνεις πρόστιμο που σπας την παλιά (εφόσον γίνει η αναβάθμιση στον ίδιο πάροχο που έχεις τώρα) ανανεωση ναι συμφωνω αλλα εγω δεν ειχα ποτε υφιστάμενη σύνδεση FTTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα