basilis_k6 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Εγω παλι εχω 35-40 με fiber 100, για να δεις λιγότερο ping θα πρεπει να εισαι σε server στην χωρα σου. ΠΧ Άγγλοι, Βέλγοι, Σουηδοί, Ολλανδοι. Ολοι αυτοι έχουν σερβερ σχεδόν απο ολλα τα games στις χώρες τους. γενευη, αμστερνταμ κτλ παιζουμε σχεδον ολοι η ευρωπη. οι ιταλοι μια χαρα βλεπουν 20. οι σουηδοι το ιδιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 minutes ago, for4 said: δεν ξέρω αν σε fiber ισχύουν τα ίδια δεδομένα με adsl/vdsl αλλά σε αυτές τις συνδέσεις και εγώ ο ίδιος αλλά και πολλοί γνωστοί μου έχουν δοκιμάσει και έχουν δει την διαφορά. Αυτό που είπα πιο πάνω. 34 minutes ago, Thresh said: Έχει καεί σε FTTH ή συγκρίνει ανόμοια πράγματα πχ συγχρονισμούς κι αποσυνδέσεις σε ADSL/VDSL?
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 21 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Έχεις Fiber και έχεις τέτοια ping??? Ποια εταιρεία? νοβα
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 minute ago, xatzosd said: Αν ρωτήσουμε τις εταιρείες να ανανεώσουν το συμβόλαιο σε 100αρι, ωστέ να μπει μετά το 300αρι και να γίνει "αναβάθμιση" λέτε να το κάνουν? Κερδίζουν και οι πελάτες και αυτοί που θα πάρουν την επιδότηση. Η υποβάθμιση ταχύτητας είναι σπάσιμο συμβολαίου, άρα πληρώνεις ρήτρα αποχώρησης.
this.is.elia Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 12 minutes ago, Thresh said: Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ίδια εταιρεία με αυτή που έχει σκάψει. Θα πήγαινα στη voda για να έχω κάνα 10ευρω μικρότερο κόστος αλλά έχω καεί στο παρελθόν με δαύτους. ΟΤΕ είναι μονόδρομος δυστυχώς.
xatzosd Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μόλις τώρα, Thresh είπε Η υποβάθμιση ταχύτητας είναι σπάσιμο συμβολαίου, άρα πληρώνεις ρήτρα αποχώρησης. Ναι, γι αυτό λέω αν θα συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο χωρίς να πληρώσει ο πελάτης ρήτρα. Αν υποβαθμίσεις το συμβόλαιο, πληρώνεις ρήτρα γιατί έχουν λιγότερο κέρδος. Όμως εδώ μπορούν να το υποβαθμίσουν πλασματικά για να μπει το voucher σε αναβάθμιση. Οπότε στην ουσία αναβάθμιση θα είναι αλλά και οι δύο μεριές κερδισμένες για 2 χρόνια.
orfibous Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 10 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Εγω πιστευω πως απο τη στιγμη που εχεις έτοιμη fiber εγκατασταση δεν υπαρχει λογος να φοβασαι πως θα αλλαξει κατι αν πας σε αλλο παροχο. Εγω εχω ακομα 18 μηνες συμβολαιο με ΟΤΕ αλλιως θα πηγαινα αλλου φθηνοτερα με κλειστα ματια. Το μονο που μπορει να υστερούν οι αλλοι πάροχοι ειναι η εξυπηρετηση αν χρειαστεις κατι. Αν το δίκτυο στη γειτονιά σου είναι άλλης εταιρίας από αυτή που θες, τότε μπορεί να μην σου δίνουν τη μέγιστη ταχύτητα. Εγώ έχω Cosmote στη γειτονιά και όταν πήγα να ρωτήσω στην Nova για 1000άρι, μου λέγανε πως η Cosmote τους αφήνει έως 200αρι.
