Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

να κάνω μια χαζή ερώτηση 100άρα με οπτικες με voucher δε παίζει;; γιατί έχει απο 300 και πάνω;;:mellow:

Ο σκοπος τις αναβαθμισης / επιδοτησης ειναι να εχουμε μεγαλυτερη ταχυτητα μεσω ορο.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, LeoTheAkuma said:

Εαν εισαι ηδη συνδρομητης HCN οπως ειμαι,μπορω να κανω αιτηση για επιδοτηση;

Αναλόγως τι πακέτο έχει τώρα, αν είναι άνω των 100Mbps, όχι...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εγω εχω 300 και ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ αν θα εχω 100 η 300 η 500. μπορω επιτελους εν ετη 2025 σχεδον να παιζω με χαμηλα ping οπως ολη η fucking ευρωπη και να μην εχω 60-70-80ms? fiber και παπαγια μάντολες, εχω την ιδια gaming εμπειρια που ειχα και το 2008 με την forthnet adsl. Μαλλον γιαυτο ειναι στην κατηγορια πλανητης η ειδηση, πρωτα θα παμε στον αρη και μετα θα παιξουμε με 10-20ms οπως η υπολοιπη ευρωπη.

Περιμενε τα Datacenter που θα γίνουν θα τους πληρώνουμε το ρευμα για να έχουμε <20ms. Θα μας λένε Datacenter θέλατε... ανάπτυξη ζητατε.. ιδού Κυριοι/ες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ucode είπε

Περιμενε τα Datacenter που θα γίνουν θα τους πληρώνουμε το ρευμα για να έχουμε <20ms. Θα μας λένε Datacenter θέλατε... ανάπτυξη ζητατε.. ιδού Κυριοι/ες.

λες να ειμαι gamer μεχρι τα 75?

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

Κοίτα σίγουρα θα έχουμε ανάπτυξη ισως γίνει κ πιο γρήγορα με έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κ πανω στα ερείπια να γίνουν, δεν θα χρειάζεται να βάζουν κ φωτιές στα δάση. Όλα γράφονται νωρίτερα στα βιβλία γιατι υπάρχει πάντα σχέδιο.

• Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lefwar είπε

Προσωπικά που βρίσκομαι στη nova με 100άρα γραμμή και το συμβόλαιο να έχει ισχύ άλλους 8 μήνες, μέσα στο σαιτ μου βγάζει προσφορά την 1000άρα στα 35 αντί για τα 39 ευρώ. Δεν έχω ιδέα σε τι τιμή την έδιναν πριν.

Πως; 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Shadowjump said:

Υφισταμενες τι εννοεί; Πως γίνεται να πάρω επιδότηση για 1Gbps όταν έχω ήδη 1Gbps? Γίνεται κάτι τέτοιο; 

Αυτοί που έχουν FTTH 100Mbps και θέλουν να ανέβουν σε 300 κι ανω..

• Thanks 1
Δημοσ.

Μα πόσο κλέφτες πια!

Απο αρχές 2024 έχω Nova 1Gbps + Δωρεάν Eon TV  και μου είχαν κάνει και 2 πάγια δώρο με 39€/μήνα, που τώρα τόσο το δίνουν με το voucher.....

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thresh είπε

Με τι αιτιολογία όμως?

Δεν έχεις άδικο , είναι τραβηγμένο , πχ απορία για χρέωση αλλά δεν ήταν εφικτή η επικοινωνία με τον πάροχο . Ή ας βγάζει απο την πρίζα το ρούτερ 1-2 την ημέρα και αν είναι πάνω απο 5λεπτο η αναμονή να το κλείνει . Είναι σενάριο , δε χάνει και τίποτα αν είναι αποφασισμένος να φύγει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Retro-gamer ίσως.
Εκτός αν μέχρι τότε αναπτυχθεί τόσο πολύ το φωτορεαλιστικό VR που το μόνο που θα χρειάζεται είναι ένα καλώδιο με πατσάκι στον εγκέφαλο.
Και οπτική ίνα για να συνδεόμαστε οι ίδιοι στο ιντερνετ.
Και εννοείται με συνταγή γιατρού για διατήρηση της πνευματικής διαύγειας και της υγείας του νευρικού συστήματος.

(Το παραπάνω σχόλιο είναι προϊόν φαντασίας. Είπα να πουλήσω τρέλα!)

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ.

Φαγανε πατάτα με fiber που έσκαψαν όλο τον κόσμο,και σκέφτηκαν να δώσουν χρήμα στην εταιρίες.....

Ενοειτε το δωρεάν ήταν μέχρι ένα σημείο....

+ κάτι ευρώ στον λογαριασμό......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...