Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ Λάρσα λίγο έξω από το κέντρο, κολλημένοι στα 50mbps από την εποχή του Κρο-Μανιόν. Δυστυχώς έσκαψε μόνο ο ΟΤΕ που έχει τιμές βίαιου και αδίστακτου νταβατζή. Το σκέφτομαι για 500άρα, πήρα τηλέφωνο και βγαίνει ~48€/μήνα χωρίς το κουπόνι. Αρχικά ζήτησα 200άρα, η οποία έβγαινε πιο ακριβή από την 300άρα, για κάποιο λόγο (μάλλον επειδή δίνουν και ένα repeater της πλάκας στην 200άρα μαζί με το router της πλάκας). Οπότε της είπα, Κυρ-Στέφανε, άντε βάλε ακόμα 200mbps να πάμε στα 500.

Ανέφερα ότι έχω βγάλει και το κουπόνι, αφού περίμενα κάνα 40λεπτο στο τηλέφωνο μέχρι να βγάλει άκρη, τελικά μου είπε ότι μπορεί να το ενσωματώσει αλλά θα καλέσει σε 2 ημέρες για την τελική προσφορά. Γενικά, η όλη κατάσταση φαίνεται ΓΤΠΚ.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εγω εχω 300 και ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ αν θα εχω 100 η 300 η 500. μπορω επιτελους εν ετη 2025 σχεδον να παιζω με χαμηλα ping οπως ολη η fucking ευρωπη και να μην εχω 60-70-80ms? fiber και παπαγια μάντολες, εχω την ιδια gaming εμπειρια που ειχα και το 2008 με την forthnet adsl. Μαλλον γιαυτο ειναι στην κατηγορια πλανητης η ειδηση, πρωτα θα παμε στον αρη και μετα θα παιξουμε με 10-20ms οπως η υπολοιπη ευρωπη.

Εγω παλι εχω 35-40 με fiber 100, για να δεις λιγότερο ping θα πρεπει να εισαι σε server στην χωρα σου. ΠΧ Άγγλοι, Βέλγοι, Σουηδοί, Ολλανδοι. Ολοι αυτοι έχουν σερβερ σχεδόν απο ολλα τα games στις χώρες τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

τελικα αν δεν εχεις ινα, το 25αρι που ζηταει η εχτρα 5G σιμ της cosmote ειναι σουπερ! ναι παλια ειχε 3ε αλλα τι να κανουμε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -dL- είπε

Έχω Νόβα fiber 50 στα 22,99€ εδω και χρόνια χωρίς πρόβλημα. Ήμουν στην πρίζα να δω τι θα γίνει με το voucher μιας και είχε λήξει το συμβόλαιο μου και μπορούσα να κάνω οτι ήθελα. Μέχρι πριν βγεί το voucher η αναβάθμιση σε 100 είχε 26€ η 300 29€ και τώρα έχει αυτή την τιμή με το voucher! Με λίγα λόγια σαν τις εκπτώσεις ενα πράγμα. Πρίν τις εκπτώσεις 100€ και στις εκπτώσεις 100€ προσφορά απο 200!!! Ξεκάθαρη επιχειρηματική απατεωνιά που επιτρ΄λεπεται να γίνει απο τις επιχειρήσεις όταν δεν υπάρχει κανείς να σε ελέγξει...

υγ. τελικά τι θα κερδίσω με αυτό το voucher? 6 μήνες δωρεάν με 29€ και μετά φάτο σε αυτή την τιμή για τους υπόλοιπους 18 μήνες??? Μάλλον θα περιμένω να δω τι θα κάνει η ΔΕΗ με το καλώδιο που μου έφερε στο σπίτι...

Ειναι ακριβως το ιδιο με το black friday και ολα αυτα.Πριν κατι βδομαδες ανεβασανε τιμες και τωρα τις εχουν οπως πριν.Ελλαδισταν τι περιμενουμε.

Δημοσ.

Τελικα εγκαταστασεις οπτικης απο τον καινουργιο χρονο να χρεωνονται ?

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, this.is.elia said:

Δυστυχώς έσκαψε μόνο ο ΟΤΕ που έχει τιμές βίαιου και αδίστακτου νταβατζή.

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ίδια εταιρεία με αυτή που έχει σκάψει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gbras said:

Τελικα εγκαταστασεις οπτικης απο τον καινουργιο χρονο να χρεωνονται ?

Δεν έχει ακουστεί κάτι, ούτε επίσημα ούτε φήμες...

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως απο τη στιγμη που εχεις έτοιμη fiber εγκατασταση δεν υπαρχει λογος να φοβασαι πως θα αλλαξει κατι αν πας σε αλλο παροχο. Εγω εχω ακομα 18 μηνες συμβολαιο με ΟΤΕ αλλιως θα πηγαινα αλλου φθηνοτερα με κλειστα ματια. Το μονο που μπορει να υστερούν οι αλλοι πάροχοι ειναι η εξυπηρετηση αν χρειαστεις κατι.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, panatha1369 said:

δηλαδη εγω που εχω 300αρα ηδη εδω και 8 νηβες απο τα 37.9 θα παω στα 41??

Στα 41 για 500? Όχι, δεν δικαιούσαι κουπόνι επειδή έχεις ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps.

Δημοσ.
3 minutes ago, Thresh said:

Δεν έχει ακουστεί κάτι, ούτε επίσημα ούτε φήμες...

Και ομως αυτο μεταφερανε εγκαταστατες σε γνωστους που ξερω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ίδια εταιρεία με αυτή που έχει σκάψει.

δεν ξέρω αν σε fiber ισχύουν τα ίδια δεδομένα με adsl/vdsl αλλά σε αυτές τις συνδέσεις και εγώ ο ίδιος αλλά και πολλοί γνωστοί μου έχουν δοκιμάσει και έχουν δει την διαφορά.

Ονομαστική ταχύτητα 24, 10 ο ένας πάροχος, 17 ο ΟΤΕ.

Ακόμα και σε ίδιες ταχύτητες, νορμάλ συμπεριφορά γραμμής ο οτε, browsing/streaming αδύνατο σε ώρες αιχμής με τον άλλον πάροχο.

Βλάβη σε οτε, την άλλη μέρα συνεργείο, βλάβη στον άλλο πάροχο καλή τύχη.

Δεν συμπαθώ τον ΟΤΕ, το αντίθετο θα έλεγα. Αλλά στην σταθερή είναι μονόδρομος αν θες μια άλφα ποιότητα υπηρεσιών.

Τώρα αν σε fiber δεν ισχύουν αυτά λόγω φύσης της τεχνολογίας ας μας το πει κάποιος που τους έχει δοκιμάσει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Στα 41 για 500? Όχι, δεν δικαιούσαι κουπόνι επειδή έχεις ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps.

Αν ρωτήσουμε τις εταιρείες να ανανεώσουν το συμβόλαιο σε 100αρι, ωστέ να μπει μετά το 300αρι και να γίνει "αναβάθμιση" λέτε να το κάνουν? Κερδίζουν και οι πελάτες και αυτοί που θα πάρουν την επιδότηση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, gbras said:

Και ομως αυτο μεταφερανε εγκαταστατες σε γνωστους που ξερω.

O OTE και γενικότερα οι πάροχοι που έχουν σκάψει για FTTH θέλουν να φύγουμε από χαλκό διότι έχει χαμηλότερα κόστη λειτουργίας/διαχείρισης/συντήρησης/λιγότερες βλάβες κτλπ.

Μάντεψε γιατί τα είπαν αυτά. 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...