uniquegr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, Thresh είπε Σε δίκτυα Cosmote και Vodafone? Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή η προσφορά είναι μόνο για το ιδιόκτητό της... Στο ιδιόκτητο δίκτυο της Nova.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 minutes ago, uniquegr said: Στο ιδιόκτητο δίκτυο της Nova. Άρα όπως καταλαβαίνεις σε περιοχή άλλων ακριβότερα. 13 minutes ago, xatzosd said: Ναι, γι αυτό λέω αν θα συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο χωρίς να πληρώσει ο πελάτης ρήτρα. Αν υποβαθμίσεις το συμβόλαιο, πληρώνεις ρήτρα γιατί έχουν λιγότερο κέρδος. Όμως εδώ μπορούν να το υποβαθμίσουν πλασματικά για να μπει το voucher σε αναβάθμιση. Οπότε στην ουσία αναβάθμιση θα είναι αλλά και οι δύο μεριές κερδισμένες για 2 χρόνια. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις αλλά να ξέρεις ότι για το κουπόνι ζητάνε τους 1-2 τελευταίους λογαριασμούς όπου θα φαίνεται το υψηλότερο πακέτο. 15 minutes ago, this.is.elia said: Θα πήγαινα στη voda για να έχω κάνα 10ευρω μικρότερο κόστος αλλά έχω καεί στο παρελθόν με δαύτους. ΟΤΕ είναι μονόδρομος δυστυχώς. Αυτό που έλεγα στον @manolis940 😛 16 minutes ago, orfibous said: Αν το δίκτυο στη γειτονιά σου είναι άλλης εταιρίας από αυτή που θες, τότε μπορεί να μην σου δίνουν τη μέγιστη ταχύτητα. Εγώ έχω Cosmote στη γειτονιά και όταν πήγα να ρωτήσω στην Nova για 1000άρι, μου λέγανε πως η Cosmote τους αφήνει έως 200αρι. Ψέμα της Nova, δεν έδινε μέχρι πρότινος σε άλλες περιοχές παροχών επειδή δεν ήθελε, όχι επειδή δεν μπορούσε ή επειδή δεν την άφηναν. 1
transport_planner Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ένα χρόνο πριν, οι τιμές ήταν -17% απο τις σημερινές με voucher! Πρεπει να κάνουμε μαζικές καταγγελιες.. 1 1
akumakos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εγώ έχω εδώ και κάποιους μήνες το 300αρι της νοβα. Η τιμή που δίνω είναι σαν αυτή της εικόνας που ποσταρε λίγο πιο πάνω ο @transport_planner. Θα έχω κάποιο θέμα με την τιμή; Θα μου γίνει αύξηση; Το μόνο που με έχουν στείλει εδώ και κάποιες ημέρες είναι ότι από 8/12 θα 5πλασιαστει το upload. Χωρίς έξτρα χρεώσεις. Δεν πιστεύω να κρύβεται μέσα σε αυτο που θα κάνουν κάποια αύξηση(;)
petranthe Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Γελοίο αυτό που γίνεται με τις καρτελοεταιριες στην Ελλάδα. Θα μπορούσε το κράτος αφού επιδοτεί την οπτική ινα,να βάλει πλαφόν στη τιμή τουλάχιστον της 300αρας στα 15 ευρώ και πάλι πολλά είναι.
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες να κάνω μια χαζή ερώτηση 100άρα με οπτικες με voucher δε παίζει;; γιατί έχει απο 300 και πάνω;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 13 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, transport_planner said: Ένα χρόνο πριν, οι τιμές ήταν -17% απο τις σημερινές με voucher! Μόνο στις περιοχές που έχει σκάψει η ίδια όμως. 10 minutes ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: να κάνω μια χαζή ερώτηση 100άρα με οπτικες με voucher δε παίζει;; γιατί έχει απο 300 και πάνω;; Επαιζε πριν 3-4 χρόνια κι έχει τελειώσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα