Give-me-a-hit Δημοσ. Σάββατο στις 12:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:37 πμ μια χαρα ειναι οι προσφορες τις νοβα (σε δικτυο κοσμοτε) καιρος να αλλαξω την 100ρα που πληρωνω 26 ευρω. να παω σε 1000ρα με 39? θα δω αλλαγη στο ping? 3
infin1tyGR Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 πμ 7 minutes ago, Give-me-a-hit said: θα δω αλλαγη στο ping? Nope.
Dr_Pepper Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 πμ 5 ώρες πριν, Thresh είπε Αυτοί που έχουν FTTH 100Mbps και θέλουν να ανέβουν σε 300 κι ανω.. Βασικά δεν γίνεται να ζητήσεις μείωση ταχύτητας; (ανανέωση συμβολαίου αλλά σε μικρότερη ταχύτητα) Πάς απο το 1g στα 100 μετά ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και ζητάς αναβάθμιση στο 1 με voucher <--- greek lifehack
barman_ Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 πμ 11 hours ago, Thresh said: To 300αρι από HCN σε περιοχές ΟΤΕ στα 23 ευρώ είναι ό,τι πρέπει, μακάρι να μαζέψει συνδρομητές... εχω αυτο ακριβως το πακετο.ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ισως μονο το ρουτερ της νοκια δεν λεει πολλα,αλλα γενικα εινια κομπλε.συντομα θα παμε και στα 300/150 1
iamlost Δημοσ. Σάββατο στις 09:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:03 πμ Η διαφορά hcn με ΟΤΕ είναι τόσο μεγάλη που αν διακόψω τώρα την 100αρα με των 30.9 με 14 μήνες ακόμα συμβόλαιο θα βγω κατά 50 κερδισμένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 πμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 10:33 πμ 7 hours ago, Dr_Pepper said: Βασικά δεν γίνεται να ζητήσεις μείωση ταχύτητας; (ανανέωση συμβολαίου αλλά σε μικρότερη ταχύτητα) Πάς απο το 1g στα 100 μετά ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και ζητάς αναβάθμιση στο 1 με voucher <--- greek lifehack Ναι και θα πληρώσεις ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου επειδή κάνεις downgrade... Επιπλέον ζητάνε τελευταία λογαριασμό για να βγει το κουπόνι, άρα θα πρέπει να περιμένεις και κάνα μήνα για να βγει αυτός που θα λέει ότι είσαι σε 100αρι κι όχι 1000αρι.
Bourdoulas Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ 19 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Για 2ετή συμβόλαια * Στην γερμανία αν τους κάνεις 2ετές συμβόλαιο σου δίνουν cashback bonus κτλ Πχ Vodafone 100mbps down 50 up (απεριόριστες κλήσεις σε όλη την Ευρώπη) βγαίνει στο τέλος 11 ευρώ ο μήνας + δώρο συνδρομή 24μηνη netflix... Άλλοι δίνουν και PS5 lol Α δηλαδή πληρώνουν κιόλας τους συνδρομητές. Και πως έχουν κέρδος;
contravener Δημοσ. Σάββατο στις 12:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:18 μμ 8 ώρες πριν, barman_ είπε εχω αυτο ακριβως το πακετο.ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ισως μονο το ρουτερ της νοκια δεν λεει πολλα,αλλα γενικα εινια κομπλε.συντομα θα παμε και στα 300/150 Η σύνδεση πώς έγινε (σε αυτη την περίπτωση, HCN μέσω COSMOTE); μέσα από την πολυκατοικία με κουτιά διακλάδωσης ή απευθείας στο σπίτι σου με καλώδιο από έξω;
kakis Δημοσ. Σάββατο στις 01:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:18 μμ Τιμές για γέλια, εκπτώσεις για γέλια, κάλυψη δικτύου για γέλια, κουπόνια επιχορήγησης για τις παράλογες απαιτήσεις των παρόχων με τα λεφτά των φορολογουμένων. 4
dimk94 Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ Τηλεφώνησα και γω στην HCN μιας και μου εμφανίζει το gov διαθέσιμα πακέτα τους (είμαι σε περιοχή δικτύου της cosmote στην Αθήνα). Ωστόσο, μου απάντησε αρνητικά η υπάλληλος για δυνατότητα νέας σύνδεσης και ότι δεν γνωρίζει για πιθανή επέκταση του δικτύου τους εδώ. Είχε κανείς σας διαφορετική απάντηση;
geo9419 Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 μμ H Inalan οι τιμές που αναφερει στο πινακακι ο αρθρογράφος είναι χωρις τηλέφωνο με τηλεφωνο ειναι 32 ευρώ για το gigabit και 23 ευρώ για το 300 Mbit .
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 04:07 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 04:07 μμ 46 minutes ago, dimk94 said: Τηλεφώνησα και γω στην HCN μιας και μου εμφανίζει το gov διαθέσιμα πακέτα τους (είμαι σε περιοχή δικτύου της cosmote στην Αθήνα). Ωστόσο, μου απάντησε αρνητικά η υπάλληλος για δυνατότητα νέας σύνδεσης και ότι δεν γνωρίζει για πιθανή επέκταση του δικτύου τους εδώ. Είχε κανείς σας διαφορετική απάντηση; Δλδ δίνει μονο Θεσσαλονίκη μέσω της υποδομής του ΟΤΕ ενώ θα μπορούσε πανελλαδικώς όπου έχει? Τραγικό...
infin1tyGR Δημοσ. Σάββατο στις 04:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:10 μμ 2 minutes ago, Thresh said: Δλδ δίνει μονο Θεσσαλονίκη μέσω της υποδομής του ΟΤΕ ενώ θα μπορούσε πανελλαδικώς όπου έχει? Τραγικό... Θα έπρεπε να έχει backbone πανελλαδικά, που προφανώς δεν έχει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ 1 minute ago, infin1tyGR said: Θα έπρεπε να έχει backbone πανελλαδικά, που προφανώς δεν έχει. Απογοήτευση. Τσάμπα ο ενθουσιασμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα