nchatz Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Όπως αναμενόταν, η έλευση του Gigabit Voucher, φέρνει νέα πακέτα FTTH συνδέσεων από τους παρόχους της χώρας, τα οποία αφορούν όχι μόνο νέες συνδέσεις αλλά και όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την υφιστάμενη σύνδεση τους σε μία πιο γρήγορη. Με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις των εταιρειών, κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε σε ένα πίνακα τις σχετικές τιμές και τις προσφορές κάθε πακέτου. Το πρόγραμμα «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» προσφέρει επιδότηση ύψους 200 ευρώ για την αναβάθμιση της διαδικτυακής σύνδεσης, καλύπτοντας έως και το 50% του συνολικού κόστους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν υπόκειται σε εισοδηματικά κριτήρια. ενώ βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι δικαιούχοι να διαθέτουν σύνδεση που δεν ξεπερνά τα 100 Mbps και να βρίσκονται εντός των περιοχών παρέμβασης του προγράμματος. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται όσοι έχουν ήδη λάβει επιδότηση μέσω του προγράμματος Super-Fast Broadband (SFBB) για υφιστάμενη σύνδεση ενώ κάθε δικαιούχος μπορεί να λάβει μόνο μία φορά την ενίσχυση, η οποία δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εθνικές ή ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Όσον αφορά τις προθεσμίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για τους ιδιώτες η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2025, ενώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η καταληκτική ημερομηνία είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2025. Η τελική προθεσμία για την εξαργύρωση των κουπονιών έχει οριστεί για την 31η Οκτωβρίου 2025. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες To 300αρι από HCN σε περιοχές ΟΤΕ στα 23 ευρώ είναι ό,τι πρέπει, μακάρι να μαζέψει συνδρομητές... 7
Δημοφιλής ανάρτηση Hetfield Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 10 ώρες Οταν οι εταιριες αυξανουν την τιμη μαζι με την επιδοτηση, αυτο συνιστα εμμεση επιδοτηση σε επιχειρησεις κατι που απαγορευεται ρητα απο την ευρωπαϊκη νομοθεσια. 32 5 2
-dL- Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Έχω Νόβα fiber 50 στα 22,99€ εδω και χρόνια χωρίς πρόβλημα. Ήμουν στην πρίζα να δω τι θα γίνει με το voucher μιας και είχε λήξει το συμβόλαιο μου και μπορούσα να κάνω οτι ήθελα. Μέχρι πριν βγεί το voucher η αναβάθμιση σε 100 είχε 26€ η 300 29€ και τώρα έχει αυτή την τιμή με το voucher! Με λίγα λόγια σαν τις εκπτώσεις ενα πράγμα. Πρίν τις εκπτώσεις 100€ και στις εκπτώσεις 100€ προσφορά απο 200!!! Ξεκάθαρη επιχειρηματική απατεωνιά που επιτρ΄λεπεται να γίνει απο τις επιχειρήσεις όταν δεν υπάρχει κανείς να σε ελέγξει... υγ. τελικά τι θα κερδίσω με αυτό το voucher? 6 μήνες δωρεάν με 29€ και μετά φάτο σε αυτή την τιμή για τους υπόλοιπους 18 μήνες??? Μάλλον θα περιμένω να δω τι θα κάνει η ΔΕΗ με το καλώδιο που μου έφερε στο σπίτι... 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες Just now, -dL- said: Μέχρι πριν βγεί το voucher η αναβάθμιση σε 100 είχε 26€ η 300 29€ και τώρα έχει αυτή την τιμή με το voucher! Μέχρι πριν βγει το voucher δεν έδινε FTTH άνω των 200Mbps σε περιοχές που δεν ήταν δικές της. Αναμενόμενο να χρεώνει παραπάνω από την στιγμή που μισθώνει χονδρική (άρα ενοίκιο) από άλλο πάροχο. Το θέμα είναι αν τηλεφωνικώς σου δώσουν ακόμα χαμηλότερη τιμή με voucher εφόσον βρίσκεσαι στο ιδιόκτητό της. 1 1
