Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά που βρίσκομαι στη nova με 100άρα γραμμή και το συμβόλαιο να έχει ισχύ άλλους 8 μήνες, μέσα στο σαιτ μου βγάζει προσφορά την 1000άρα στα 35 αντί για τα 39 ευρώ. Δεν έχω ιδέα σε τι τιμή την έδιναν πριν.

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, for4 said:

Όποιος έχει καει από τους μικρούς παρόχους πλην ΟΤΕ με το ανύπαρκτο bandwidth, χαμηλές ταχύτητες και ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη θα το σκεφτεί τριπλά πριν δοκιμάσει την HCN.

Έχει καεί σε FTTH ή συγκρίνει ανόμοια πράγματα πχ συγχρονισμούς κι αποσυνδέσεις σε ADSL/VDSL?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Από την άλλη βέβαια, πόσοι από τον κόσμο που γκρινιάζει δικαίως θα πάει στην HCN με 23 ευρώ τα 300Mbps μπας και το σπάσει κάπως?

Η συντριπτική πλειοψηφία θα πει "Δεν την εμπιστεύομαι, δεν έχει την αξιοπιστία του μεγάλου, που να μπλέκω..."

Θα έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό. Εξαρτάται το πορτοφόλι που κουβαλάει κάποιος. Πχ σε κάποιους δείχνω συναγερμούς Ajax και κάμερες Hikvision τους λέω απλά είναι τα καλύτερα και μου λένε shut up and take my money. Σε άλλους τους τα δείχνω τους εξηγώ μία ώρα γιατί δεν έχουν σχέση οι Anga με τις Hivision και οι ασύρματοι της Blitzwolf με τους Ajax και πάλι θα πάρουν το πιο φθηνό.

Τώρα το μόνο που ίσως φοβίζει κάποιον σε όλα αυτά ίσως να είναι η δέσμευση. Ας ανοίξουν λοιπόν οι εταιρείες τα μάτια τους όπως η HCN και ας δώσουν μία τρίμηνη δοκιμή εκτός δέσμευσης. Ετήσια και όχι διετή συμβόλαια. Αυτό θεωρώ θα τους κάνει τέρμα ανταγωνιστικούς!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Υπαρχει κανα παραθυρακι να φυγω απο το καρτελ του ΟΤΕ χωρις προστιμο ρητρας και να παω σε μικροτερο? HCN πχ

δύσκολο , μπες στο mycosmote που έχουν πλέον ένα bot , προσπάθησε να παίρνεις τηλ να μιλήσεις με υπάλληλο που αν είσαι τυχερός θα πετύχεις τα κλασσικά 15λπετα αναμονής

Αν είναι θα πει κάποιος το αν ισχύουν τα 5 λεπτά

ίσως ζητήσεις μετά μέσω ΣτΚ το σπάσιμο χωρίς ρήτρα , τραβηγμένο βέβαια ...

34 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Για 2ετή συμβόλαια * 

Στην γερμανία αν τους κάνεις 2ετές συμβόλαιο σου δίνουν cashback bonus κτλ 

Πχ Vodafone 100mbps down 50 up  (απεριόριστες κλήσεις σε όλη την Ευρώπη) βγαίνει στο τέλος 11 ευρώ ο μήνας + δώρο συνδρομή 24μηνη netflix... 

image.png.8981512621ef2eba6136d433a5feacf3.png 

Άλλοι δίνουν και PS5 lol 

image.png.26f1d181d4da618e33d84a04c3741003.png

εδώ έχουμε ανάπτυξη και το 2ο χρόνο μας προσφέρουν αναπροσαρμογή (EETT approved®)

• Like 1
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, manolis940 said:

Θα έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό. Εξαρτάται το πορτοφόλι που κουβαλάει κάποιος. Πχ σε κάποιους δείχνω συναγερμούς Ajax και κάμερες Hikvision τους λέω απλά είναι τα καλύτερα και μου λένε shut up and take my money. Σε άλλους τους τα δείχνω τους εξηγώ μία ώρα γιατί δεν έχουν σχέση οι Anga με τις Hivision και οι ασύρματοι της Blitzwolf με τους Ajax και πάλι θα πάρουν το πιο φθηνό.

Τώρα το μόνο που ίσως φοβίζει κάποιον σε όλα αυτά ίσως να είναι η δέσμευση. Ας ανοίξουν λοιπόν οι εταιρείες τα μάτια τους όπως η HCN και ας δώσουν μία τρίμηνη δοκιμή εκτός δέσμευσης. Ετήσια και όχι διετή συμβόλαια. Αυτό θεωρώ θα τους κάνει τέρμα ανταγωνιστικούς!

Μιλάω όμως συγκεκριμένα για παρόχους όμως κι ειδικά FTTH που φεύγουν από τη μέση ουκ ολίγα προβλήματα όπως τα ήξεραν στις DSL.

Νομίζω ότι η HCN είναι χωρίς δέσμευση, η Inalan είναι, αλλά δυστυχώς δίνει στις δικές της περιοχές. Από την στιγμή που μιλάμε για FTTH οι μεγάλοι πάνω κάτω είναι ίδια. Ουσιαστικά μόνο με την HCN να έχει κάποιος αμφιβολίες, αλλά και πάλι η πλειοψηφία θα πει "ώχου που να μπλέκω να αλλάζω πάλι, μπλα μπλα"...

9 minutes ago, korakios said:

ίσως ζητήσεις μετά μέσω ΣτΚ το σπάσιμο χωρίς ρήτρα , τραβηγμένο βέβαια ...

Με τι αιτιολογία όμως?

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Romanzo Criminale said:

Πήρα τώρα την HCN και μου είπαν ότι είναι μόνο β. ελλάδα, δεν παίζουν μπάλα στην Αθήνα. ατυχήσαμε.

Ή είναι ακόμα ανενημέρωτος ο υπάλληλος.

Τι φάση, δίνει μόνο σε δίκτυο ΟΤΕ στη Β.Ελλάδα (πέρα από το ιδιόκτητό της) ενώ βγάζει κανονικά στο χάρτη του voucher τιμές όταν επιλέγεις κτίρια στην Αττική?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

δύσκολο , μπες στο mycosmote που έχουν πλέον ένα bot , προσπάθησε να παίρνεις τηλ να μιλήσεις με υπάλληλο που αν είσαι τυχερός θα πετύχεις τα κλασσικά 15λπετα αναμονής

Και συν το πόσο άσχετοι είναι πλέον. Τις τελευταίες 5 φορές παίζει να έχω μιλήσει με τελειόφοιτους που κάνουν πρακτική. Και δεν το λέω ως κακό αλλά αν δεν έχει υποστήριξη από πίσω δεν κάνεις πρακτική αλλά χαμαλοδουλειά και το αποτέλεσμα είναι να σε παίρνω να μου κάνεις μία ρύθμιση στα 2 κανάλια φωνής και να μου λες ότι δεν έχω δεν έχω δύο κανάλια φωνής. Μένω κόκαλο εγώ . . . .

.

.

.

- Και μου λες πως γίνεται ρε αδερφέ αυτή την στιγμή να μιλάω μαζί σου και ταυτόχρονα να μιλάει και ο διπλανός μου σε άλλη γραμμή ;

- Δεν ξέρω εγώ δεν βλέπω δύο κανάλια φωνής

Μην τα πολυλογώ πήγα skytelecom. Θα πω εμπειρία στο αντίστοιχο νήμα όσον αφορά την τηλεφωνία της αφού έχω κάνει μερικούς μήνες δοκιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 ευρώ για 1gbps εδώ και ένα έτος μαζι με τηλεφωνία , πιστεύω την τιμη αυτή της inalan δεν την πιάνει καμία άλλη ανταγωνίστρια. Πως γίνεται η τιμή με την επιδότηση να είναι πιο πάνω αυτό το ποσό?

Edit : είναι η ίδια.

Επεξ/σία από alex84
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Thresh said:

Ή είναι ακόμα ανενημέρωτοι. Τι φάση, δίνει μονο σε δίκτυο ΟΤΕ στη Β.Ελλάδα (πέρα από το ιδιόκτητό της) ενώ βγάζει κανονικά στο χάρτη του voucher τιμές όταν επιλέγεις κτίρια στην Αττική?

Η υπάλληλος μου είπε ότι μπήκε μαζικά στο σύστημα (λογικά εννοούσε ότι το πακέτο είναι καθολικό και όχι ανά περιοχή).

Αν κάποιος πάντως δει άσπρο καπνό, θα είναι καλή περίπτωση, γιατί οι τιμές είναι τραγικές.. που είναι η επιτροπή διαφάνειας εδώ να τους κάνει έναν έλεγχο.. (σε energy την φάγανε πάντως σε έλεγχο, γιατί υπήρχε επικοινωνία με άλλο energy provider στα emails, για το pricing)

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μιλάω όμως συγκεκριμένα για παρόχους όμως κι ειδικά FTTH που φεύγουν ουκ ολίγα προβλήματα όπως τα ήξεραν από τη μέση.

Νομίζω ότι η HCN είναι χωρίς δέσμευση, η Inalan είναι, αλλά δυστυχώς δίνει στις δικές της περιοχές. Από την στιγμή που μιλάμε για FTTH οι μεγάλοι πάνω κάτω είναι ίδια. Ουσιαστικά μόνο με την HCN να έχει κάποιος αμφιβολίες, αλλά και πάλι η πλειοψηφία θα πει "ώχου που να μπλέκω να αλλάζω πάλι μπλα μπλα"

Άρα ακόμη ένας λόγος για να δοκιμάσεις την HCN. Τώρα να σου πω και κάτι; Εμένα μ' αρέσουν αυτοί οι τύποι ανθρώπων γιατί είναι ο λόγος που είμαστε όλοι χαρούμενοι, μιας και ο ΟΤΕ βρίσκει να αρμέξει και η HCN κρατάει τις τιμές χαμηλά για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική :P

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εγω εχω 300 και ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ αν θα εχω 100 η 300 η 500. μπορω επιτελους εν ετη 2025 σχεδον να παιζω με χαμηλα ping οπως ολη η fucking ευρωπη και να μην εχω 60-70-80ms? fiber και παπαγια μάντολες, εχω την ιδια gaming εμπειρια που ειχα και το 2008 με την forthnet adsl. Μαλλον γιαυτο ειναι στην κατηγορια πλανητης η ειδηση, πρωτα θα παμε στον αρη και μετα θα παιξουμε με 10-20ms οπως η υπολοιπη ευρωπη.

Έχεις Fiber και έχεις τέτοια ping??? Ποια εταιρεία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, korakios είπε

εδώ έχουμε ανάπτυξη και το 2ο χρόνο μας προσφέρουν αναπροσαρμογή (EETT approved®)

Καλά άλλος κινέζος και η ΕΕΤΤ δεν φτάνει που ξέρουμε ότι έχουμε καρτέλ δεν κάνουν και τίποτα έτσι για λίγο στάχτη στα μάτια οι τιμές πέφτουν με τον ανταγωνισμό ντεμέκ. 

Τα 24μηνα συμβόλαια (δεν υπάρχει νόμος ή λόγος και ούτε ειναι επίσημο αυτό απλά δεν παίζει να σου δείξουν τιμές για 1 έτος ) ειναι το μοναδικό συμβόλαιο που υπάρχει απο όλους... να "δέσεις τον γάιδαρο" άρα αν γίνονται λιγότερα πηδηματάκια απο την μια εταιρεία στην άλλη μιλάμε για ακόμη μικρότερο ανταγωνισμό.

Με άλλα λόγια βοηθάς στην εξάλειψη του ανταγωνισμού αν επιτρέπεις την επιβολή (άμεση ή έμμεση) μακροχρόνιων συμβολαίων. 

Και δεν ειναι μόνο αυτό υπάρχουν περιπτώσεις που ειλικρινά κάποιος χρειάζεται πρόσβαση για λιγότερο απο 2 έτη

Πχ είσαι φοιτητής 4ετής αλλά βλέπεις θα χρειαστείς άλλον 1 χρόνο για να τελειώσεις την σχολή έκανες 2ετές όταν μπήκες, ανανέωσες και τώρα τι θα κάνεις; 

Αν βάλεις άλλο ένα 2ετές θα ξεφύγεις και θα πρέπει να το σπάσεις και να πληρώνεις πρόστιμο για πρόωρη υπαναχώρηση 

ή είσαι αναπληρωτής καθηγητής και ξέρεις πως εκει που σε βάλανε θα είσαι για 1 χρόνο.

Είσαι έφεδρος αξιωματικός και νοικιάζεις εκει που υπηρετείς (οι έφεδροι κάνουν μόνο την υπηρεσία τους μετά φεύγουν επίσης πληρώνονται μηνιάτικο) 

αλλά και για μικρότερα διαστήματα πχ εξοχικά, ή έχεις καλοκαιρινό beachbar και το δουλεύεις μονο καλοκαίρι και θέλεις να δίνεις γρήγορο wifi στους πελάτες γιατί να μην έχει με τον μήνα ή 6μήνα συμβόλαια ; (έξω έχει)  κτλ κτλ 

βάλε 4g ε ναι οκ αλλά ειναι ημίμετρο (πέρα ότι τίθεται και θέμα  ογκοχρέωσης/τιμών  ειναι και η κάλυψη/σήμα ) γιατί να περιορίζεσαι;  και ακόμη και αυτά εκτός απο τα prepaid ειναι 2ετή τα συμβόλαια τους... 

η εεττ είναι σαν το διοικητή ενός στρατοπέδου αν ξέρει πως ο φαντάρος (καρτέλ) σε μια μονάδα ειναι γιός πολιτικού ή στρατηγού...  

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Romanzo Criminale said:

Η υπάλληλος μου είπε ότι μπήκε μαζικά στο σύστημα (λογικά εννοούσε ότι το πακέτο είναι καθολικό και όχι ανά περιοχή).

Αν δεις πάντως και στο site του Voucher αλλά και στο site της HCN (πακέτα Fiber VS πακέτα Last Mile) έχει διαφορετικά προγράμματα για το ιδιόκτητο και διαφορετικά όταν παίρνει χονδρική από ΟΤΕ.

Από ΟΤΕ επιλέγοντας πχ το διπλανό μου σπίτι εδώ Πεντέλη. Με 10% upload όπως βλέπεις

HCN.jpg.4f6b5462895bcb96b6b58b0824f2b636.jpg

Ιδιόκτητο σε τυχαίο κτίριο στη Θεσσαλονίκη και συμμετρικά πακέτα.

HCNv2.jpg.b67bc39b5d562dc93b519f0cb3dba3ba.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Οταν οι εταιριες αυξανουν την τιμη μαζι με την επιδοτηση, αυτο συνιστα εμμεση επιδοτηση σε επιχειρησεις κατι που απαγορευεται ρητα απο την ευρωπαϊκη νομοθεσια.

Θα είναι η πρώτη φορά που ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά ξανά γίνεται. 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...