Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 2ετή συμβόλαια * 

Στην γερμανία αν τους κάνεις 2ετές συμβόλαιο σου δίνουν cashback bonus κτλ 

Πχ Vodafone 100mbps down 50 up  (απεριόριστες κλήσεις σε όλη την Ευρώπη) βγαίνει στο τέλος 11 ευρώ ο μήνας + δώρο συνδρομή 24μηνη netflix... 

image.png.8981512621ef2eba6136d433a5feacf3.png 

Άλλοι δίνουν και PS5 lol 

image.png.26f1d181d4da618e33d84a04c3741003.png

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Η HCN βάζει παντού? Εγώ νόμιζα ότι είναι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά μου βγάζει προσφορά όταν επιλέγω κτίριο στην Κομοτηνή.

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, manolis940 said:

Τα καρτέλ όμως θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Από την άλλη βέβαια, πόσοι από τον κόσμο που γκρινιάζει δικαίως θα πάει στην HCN με 23 ευρώ τα 300Mbps μπας και το σπάσει κάπως?

Η συντριπτική πλειοψηφία θα πει "Δεν την εμπιστεύομαι, δεν έχει την αξιοπιστία του μεγάλου, που να μπλέκω..."

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, xatzosd said:

Η HCN βάζει παντού?

Ναι εδώ και μήνες παίρνει χονδρική από ΟΤΕ και παρέχει υπηρεσίες, αλλά με 10% upload όχι συμμετρικό όπως στο ιδιόκτητό της.

Θα ανέβει κι αυτή στο 50% για τα 300/500/1000 από τις 8 Δεκεμβρίου όμως.

3 minutes ago, aenaos15 said:

Αρα εγώ που είχα πάρει την πρώτη επιδότηση το 2021 στο fiber 100 , δεν δικαουμαι την τωρινή;;;

Nope.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει κανα παραθυρακι να φυγω απο το καρτελ του ΟΤΕ χωρις προστιμο ρητρας και να παω σε μικροτερο? HCN πχ

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, UnderZer0 said:

Φυσικα η επιτροπη ανταγωνισμου κοιμαται και τα καρτελ αλωνιζουν χρονια τωρα

H επιτροπή ανταγωνισμού δεν μπορεί να κάνει κάτι, αρμόδια είναι μονο η ΕΕΤΤ.

Από την άλλη η ΕΕΤΤ ξέρει τι γεύση έχουν οι πωποί των παρόχων. 😛

1 minute ago, vaggos88 said:

Υπαρχει κανα παραθυρακι να φυγω απο το καρτελ του ΟΤΕ χωρις προστιμο ρητρας και να παω σε μικροτερο? HCN πχ

Δύσκολα τα πράγματα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Οταν οι εταιριες αυξανουν την τιμη μαζι με την επιδοτηση, αυτο συνιστα εμμεση επιδοτηση σε επιχειρησεις κατι που απαγορευεται ρητα απο την ευρωπαϊκη νομοθεσια.

Ξεκάθαρα απευθείας χορηγία κάνουν στους παρόχους. 
Καλά μας κάνουν !!! 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Από την άλλη βέβαια, πόσοι από τον κόσμο που γκρινιάζει δικαίως θα πάει στην HCN με 23 ευρώ τα 300Mbps μπας και το σπάσει κάπως?

Η συντριπτική πλειοψηφία θα πει "Δεν την εμπιστεύομαι, δεν έχει την αξιοπιστία του μεγάλου, που να μπλέκω..."

Όποιος έχει καει από τους μικρούς παρόχους πλην ΟΤΕ με το ανύπαρκτο bandwidth, χαμηλές ταχύτητες και ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη θα το σκεφτεί τριπλά πριν δοκιμάσει την HCN.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω πληρωνω αυτη τη στιγμη στην cosmote (μεσω δικτυου nova), την 100αρα στα 30,90. Στο πινακακι λεει οτι με το voucher παω στα 32,57. Αν κανω αναβαθμιση θα περαστουν και οι αλλες παροχες που μου δωσαν αραγε? (1000 προς ολους σε 2 κινητα και 10 ευρω καθε μηνα σε 2 κινητα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, UnderZer0 είπε

Φυσικα η επιτροπη ανταγωνισμου κοιμαται και τα καρτελ αλωνιζουν χρονια τωρα

Δεν κοιμάται , ένα με τα καρτέλ είναι (edit για την ΕΕΤΤ)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ και 2 μήνες, έχουν σκάψει και έχουν ετοιμάσει οπτική ίνα μέχρι έξω από την πολυκατοικία. Πως ακριβώς κάνουμε αίτηση?ούτε η εξυπηρέτηση δεν ήξερε,έλεγε ότι θα το γράφει στο site ποτέ θα είναι διαθέσιμο.

Έχεις κάνεις εικόνα τι κινήσεις πρέπει να κάνω?vodafone είμαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...