tombyraider13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Όπως ακριβώς τα καταστήματα, αυξάνουν "ξαφνικά" τις τιμές στα προϊόντα τους μια-δύο εβδομάδες πριν την Black Friday, για να τα πάνε έπειτα με "έκπτωση" στην αρχική τους τιμή, έτσι και όταν ανακοινώθηκε το gigabit voucher το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε μια "ξαφνική" αύξηση τιμών στα προγράμματα των παρόχων. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω... Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από tombyraider13 2
uniquegr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στα 29 ευρώ έχω τώρα τη 300άρα της Nova, χωρίς voucher και με 6 πάγια δώρο. 4 1 1
nats Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες εχει πολυ πλακα που "πεφτουν" οι τιμες και καλα και εχουμε "εκπτωση" στα νεα υπερταρχιτατα προγραμματα σε τετοιες προνομοιακες τιμες με τα λεφτα μας βεβαια αλλα ετσι δεν μας φαινεται.να μου πεις απο το να πανε και αυτα τα λιγα στην εξοδο του καθε ταδε να λεμε και ευχαριστω .κουπονακια παντου να βλεπω να φτιαχνομαστε
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 minutes ago, uniquegr said: Στα 29 ευρώ έχω τώρα τη 300άρα της Nova, χωρίς voucher και με 6 πάγια δώρο. Σε δίκτυα Cosmote και Vodafone? Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή η προσφορά είναι μόνο για το ιδιόκτητό της...
BadIronTree Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες μάλλον πρέπει επίσημα η EU να μας κάνουν έλεγχο για το Καρτέλ μόνο το Κράτος μπορεί να το σπάσει ή πιο από πάνω... Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες ... ανεβάζουν όλοι μαζί τις τιμές το καλοκαίρι όταν επιβεβαίωσε το voucher... 4 3
mercast Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ναι με αυτές τις τιμές σίγουρα θα πάνε βζιιιν οι νέες συνδέσεις. 3
cornix Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Οταν έχει σκοπό η εταιρεία να βγάλει περισσότερα κέρδη, τότε θα εκμεταλλευτεί το κουπόνι. Τα άτομα που είναι σε υψηλόβαθμες θέσεις θα πάρουν τα bonus τους και κάτι έξτρα, τι να τους νοιάξει; Μόνο αν βρούμε κάποια αρμόδια αρχή της Ευρώπης και γίνουν καταγγελίες (έστω για τα τέλη ενεργοποίησης των 50€ για νέες συνδέσεις), ίσως αλλάξει κάτι. 2
UnderZer0 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Φυσικα η επιτροπη ανταγωνισμου κοιμαται και τα καρτελ αλωνιζουν χρονια τωρα 8 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 21 λεπτά πριν, BadIronTree είπε μάλλον πρέπει επίσημα η EU να μας κάνουν έλεγχο για το Καρτέλ μόνο το Κράτος μπορεί να το σπάσει ή πιο από πάνω... Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες ... ανεβάζουν όλοι μαζί τις τιμές το καλοκαίρι όταν επιβεβαίωσε το voucher... Για πόσο η EU πιστεύεις ότι θα ασχολείται με το παρακράτος της Ελλάδας όταν δεν το κάνει ο ίδιος ο πολίτης; Στην καλύτερη να το δει απ' την οικονομική σκοπιά και να μας κόψει κανένα κονδύλι. Τα καρτέλ όμως θα συνεχίσουν να υπάρχουν. 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες εγω εχω 300 και ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ αν θα εχω 100 η 300 η 500. μπορω επιτελους εν ετη 2025 σχεδον να παιζω με χαμηλα ping οπως ολη η fucking ευρωπη και να μην εχω 60-70-80ms? fiber και παπαγια μάντολες, εχω την ιδια gaming εμπειρια που ειχα και το 2008 με την forthnet adsl. Μαλλον γιαυτο ειναι στην κατηγορια πλανητης η ειδηση, πρωτα θα παμε στον αρη και μετα θα παιξουμε με 10-20ms οπως η υπολοιπη ευρωπη. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα